infoblox - Core DDI Dasar Konfigurasi 7.3 (Baheulana NIOS Konfigurasi)

Konfigurasi Core DDI Dasar 7.3 Pelatihan Kursus & sertifikasi (Baheulana NIOS Konfigurasi)

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Konfigurasi 7.3 Pelatihan Kursus Core DDI Dasar

Latihan ieu ngajarkeun kumaha carana ngonpigurasikeun jeung ngatur Infoblox panerapan jaringan ngajalankeun sistem operasi Infoblox NIOS. Diajar maju andreverse zona pemetaan, jaringan tur kreasi zone, DHCP Bulan, fixedaddresses, manajemén Grid, sistem na ngawaskeun tingkat protokol, jeung manajemén systemlevel.

Prerequisites pikeun Core DDI Dasar Konfigurasi 7.3 sertifikasi

  • Pangaweruh kuat DNS & DHCP
  • Sora Pangaweruh on TCP / IP

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  • Modul-1: Chairil Anwar of DNS & DHCP
  • Modul-2: Tinjauan produk Infoblox DDI
  • Modul-3: Tinjauan panganteur pamaké
  • Modul-4: Chairil Anwar administrasi NIOS
  • Modul-5: rekening Administrator
  • Modul-6: kasadiaan High
  • Modul-7: Chairil Anwar arsitéktur Grid
  • Modul-8: Gawe bareng DHCP
  • Modul-9: IPAM
  • Modul-10: Gawe bareng DNS
  • Modul-11: Gawe bareng DHCP
  • Modul-12: Data Impor
  • Modul-13: dijadwalkeun Tugas
  • Modul-14: atribut Extensible
  • Modul-15: Polder Smart

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita