ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Leyuran inti Microsoft Exchange Server 2013

20341: Core Leyuran tina Microsoft Exchange Server 2013 Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Leyuran inti Kursus Microsoft Exchange Server 2013 Cimanuk

modul ieu bakal ngajarkeun siswa kumaha rencana, nyebarkeun, administer, aman, tur ngarojong MS Exchange Server 2013. modul ieu ogé bakal ngajarkeun siswa cara ngawangun Exchange Server 2013 jeung suplai jeung pangaweruh diperlukeun keur nangkep, miara, sarta troubleshoot Exchange Server 2013.

Tujuan Core Leyuran tina Microsoft Exchange Server 2013 Kursus

Prerequisites pikeun Core Leyuran tina Microsoft Exchange Server 2013 sertifikasi

  • Minimum dua taun pangalaman administering Windows Server, kaasup Windows Server® 2008 R2 atawa Windows Server® 2012.
  • Minimum dua taun pangalaman gawé bareng Aktif Directory® Domain Services (AD DS).
  • Minimum dua taun pangalaman gawé bareng resolusi ngaran, kaasup DNS.
  • Pangalaman gawé bareng sertipikat, kaasup sertipikat PKI.

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

Modul 1: Deploying na Ngatur Microsoft Exchange Server 2013

modul ieu ngajelaskeun Exchange Server 2013 prerequisites jeung sarat, deployment sarta manajemén.

palajaran

  • Exchange Server 2013 Prerequisites na Syarat
  • Exchange Server 2013 deployment
  • Ngatur Exchange Server 2013

Lab: Deploying na Ngatur Exchange Server 2013

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun Exchange Server 2013 prerequisites jeung syarat.
  • Ngalakukeun deployment Exchange Server 2013.
  • Ngatur Exchange Server 2013.

Modul 2: Planning na Konfigurasi kotak surat server

modul ieu ngajelaskeun kumaha rencana na ngonpigurasikeun peran kotak surat server.palajaran

  • Tinjauan tina Peran kotak surat Server
  • Perencanaan nu kotak surat Server deployment
  • Konfigurasi pangladén kotak surat

Lab: Konfigurasi kotak surat server

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nerangkeun peran kotak surat server.
  • Rencanana pikeun deployment kotak surat peran server.
  • Ngonpigurasikeun pangladén kotak surat.

Modul 3: Urusan panarima objék

modul Ieu ngécéskeun kumaha carana ngatur objék panarima, kawijakan alamatna, sarta béréndélan alamatna di Exchange Server 2013.palajaran

  • Ngatur Exchange Server 2013 Mailboxes
  • Ngatur panarima Exchange lianna
  • Tata sarta ngalaksanakeun Public Polder Mailboxes
  • Ngatur Daptar Alamat sarta Kawijakan

Lab: Urusan panarima objék

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngatur Exchange Server 2013 mailboxes.
  • Ngatur panarima sejenna Exchange Server 2013.
  • Nerapkeun polder umum.
  • Ngonpigurasikeun béréndélan jeung kawijakan alamatna.

Modul 4: Planning na Deploying klien server Aksés

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana na ngalaksanakeun peran Aksés server klien di Exchange Server 2013.palajaran

  • Tata klien Aksés Server deployment
  • Konfigurasi nu klien Aksés Server Peran
  • Ngatur Layanan Aksés klien

Lab: Deploying na Konfigurasi peran klien Aksés Server

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Rencana klien Aksés server deployment.
  • Ngonpigurasikeun kalungguhan Aksés server klien.
  • Ngatur jasa Aksés klien.

Modul 5: Planning na Konfigurasi Olahtalatah Konéktipitas klien

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana na ngonpigurasikeun Microsoft Outlook Web App sareng olahtalatah mobile di Exchange Server 2013.palajaran

  • Konéktipitas klien ka klien Aksés Server
  • Konfigurasi Outlook Web App
  • Tata sarta Konfigurasi Mobile Olahtalatah
  • Konfigurasi aman Aksés Internet pikeun klien Aksés Server

Lab: Planning na Konfigurasi Olahtalatah Konéktipitas klien

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nerangkeun jasa klien Exchange Server 2013 nyadiakeun.
  • Ngonpigurasikeun Outlook Web App.
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun olahtalatah mobile.
  • Ngonpigurasikeun aksés Internet aman pikeun klien Aksés server.

