ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Konfigurasi badag-IP LTM v13 - Traffic Manajer Lokal

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Konfigurasi badag-IP LTM v13: Traffic Manajer Lokal

Tangtu ieu méré professional jaringan pamahaman fungsional badag-IP Lokal Traffic Manajer, ngawanohkeun siswa duanana fitur LTM ilahar dipake tur canggih-IP badag tur pungsionalitasna. Incorporating Kuliah, leungeun-on éksténsif Labs, sarta sawala kelas, tangtu mantuan siswa ngawangun set skill sumur-rounded diperlukeun pikeun ngatur sistem LTM-IP badag salaku bagian tina prestasi jaringan pangiriman aplikasi fléksibel tur luhur.

dimaksudkeun pamiarsa

  • Sistim na Network Kuncén nu kasampak sanggeus install, setelan, konfigurasi na Administrasi tina badag-IP LTM sistem.

Prerequisites

  • OSI modél encapsulation
  • Routing na switching
  • Ethernet jeung Dukupuntang
  • TCP / konsep IP
  • IP alamat na subnetting
  • Nat na IP pribadi alamat
  • gateway standar
  • Network firewalls
  • LAN vs Wan

Course Outline Duration: 5 Days

  • Badag-IP awal setelan
  • A review ngeunaan badag-IP lalulintas lokal objék Konfigurasi
  • Ngagunakeun métode balancing beban dinamis
  • Modifying kabiasaan lalulintas kalayan kegigihan
  • Mantau kaséhatan aplikasi kalawan Lapisan 3, Lapisan 4, sarta Lapisan monitor 7
  • lalulintas ngolah jeung server virtual
  • lalulintas ngolah jeung SNATs
  • Konfigurasi kasadiaan tinggi
  • Modifying kabiasaan lalulintas kalawan propil
  • pilihan konfigurasi canggih badag-IP LTM
  • Deploying jasa aplikasi kalawan iApps
  • Nyieun husus pangiriman aplikasi kalawan iRules jeung kawijakan lalulintas lokal

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita