ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

CHFI-portopolio

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Komputer Hacking Forensic investigator (CHFI)

ANAK urang CHFI certifies individu dina disiplin kaamanan nu tangtu forensics komputer ti sudut pandang ngajual-nétral. The sertifikasi CHFI bakal fortify pangaweruh aplikasi tina tanaga penegak hukum, pangurus sistem, perwira kaamanan, pertahanan sarta tanaga militer, professional légal, bankers, professional kaamanan, sarta saha anu paduli ngeunaan integritas infrastruktur jaringan.
forensics Digital mangrupakeun komponén konci dina Cyber ​​Kaamanan. Loba jalma ngadéngé forensics istilah, atawa forensics komputer, atawa forensics digital sarta instan pikir, éta ngan pikeun penegak hukum, tapi kabeneran aya, forensics digital ngabogaan tempat konci dina unggal tim kaamanan cyber. Kanyataanna, tanpa éta, Chances mangrupakeun organisasi Anjeun sikep Kaamanan jeung kematangan bakal gagal ningali poténsi pinuh na

Tujuan tina credential CHFI nyaeta ka:

Sangkan méré konfirmasi kaahlian calon urang pikeun ngaidentipikasi footprints hiji jelema nu ngacow urang jeung keur leres ngumpulkeun bukti perlu ngadawa di pangadilan hukum.

dimaksudkeun pamiarsa

  • Pulisi jeung tanaga penegak hukum séjén
  • Pertahanan sarta tanaga Militér
  • professional e-Usaha Kaamanan
  • Systems pangurus
  • professional légal
  • Perbankan, asuransi na professional séjén
  • instansi pamaréntah
  • manajer IT

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • Forensics Komputer dina dinten ieu Dunya
  • Prosés Komputer Forensics Investigation
  • Ngarti Hard disk na Systems File
  • Forensics Operating System
  • Ngéléhkeun Anti Forensics Téhnik
  • Akuisisi Data tur duplikasi
  • Forensics Network
  • Nalungtik Serangan Web
  • Forensics database
  • awan Forensics
  • Forensics malware
  • Nalungtik kejahatan Email
  • Forensics mobile
  • Laporan Investigative

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

 

sertipikasi

The sertifikasi CHFI ieu dileler sanggeus hasil ngaliwatan ujian EC0 312-49. CHFI EC0 312-49 ujian anu sadia di puseur ujian ECC sakuliah dunya.

CHFI Rincian Ujian

  • Jumlah Patarosan:150
  • Test Lilana:jam 4
  • Test Format:sababaraha pilihan
  • Test Pangiriman:ujian portal ECC

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita