Konfigurasi badag-IP DNS (Sacara resmi GTM)

Konfigurasi Big-IP DNS (Sacara resmi GTM) Kursus Latihan & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Konfigurasi Big-IP DNS Pelatihan Kursus

Tangtu ieu méré professional jejaring pamahaman fungsi tina Badag-IP Sistim GTM sakumaha eta ilahar dipaké. kursus nyertakeun instalasi, konfigurasi, sarta manajemen sistem badag-IP GTM. Tangtu leungeun-on Ieu ngawengku ceramah, Labs, sarta diskusi.

Dimaksudkeun pamiarsa tinaKonfigurasi Big-IP DNS Cimanuk

Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun sistem na pangurus jaringan jawab instalasi, setelan, konfigurasi, sarta administrasi Badag-IP System GTM.

Prerequisites of sertifikasi DNS Konfigurasi Big-IP

  • OSI modél encapsulation
  • Routing na switching
  • Ethernet jeung Dukupuntang
  • TCP / konsep IP
  • IP alamat na subnetting
  • Nat na IP pribadi alamat
  • gateway standar
  • Network firewalls
  • LAN vs Wan

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • Instalasi tur Blangkon
  • Ihtisar DNS
  • Resolusi DNS gancangan
  • Resolusi DNS calakan
  • LDNS panyilidikan na metrics
  • beban balancing
  • Monitor jeung panyilidikan
  • Konfigurasi Payil, Log, sarta Bewara
  • Topik canggih - DNSSEC, iRules, Singkronisasi, DNS Pamaduan, iHealth
  • Project konfigurasi

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita