ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Konfigurasi sarta Deploying hiji wasta awan (M20247)

** Redeem anjeun Microsoft Voucher (SATV) pikeun 20247 - Konfigurasi sarta Deploying hiji wasta awan Pelatihan Kursus & sertifikasi **

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

20247 - Konfigurasi sarta Deploying hiji wasta awan Pelatihan Kursus

Dina Tangtu ieu, anjeun bakal mangtaun kaahlian sarta kanyaho diperlukeun mendesain, install, sarta ngonpigurasikeun a infrastruktur awan. Anjeun bakal diajar kumaha pikeun ngonpigurasikeun sarta nyebarkeun infrastruktur aplikasi ogé komponén konci System Center 2012 R2 anu dipikabutuh pikeun menata jasa dina infrastruktur awan.

Anjeun bakal nutupan sarat diperlukeun pikeun ngahasilkeun design-tingkat tinggi pikeun lingkungan awan. Ngaliwatan leungeun-on prakték, anjeun bakal ngonpigurasikeun sarta nyebarkeun infrastruktur aplikasi, kitu ogé diajar kumaha pikeun ngonpigurasikeun hiji lingkungan éksekusi pre-boot (PXE) server, pamutahiran server, sarta update software dasar. Anjeun bakal diajar kumaha pikeun ngonpigurasikeun a katalog layanan sarta nyebarkeun katalog ieu nu portal timer jasa. Anjeun bakal nutupan naon anu diperlukeun pikeun nyebarkeun jeung ngonpigurasikeun System Center 2012 - Data Protection Manajer (DPM) jeung Orchestrator dina awan a.

Tujuan Konfigurasi sarta Deploying hiji wasta awan Kursus

  • Rencana pikeun awan hibrid
  • Ngonpigurasikeun sarta nyebarkeun awan pribadi sareng System Center 2012 R2 Virtual Mesin
  • Manjangkeun jeung mertahankeun infrastruktur awan
  • Ngonpigurasikeun pangiriman aplikasi pikeun awan a
  • Jieun blok wangunan awan swasta
  • Nyebarkeun tur ngakses awan swasta
  • Ngawas infrastruktur awan
  • Manjangkeun tur ngaropea ngawaskeun infrastruktur awan
  • Nerapkeun manajemén layanan pikeun awan
  • Ngonpigurasikeun kasadiaan tinggi, recovery musibah, sarta panangtayungan pikeun awan a
  • Ngajadikeun otomatis tur ngabakukeun awan
  • Ngonpigurasikeun awan multi tenant

Dimaksudkeun pamiarsa of Konfigurasi sarta Deploying hiji wasta awan Kursus

  • Awan pangurus anu bakal jawab ngarancang, masang, sarta Konfigurasi a infrastruktur awan
  • pangurus puseur Data anu bakal jawab ngarancang, masang, sarta Konfigurasi hiji dina premis, infrastruktur Microsoft wasta Awan

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

1. Perencanaan pikeun Awan

  • Models awan
  • Deploying hiji wasta Awan
  • Ngarancang infrasturktur hiji wasta Awan
  • Windows Server 2012 R2 hyper-V komponén
  • Puseur 2012 komponén R2 Sistim
  • Deploying hyper-VClustering kalawan Virtual Mesin Manager (VMM)

2. Konfigurasi sarta Deploying nu wasta awan sareng Microsoft System Center 2012 R2 Virtual Mesin Manager (VMM)

  • VMMArchitecture sareng komponenana
  • Konfigurasi Advanced jejaring di VMM
  • Masang sarta Ngaronjatkeun VMM
  • Konfigurasi VMM Kaamanan jeung Kalungguhan
  • Grup host

3. Dilegaan jeung Ngajaga nu infrasturktur Awan

  • PXE na Update Server Kalungguhan
  • Deploying Lumar-Metal hyper-V Inangna server
  • Konfigurasi nu Peran Update Server
  • Nyieun na Remediating hiji Update dasar

4. Konfigurasi Aplikasi Taliwang

  • Dinamis Aplikasi deployment
  • Bungkusan Web deployment
  • Aplikasi server Virtualization
  • Konfigurasi Server komponén App-V
  • Sequencing na Deploying Aplikasi Virtual

5. Nyieun anu wasta awan Gedong blok

  • Konfigurasi Citakan na Propil
  • Konfigurasi Jaringan na loka
  • Konfigurasi Service Yayasan Provider
  • Konfigurasi pamaké Kalungguhan

6. Deploying na Konfigurasi Aksés ka wasta Awan

  • Wasta Sumberdaya Awan
  • Masang na Konfigurasi App controller
  • Nyieun na Ngatur Service Citakan

7. Mantau infrasturktur hiji Awan

  • Operasi Manajer Arsitéktur na Kaamanan
  • Operasi pertimbangan Instalasi Manajer
  • Konfigurasi Kalungguhan sarta Bewara
  • Konfigurasi bungkus Manajemén
  • Konfigurasi Pamaduan kalawan System Center 2012 R2

8. Dilegaan jeung Nyieun husus pangimeutan tina wasta awan infrasturktur

  • Konfigurasi System Center panaséhat
  • Konfigurasi nu SharePoint Server Portal
  • Citakan ngawaskeun
  • Pangimeutan Aplikasi disebarkeun

9. Ngalaksanakeun Manajemén Service keur Awan

  • Service Arsitéktur Manajer
  • Ngaronjatkeun ka System Center 2012 R2 Service Manajer
  • Service Item Gawé Manajer
  • Konfigurasi Service panyambungna Manajer
  • Konfigurasi Service Manajer Bewara

10. Konfigurasi kasadiaan High, Pamulihan Bencana jeung Protection pikeun Awan

  • Perencanaan pikeun hyper-V Pamulihan Manajer
  • DPM deployment tata
  • DPM Arsitéktur sareng komponenana
  • Ngaronjatkeun DPM
  • Konfigurasi DPM pikeun wasta Awan
  • Konfigurasi Protection Aplikasi pikeun Awan
  • Malikkeun Aplikasi ka Awan

11. Automating na Standardizing a Awan

  • Arsitéktur Orchestrator sareng komponenana
  • Deploying sareng komponenana Konfigurasi Core
  • Ngatur Runbooks
  • Konfigurasi bungkus Pamaduan

12. Konfigurasi a Timer Service sarta Multi-tenant Awan jeung Windows Azure Pack

  • Konfigurasi nu Windows Azure Pack

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita