ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Microsoft Konfigurasi sarta Operasi a Hybrid Awan kalawan Microsoft Azure tumpukan (M20537)

** Redeem anjeun Microsoft Voucher (SATV) pikeun Konfigurasi sarta Operasi a Hybrid Awan kalawan Microsoft Azure tumpukan Pelatihan Tangtu & sertifikasi **

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack Training

Tangtu ieu nyadiakeun anjeun jeung pangaweruh diperlukeun pikeun nyebarkeun jeung ngonpigurasikeun Microsoft Azure tumpukan. Anjeun bakal ngabahas béda antara Microsoft Azure tumpukan, Microsoft Azure, sarta Windows Azure Pek. Anjeun lajeng bakal marios Software diartikeun jejaring tur sumberdaya Konfigurasi panyadia dina Microsoft Azure tumpukan ogé lila-pangalusna ngadegkeun keur ngawaskeun sarta ngungkulan.

tujuan

  • Nerangkeun komponen-komponen sareng arsitektur ti Microsoft Azure tumpukan
  • Nyebarkeun Microsoft Azure tumpukan
  • Ngartos fitur Windows Server 2016 dipaké dina Microsoft Azure tumpukan
  • ngartos kumaha DevOps ngagunakeun Microsoft Azure tumpukan
  • sumberdaya tawaran di Microsoft Azure tumpukan
  • Manage IaaS in Microsoft Azure Stack
  • Manage PaaS in Microsoft Azure Stack
  • Ngatur apdet di Microsoft Azure tumpukan
  • Nedunan monitoring sarta ngungkulan dina Microsoft Azure tumpukan
  • Ngartos kumaha lisénsi jeung tagihan karya dina Microsoft Azure tumpukan

dimaksudkeun pamiarsa

Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun pangurus jasa, DevOps, sarta arsiték awan anu museurkeun ngagunakeun Microsoft Azure tumpukan nyadiakeun layanan awan ka pamaké tungtung maranéhanana atawa konsumén ti jeroeun sorangan datacenter.

Prerequisites

Sateuacan attending Tangtu ieu, mahasiswa kedah gaduh:

  • pangaweruh Gawe tina Windows Server 2016
  • pangaweruh Gawe of SQL Server 2014
  • pangaweruh Gawe ti Microsoft Azure

Course Outline Duration: 5 Days

Ikhtisar Azure tumpukan

  • Naon Azure tumpukan?
  • Ngabandingkeun Azure tumpukan ku Microsoft Azure
  • Ngabandingkeun Azure tumpukan kana Windows Azure Pack

Komponén Foundational of Microsoft Azure tumpukan

  • Windows Server 2016 sarta Sistem Center 2016
  • Idéntitas jeung auténtikasi

Deploying Microsoft Azure tumpukan

  • Microsoft Azure tumpukan Arsitéktur
  • Azure tumpukan Prerequisites
  • Masang Azure tumpukan

Maturan Microsoft Azure tumpukan Sumberdaya

  • Gawe sareng Rencana na nawarkeun
  • Pasaran Microsoft Azure tumpukan
  • Sangkan Multi-Tenancy di Azure tumpukan
  • Integral tina Azure tumpukan ku Windows Azure Pack

Microsoft Azure tumpukan jeung DevOps

  • Panyiaran dipaké dina Microsoft Azure tumpukan pikeun DevOps
  • Citakan Manajer Resource Azure
  • Panyadia Resource pihak-katilu

Infrastruktur salaku Service jeung Microsoft Azure tumpukan

  • Software diartikeun perbaikan jejaring kalayan Microsoft Azure tumpukan jeung Windows Server 2016
  • Azure tumpukan Panyimpenan
  • Mesin maya di Microsoft Azure tumpukan

Platform salaku Service jeung Microsoft Azure tumpukan

  • Ngarti Platform sakumaha Service a
  • SQL Server jeung MySQL Server panyadia di Microsoft Azure tumpukan
  • Provider aplikasi Service Resource
  • Azure Key Kolong
  • Fungsi Azure

Mantau di Microsoft Azure tumpukan

  • Médan Replaceable Unit
  • Pangimeutan Azure tumpukan Control Tah kitu
  • Patching nu infrasturktur Azure tumpukan
  • Mantau Tamu Workloads di Microsoft Azure tumpukan
  • Ngungkulan Azure tumpukan
  • Ngajagi Azure tumpukan jeung Workloads tenant

Lisénsi Microsoft Azure tumpukan jeung lapak Billing

  • Kumaha lisénsi jeung mayar Azure tumpukan
  • Azure konsisten Dianggo API
  • Waragad bisnis jeung Models jeung Azure tumpukan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita