ngetikPelatihan kelas
waktu4 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

CL210 - Red Hat OpenStack Administrasi II

Red Hat OpenStack Administrasi II - CL210 Pelatihan Kursus & sertifikasi

tangtu Outline

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Red Hat OpenStack Administrasi IIkursus

Red Hat OpenStack Administrasi II (CL210) geus dimimitian transisi tina administering OpenStack maké cakrawala nepi ngagunakeun panganteur CLI paréntah-garis hasil ngahijikeun Tatar.
Tangtu ieu ngawengku: Konfigurasi of Red Hat OpenStack Platform maké Diréktur OpenStack, ngatur pamaké, rasa, proyék, kalungguhan, Gambar, jejaring & panyimpenan block, automation (skala-balik & skala-kaluar) & ngawangun gambar ngaropéa.

tujuan

  • instansi peluncuran
  • Ngatur jasa OpenStack inti (Red Hat) ngagunakeun dihijikeun Cl (paréntah-garis) panganteur
  • Migrasi instansi antara titik itung
  • Ngawangun hiji gambar JEOS ngaropéa
  • Otomatis skala-kaluar & deui aplikasi

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun CL210 sertifikasi

Red Hat OpenStack Administrasi IITangtu geus dirancang pikeun pangurus Sistim Linux Ubuntu, pangurus awan, sarta operator awan.

Prerequisites pikeunPelatihan CL210

Tangtu Outline 4 Days

bubuka kursus
Ngenalkeun jeung marios kursus.
Ngatur hiji deployment perusahaan OpenStack
Ngokolakeun undercloud, overcloud, sarta jasa patali.
Ngatur komunikasi OpenStack internal
Administer ladenan identitas Keystone jeung pesen canggih antrian protokol (AMQP) ladenan olahtalatah.
Ngawangun jeung ngaropea gambar
Ngawangun jeung ngaropea gambar.
ngatur gudang
Ngatur Ceph jeung neundeun Swift pikeun OpenStack.
Ngatur daya tahan banting itung
Nambahkeun titik itung, ngatur gudang dibagikeun, sarta nedunan conto migrasi hirup.
Ngatur tur troubleshoot
Ngatur tur troubleshoot infrastruktur jaringan maya.
Ngatur daya tahan banting itung
Nambahkeun titik itung, ngatur gudang dibagikeun, sarta nedunan conto migrasi hirup.
Troubleshoot isu OpenStack
Nangtukeun jenis panyakitna jeung troubleshoot isu sarta jasa OpenStack.
Ngawas metrics awan pikeun autoscaling
Ngawas jeung nganalisis metrics awan keur dipake dina orchestration autoscaling.
Orchestrate deployments
Nyebarkeun Panas tumpukan eta otomatis skala.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Dianjurkeun ujian salajengna atawa Tangtu

Red Hat Certified System Administrator dina ujian Red Hat OpenStack (EX210)
  • Demonstrate pangabisa anjeun pikeun ngawangun jeung ngatur awan swasta maké Red Hat OpenStack Platform.
Red Hat Administrasi III OpenStack (CL310)
  • Diajar nyebarkeun, ngatur, jeung ngonpigurasikeun Red Hat Ceph® Panyimpenan jeung Red Hat OpenStack Platform.
Administrasi III Red Hat OpenStack kalayan ujian (CL311)
  • Diajar nyebarkeun, ngatur, jeung ngonpigurasikeun Red Hat Ceph Panyimpenan jeung Red Hat OpenStack Platform na demonstrate kaahlian anjeun jeung pangaweruh pikeun jadi Certified Insinyur Red Hat di Red Hat OpenStack.
 

Harita




Konci Search istilah

  • latihan Red Hat OpenStack Administrasi II di gurgaon - CL210
  • Biaya sertifikasi Red Hat OpenStack Administrasi II di Gurgaon - CL210
  • Institute pikeun CL210 - Red Hat OpenStack Administrasi II di gurgaon
  • CL210 - Red Hat OpenStack Administrasi II di Gurgaon
  • sertifikasi Red Hat OpenStack Administrasi II di gurgaon - CL210
  • CL210 - tangtu Red Hat OpenStack Administrasi II di Gurgaon
  • CL210 pangalusna - Red Hat OpenStack Administrasi II Pelatihan Online
  • latihan Red Hat OpenStack Administrasi II - CL210