Modul 6: Planning sarta ngalaksanakeun High kasadiaan

modul Ieu ngécéskeun téhnologi-kasadiaan tinggi diwangun kana Exchange Server 2013, sarta sababaraha faktor luar anu mangaruhan solusi kacida aya.palajaran

  • Kasadiaan tinggi on Exchange Server 2013
  • Konfigurasi Kacida Sadia kotak surat basis data
  • Konfigurasi Kacida Sadia server Aksés klien

Lab: ngalaksanakeun High kasadiaan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun kasadiaan tinggi di Exchange Server 2013.
  • Ngonpigurasikeun basis data kotak surat kacida aya.
  • Ngonpigurasikeun server klien Aksés kacida aya.

Modul 7: Planning sarta ngalaksanakeun Bencana Pamulihan

modul ieu ngajelaskeun kumaha rencana, nerapkeun mitigasi bencana, sareng recovery di Exchange Server 2013.

palajaran

  • Perencanaan pikeun Mitigasi Musibah
  • Tata sarta ngalaksanakeun Exchange Server 2013 Nyadangkeun
  • Tata sarta ngalaksanakeun Exchange Server 2013 Pamulihan

Lab: ngalaksanakeun Pamulihan Musibah pikeun Exchange Server 2013

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Rencanana mitigasi bencana.
  • Rencanana sarta ngalaksanakeun Exchange Server 2013 cadangan.
  • Rencanana sarta ngalaksanakeun Exchange Server 2013 recovery.

Modul 8: Planning na Konfigurasi Pesen Angkutan

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana na ngonpigurasikeun angkutan dipilampah dina hiji organisasi Exchange Server 2013.palajaran

  • Ikhtisar Pesen Angkutan jeung Routing
  • Tata sarta Konfigurasi Pesen Angkutan
  • Ngatur Aturan Angkutan

Lab: Planning na Konfigurasi Pesen Angkutan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun angkutan pesen di Exchange Server 2013.
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun angkutan pesen.
  • Ngatur aturan angkutan.

Modul 9: Planning na Konfigurasi Pesen Baktériologi

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana kaamanan olahtalatah, nerapkeun hiji solusi antipirus tur anti spam pikeun Exchange Server 2013.

palajaran

  • Tata Olahtalatah Kaamanan
  • Ngalaksanakeun hiji Solusi Antipirus pikeun Exchange Server 2013
  • Ngalaksanakeun hiji Solusi Anti Spam pikeun Exchange Server 2013

Lab: Planning na Konfigurasi Pesen Kaamanan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Rencanana kaamanan olahtalatah.
  • Nerapkeun hiji solusi antipirus pikeun Exchange Server 2013.
  • Nerapkeun hiji solusi anti spam pikeun Exchange Server 2013.

Modul 10: Planning na Konfigurasi Kaamanan Administratif na Auditing

modul Ieu ngécéskeun kumaha carana ngonpigurasikeun kontrol aksés (RBAC) idin peran basis na ngonpigurasikeun Inok logging.

palajaran

  • Konfigurasi Peran-Dumasar Control Aksés
  • Konfigurasi logging Inok

Lab: Konfigurasi Kaamanan Administratif na Auditing

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngonpigurasikeun idin RBAC.
  • Ngonpigurasikeun Inok logging.

Modul 11: pangimeutan sarta ngungkulan Microsoft Exchange Server 2013

modul Ieu ngécéskeun kumaha carana nangkep, miara, sarta troubleshoot lingkungan Exchange Server 2013 Anjeun.palajaran

  • Mantau Exchange Server 2013
  • Ngajaga Exchange Server 2013
  • Ngungkulan Exchange Server 2013

Lab: pangimeutan sarta ngungkulan Exchange Server 2013

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngawas Exchange Server 2013.
  • Ngajaga Exchange Server 2013.
  • Troubleshoot Exchange Server 2013.

Pelatihan upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di kontak urang.


Harita