ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Konfigurasi sarta Deploying hiji wasta awan (M20247)

** Redeem Your Microsoft Vouchers (SATV) for 20247 XCHARX Configuring and Deploying a Private Cloud Training Course & Certification **

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

20247 XCHARX Configuring and Deploying a Private Cloud Training

Dina Tangtu ieu, anjeun bakal mangtaun kaahlian sarta kanyaho diperlukeun mendesain, install, sarta ngonpigurasikeun a infrastruktur awan. Anjeun bakal diajar kumaha pikeun ngonpigurasikeun sarta nyebarkeun infrastruktur aplikasi ogé komponén konci System Center 2012 R2 anu dipikabutuh pikeun menata jasa dina infrastruktur awan.

You will cover the requirements needed to produce a high-level design for the cloud environment. Through hands-on practice, you will configure and deploy the application infrastructure, as well as learn how to configure a pre-boot execution environment (PXE) server, an update server, and software update baseline. You will learn how to configure a service catalog and publish this catalog to the self-service portal. You will cover what is required to deploy and configure System Center 2012 XCHARX Data Protection Manajer (DPM) jeung Orchestrator dina awan a.

tujuan

  • Rencana pikeun awan hibrid
  • Ngonpigurasikeun sarta nyebarkeun awan pribadi sareng System Center 2012 R2 Virtual Mesin
  • Manjangkeun jeung mertahankeun infrastruktur awan
  • Ngonpigurasikeun pangiriman aplikasi pikeun awan a
  • Jieun blok wangunan awan swasta
  • Nyebarkeun tur ngakses awan swasta
  • Ngawas infrastruktur awan
  • Manjangkeun tur ngaropea ngawaskeun infrastruktur awan
  • Nerapkeun manajemén layanan pikeun awan
  • Ngonpigurasikeun kasadiaan tinggi, recovery musibah, sarta panangtayungan pikeun awan a
  • Ngajadikeun otomatis tur ngabakukeun awan
  • Ngonpigurasikeun awan multi tenant

dimaksudkeun pamiarsa

  • Awan pangurus anu bakal jawab ngarancang, masang, sarta Konfigurasi a infrastruktur awan
  • pangurus puseur Data anu bakal jawab ngarancang, masang, sarta Konfigurasi hiji dina premis, infrastruktur Microsoft wasta Awan

Course Outline Duration: 5 Days

1. Perencanaan pikeun Awan

  • Models awan
  • Deploying hiji wasta Awan
  • Ngarancang infrasturktur hiji wasta Awan
  • Windows Server 2012 R2 hyper-V komponén
  • Puseur 2012 komponén R2 Sistim
  • Deploying hyper-VClustering kalawan Virtual Mesin Manager (VMM)

2. Konfigurasi sarta Deploying nu wasta awan sareng Microsoft System Center 2012 R2 Virtual Mesin Manager (VMM)

  • VMMArchitecture sareng komponenana
  • Konfigurasi Advanced jejaring di VMM
  • Masang sarta Ngaronjatkeun VMM
  • Konfigurasi VMM Kaamanan jeung Kalungguhan
  • Grup host

3. Dilegaan jeung Ngajaga nu infrasturktur Awan

  • PXE na Update Server Kalungguhan
  • Deploying Lumar-Metal hyper-V Inangna server
  • Konfigurasi nu Peran Update Server
  • Nyieun na Remediating hiji Update dasar

4. Konfigurasi Aplikasi Taliwang

  • Dinamis Aplikasi deployment
  • Bungkusan Web deployment
  • Aplikasi server Virtualization
  • Konfigurasi Server komponén App-V
  • Sequencing na Deploying Aplikasi Virtual

5. Nyieun anu wasta awan Gedong blok

  • Konfigurasi Citakan na Propil
  • Konfigurasi Jaringan na loka
  • Konfigurasi Service Yayasan Provider
  • Konfigurasi pamaké Kalungguhan

6. Deploying na Konfigurasi Aksés ka wasta Awan

  • Wasta Sumberdaya Awan
  • Masang na Konfigurasi App controller
  • Nyieun na Ngatur Service Citakan

7. Mantau infrasturktur hiji Awan

  • Operasi Manajer Arsitéktur na Kaamanan
  • Operasi pertimbangan Instalasi Manajer
  • Konfigurasi Kalungguhan sarta Bewara
  • Konfigurasi bungkus Manajemén
  • Konfigurasi Pamaduan kalawan System Center 2012 R2

8. Dilegaan jeung Nyieun husus pangimeutan tina wasta awan infrasturktur

  • Konfigurasi System Center panaséhat
  • Konfigurasi nu SharePoint Server Portal
  • Citakan ngawaskeun
  • Pangimeutan Aplikasi disebarkeun

9. Ngalaksanakeun Manajemén Service keur Awan

  • Service Arsitéktur Manajer
  • Ngaronjatkeun ka System Center 2012 R2 Service Manajer
  • Service Item Gawé Manajer
  • Konfigurasi Service panyambungna Manajer
  • Konfigurasi Service Manajer Bewara

10. Konfigurasi kasadiaan High, Pamulihan Bencana jeung Protection pikeun Awan

  • Perencanaan pikeun hyper-V Pamulihan Manajer
  • DPM deployment tata
  • DPM Arsitéktur sareng komponenana
  • Ngaronjatkeun DPM
  • Konfigurasi DPM pikeun wasta Awan
  • Konfigurasi Protection Aplikasi pikeun Awan
  • Malikkeun Aplikasi ka Awan

11. Automating na Standardizing a Awan

  • Arsitéktur Orchestrator sareng komponenana
  • Deploying sareng komponenana Konfigurasi Core
  • Ngatur Runbooks
  • Konfigurasi bungkus Pamaduan

12. Konfigurasi a Timer Service sarta Multi-tenant Awan jeung Windows Azure Pack

  • Konfigurasi nu Windows Azure Pack

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita