ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Konfigurasi, Ngatur, sarta Service ngungkulan Microsoft Exchange Server 2010 Pek 2

** Redeem anjeun Microsoft Voucher (SATV) pikeun Konfigurasi, Ngatur, sarta ngungkulan Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 Pelatihan Tangtu & sertifikasi **

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Configuring, Managing, and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 Training

Dina ieu leungeun-asup kuliah, anjeun gé diajar install, ngonpigurasikeun, sarta ngatur hiji Exchange Server 2010 lingkungan olahtalatah. Anjeun bakal ngonpigurasikeun Exchange Server 2010 tur neuleuman éta pedoman, lila-pangalusna, sarta pertimbangan anu bakal nulungan urang ngaoptimalkeun deployment server Exchange Anjeun. Anjeun bakal diajar nyebarkeun server Exchange Server 2010 di sagala rupa kalungguhan, kaasup peran kotak surat na peran klien Aksés, sarta anjeun bakal diajar pikeun ngatur angkutan pesen. Anjeun bakal diajar ngahijikeun Exchange Server 2010 kana hiji aya lingkungan Exchange 2003 atanapi Exchange 2007. Anjeun oge bakal diwanohkeun ka Exchange Online na implementations na kalawan Kantor 365.

Tangtu ieu incorporates bahan ti resmi Microsoft Learning Produk 10135: Konfigurasi, Ngatur, sarta ngungkulan Microsoft Exchange Server 2010.

tujuan

  • Masang sareng nyebarkeun Exchange Server 2010
  • Ngonpigurasikeun peran klien Aksés server di Exchange Server 2010
  • Ngatur angkutan pesen di Exchange Server 2010
  • Ngonpigurasikeun aliran aman tina seratan antara organisasi Exchange Server jeung Internét
  • Nerapkeun leyuran kasadiaan tinggi pikeun server kotak surat na kalungguhan server lianna di Exchange Server
  • Ngawas jeung mertahankeun sistem olahtalatah
  • Transisi hiji organisasi Exchange Server 2003 atanapi Exchange Server 2007 mun Exchange Server 2010
  • Ngonpigurasikeun peran Olahtalatah server hasil ngahijikeun Tatar sareng komponenana Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar
  • Ngonpigurasikeun integrasi Exchange Server 2010 kalawan Exchange Online

dimaksudkeun pamiarsa

  • Maranéhanana aspiring janten pangurus olahtalatah perusahaan-tingkat
  • generalists IT na pitulung meja professional anu hoyong ngalenyepan Microsoft Exchange Server 2010
  • professional IT kalawan sahenteuna 3 taun pangalaman ilaharna dina administrasi jaringan, pitulung meja, atawa administrasi Sistim

Prerequisites

  • pangaweruh dasar téknologi jaringan kaasup Domain System Ngaran (DNS) jeung téknologi firewall
  • Pangalaman jeung Microsoft Windows Server 2003 sarta Microsoft Windows Server 2008 Sistem operasi, sanajan pangalaman kalayan versi sateuacanna tina Exchange Server henteu diperlukeun
  • Pangalaman jeung Active Diréktori dina Windows Server 2003 atawa Windows Server 2008
  • Pangalaman menata cadangan tur malikkeun dina Windows server
  • Pangalaman maké manajemén Windows jeung mantau parabot kayaning Microsoft Manajemén konsol, Active Diréktori Pamaké sarta kompiuter, Performance Monitor, Acara Viewer, sarta Émbaran Internét
  • Jasa (IIS) Administrator
  • Pangalaman maké Windows jejaring tur ngungkulan parabot kayaning Network Monitor, Telnet, sarta NSLookup
  • pangaweruh dasar sertipikat na infrasturktur Key Public (PKI)
  • pangalaman dasar kalayan Windows Mobile

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

1. Deploying Exchange Server 2010

  • syarat infrastruktur masang Exchange Server 2010
  • Install kalungguhan server Exchange Server 2010
  • Ngalengkepan hiji instalasi Exchange Server 2010

2. Konfigurasi kotak surat server

  • Exchange Server 2010 parabot administrasi
  • Ngonpigurasikeun kalungguhan server kotak surat
  • Ngonpigurasikeun polder umum

3. Ngatur panarima objék

  • Ngatur mailboxes di Exchange Server 2010
  • Ngatur panarima sejenna di Exchange Server 2010
  • Ngonpigurasikeun kawijakan alamat e-mail
  • Ngonpigurasikeun béréndélan alamat
  • Ngalakukan tugas manajemén panarima bulk

4. Ngatur Aksés klien

  • Ngonpigurasikeun peran klien Aksés server
  • Ngonpigurasikeun jasa aksés klien pikeun Microsoft Office Outlook klien
  • Ngonpigurasikeun Aksés Kantor Outlook Web
  • Ngonpigurasikeun aksés Mobile Olahtalatah mun Exchange Server mailboxes

5. Ngatur Angkutan Pesen

  • angkutan pesen di Exchange Server 2010
  • Ngonpigurasikeun angkutan pesen

6. Ngalaksanakeun Olahtalatah Kaamanan

  • Nyebarkeun server Tepi Angkutan
  • Nyebarkeun hiji solusi antipirus
  • Ngonpigurasikeun hiji solusi anti spam
  • Ngonpigurasikeun olahtalatah SMTP aman

7. Ngalaksanakeun High kasadiaan

  • pilihan kasadiaan tinggi di Exchange Server 2010
  • Ngonpigurasikeun kasadiaan tinggi keur basis data kotak surat server
  • Nyebarkeun kacida sadia server non-kotak surat

8. Ngalaksanakeun Nyadangkeun tur Pamulihan

  • cadangan rencana na recovery
  • Nyadangkeun Exchange Server 2010
  • Balikkeun Exchange Server 2010

9. Konfigurasi Sarat jeung Kaayaan Olahtalatah tur patuh

  • Kawijakan olahtalatah jeung patuh syarat na pilihan
  • Ngonpigurasikeun aturan angkutan
  • Ngonpigurasikeun journaling sarta multi-kotak surat pilarian
  • Manajemén Konpigurasikeun Olahtalatah Records
  • Ngonpigurasikeun arsip pribadi

10. Securing Exchange Server 2010

  • Ngonpigurasikeun kontrol aksés peran basis
  • Ngonpigurasikeun logging Inok
  • Ngonpigurasikeun aksés Internet aman mun Exchange Server

11. Ngajaga Microsoft Exchange Server 2010

  • Ngawas Exchange Server 2010
  • Ngajaga Exchange Server 2010
  • Troubleshoot Exchange Server 2010

12. Ngaronjatkeun tina Exchange Server 2003 atanapi Exchange Server 2007 mun Exchange Server 2010

  • Ningkatkeun ti Exchange Server 2003 mun Exchange Server 2010
  • Ningkatkeun ti Exchange Server 2007 mun Exchange Server 2010

13. Ngalaksanakeun Exchange Online kalawan Kantor 365

  • Deploying Exchange Online
  • Ngalaksanakeun Féderasi Rombongan

14. Canggih Topik di Exchange Server 2010

  • Nyebarkeun solusi Kacida Sadia pikeun sababaraha situs
  • Nerapkeun Féderasi Sharing

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita