ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Konfigurasi Advanced Windows Server 2012 Services

** Redeem Your Microsoft Vouchers(SATV) for M20412 XCHARX Configuring Advanced Windows Server 2012 ServicesTraining Course & Certification **

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

M20412 XCHARX Configuring Advanced Windows Server 2012 Services Training

Tangtu ieu téh bagian tilu tina runtuyan tilu kursus. Ngaliwatan runtuyan kieu anjeun bakal mangtaun kaahlian sarta kanyaho diperlukeun pikeun nerapkeun hiji inti Windows Server 2012, kaasup infrastruktur Windows Server 2012 R2 dina lingkungan perusahaan aya.

Anjeun bakal diajar canggih tugas Konfigurasi sarta jasa di diperlukeun pikeun nerapkeun, ngatur, sarta ngajaga infrastruktur Windows Server 2012. Anjeun bakal nutupan ladenan jaringan canggih, Active Diréktori Domain Services (AD DS), manajemén identitas, manajemén hak-hak, jasa Féderasi, beban balancing jaringan, Failover clustering, continuity bisnis, jeung recovery bencana. Tangtu ieu incorporates bahan ti resmi Microsoft Learning Produk 20412 na eta bisa mantuan anjeun nyiapkeun anjeun Ujian 70-412: Konfigurasi Advanced Windows Server 2012 Services. Ujian 70-412 mangrupakeun salah sahiji tilu ujian diperlukeun pikeun MCSA: sertifikasi Windows Server 2012.

tujuan

  • Ngonpigurasikeun jeung ngatur iSCSI, BranchCache, sarta Gambar Resource Server Manager (FSRM)
  • Nerapkeun kontrol aksés dinamis
  • Nerapkeun beban balancing jaringan
  • Nerapkeun failover clustering kalawan hyper-V
  • Nerapkeun disebarkeun Active Diréktori Layanan Domain (AD DS) deployments
  • Nerapkeun situs Maséhi DS jeung réplikasi
  • Nerapkeun Active Diréktori bijil Services (AD CS)
  • Nerapkeun Active Diréktori Hak Layanan Manajemén (rms Masehi)
  • Nerapkeun Federation Active Diréktori Services (AD FS)

dimaksudkeun pamiarsa

pangurus sistem na professional IT pilari ka acquire kaahlian sarta kanyaho perlu ngalakonan manajemén canggih tur provisioning sahiji layanan dina éta Windows Server 2012 atawa Windows Server 2012 R2 lingkunganana.

Prerequisites

  • Pangalaman gawe dina Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, atawa lingkungan Windows Server 2012 perusahaan
  • Pangalaman ngalaksanakeun, menata, sarta Konfigurasi Active Diréktori sarta infrastruktur jejaring
  • pangaweruh jeung pangalaman sarua jeung:
    • Masang na Konfigurasi Windows Server 2012 (M20410)
    • Administering Windows Server 2012 (M20411)

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

1. Ngalaksanakeun Advanced Network Services

  • Konfigurasi Advanced Cim Inangna Konfigurasi Protocol (DHCP) Pitur
  • Konfigurasi Advanced Domain System Ngaran (DNS) Setélan
  • Ngalaksanakeun IP Alamat Manajemén

2. Ngalaksanakeun Advanced File Services

  • Konfigurasi Internet Leutik Komputer System Interface (iSCSI) Panyimpenan
  • Konfigurasi Cabang Cache
  • Optimizing Dianggo Panyimpenan

3. Ngalaksanakeun Cim Aksés Control (DAC)

  • Ngalaksanakeun DAC komponén
  • Ngalaksanakeun DAC pikeun Aksés Control
  • Ngalaksanakeun Bantuan Aksés nampik
  • Ngalaksanakeun jeung Ngatur Gawé Polder

4. Ngalaksanakeun Maséhi disebarkeun DS Deployments

  • Disebarkeun Maséhi DS Deployments
  • Deploying hiji Masehi disebarkeun DS Lingkungan
  • Konfigurasi Maséhi DS Trusts

5. Ngalaksanakeun Maséhi loka DS jeung réplikasi

  • AD DS réplikasi
  • Konfigurasi Maséhi loka DS
  • Konfigurasi sarta pangimeutan Maséhi DS réplikasi

6. Ngalaksanakeun Maséhi CS

  • Infrasturktur Key umum
  • Deploying otoritas sertifikasi
  • Deploying na Ngatur bijil Citakan
  • Ngalaksanakeun bijil Sebaran jeung Panyabutan
  • Ngatur bijil Pamulihan

7. Ngalaksanakeun rms AD

  • Manajemén Hak Diréktori aktip
  • Deploying na Ngatur hiji Masehi rms infrasturktur
  • Konfigurasi Maséhi rms Content Protection
  • Konfigurasi Aksés kaluar ka AD rms

8. Ngalaksanakeun Maséhi FS

  • Deploying Maséhi FS
  • Ngalaksanakeun FS AD pikeun Organisasi Tunggal
  • Deploying FS Maséhi dina Usaha pikeun Federation Usaha skenario

9. Ngalaksanakeun Network beban balancing (NLB)

  • Network beban balancing
  • Konfigurasi a Kluster NLB
  • Perencanaan hiji Palaksanaan NLB

10. Ngalaksanakeun Failover clustering

  • Failover clustering
  • Konfigurasi Aplikasi Kacida-Sadia and Services dina Kluster Failover
  • Ngajaga hiji Kluster Failover
  • Ngalaksanakeun hiji Kluster Multi-Loka Failover

11. Ngalaksanakeun Failover clustering kalawan hyper-V

  • Integrasi hyper-V kalawan Failover clustering
  • Ngalaksanakeun hyper-V Virtual Mesin on Failover klaster
  • Ngalaksanakeun Gerak Mesin Virtual hyper-V

12. Ngalaksanakeun usaha continuity Bencana Pamulihan

  • Ihtisar Protection Data
  • Ngalaksanakeun Windows Server Nyadangkeun
  • Ngalaksanakeun Server jeung Data Pamulihan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita