ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

20331 Core Leyuran tina Microsoft SharePoint Server 2013

20331 - Core Leyuran tina Microsoft SharePoint Server 2013 Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Leyuran inti Microsoft SharePoint Server 2013 Pelatihan Kursus

modul ieu bakal ngajarkeun siswa cara ngonpigurasikeun na administer a MS SharePoint Server 2013 lingkunganana. modul ieu bakal ngajarkeun siswa cara ngawangun SharePoint Server jeung nyadiakeun lila pangalusna, tungtunan, jeung pertimbangan anu bakal mantuan di optimizing deployment SharePoint server.

Tujuan Core Leyuran tina Pelatihan Microsoft SharePoint Server 2013

Prerequisites oft Core Leyuran tina Pelatihan Microsoft SharePoint Server 2013

  • manajemén software dina perusahaan server Windows 2008 R2 atanapi lingkungan Windows Server 2012.
  • Deploying sarta menata aplikasi natively, ampir na di awan.
  • AdministeringLayanan Émbaran Internét (IIS).
  • Konfigurasi Active Diréktori keur dipake dina auténtikasi, otorisasina tur salaku toko pamaké.
  • Ngatur hiji aplikasi jarak jauh ngagunakeun Windows PowerShell 2.0.
  • Nyambungkeun aplikasi kana Microsoft SQL Server.
  • Ngalaksanakeun klaim basis Kaamanan.

Tangtu Outline 5 Days

Modul 1: ngawanohkeun SharePoint Server 2013

Microsoft SharePoint Server 2013 mangrupakeun gudang dokumen tur platform kolaborasi nu nawarkeun loba mangpaat pikeun organisasi. SharePoint deployments butuh loba bentuk béda dina wengkuan, dimana a deployment bisa jadi fokus kana hijina delivering hiji fitur, kayaning pilarian perusahaan, atanapi seueur fitur, kayaning manajemén dokumen, intelegensi bisnis, manajemén eusi web, tur workflows. Deployments ogé bisa béda greatly dina ukuranana, jeung deployments leutik hiji server tunggal nepi ka deployments badag kalayan kebon tina 15 atawa leuwih server.
Dina modul ieu, anjeun bakal diajar ngeunaan fitur inti SharePoint 2013, fitur anyar dina versi ieu, sarta naon anu geus dihapus. Anjeun oge bakal diajar ngeunaan elemen struktural dasar tina hiji deployment tegalan jeung kumaha aranjeunna cocog babarengan. Tungtungna anjeun bakal diajar ngeunaan pilihan deployment béda sadia pikeun SharePoint 2013.

palajaran

  • Komponén konci a deployment SharePoint
  • Fitur Anyar di SharePoint 2013
  • SharePoint 2013 deployment Options
Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:
  • Nangtukeun kamampuhan jeung arsitéktur of SharePoint 2013.
  • Identipikasi fitur anyar sarta deprecated di SharePoint 2013.
  • Identipikasi pilihan deployment pikeun SharePoint 2013.

Modul 2: ngarancang hiji Arsitéktur Émbaran

arsitéktur informasi (IA) ngahartikeun strukturna ku nu hiji organisasi katalog informasi. Ngarancang hiji IA merlukeun pamahaman nu lengkep tina informasi anu diayakeun dina organisasi jeung na pamakéan, kontéks, volatility, sarta pamaréntahan. A IA alus rationalizes kreasi sarta neundeun eusi na streamlines surfacing sarta pamakéan.
IA design kedah platform-nétral, tapi kudu oge jadi disetir ku pungsionalitas lingkunganna. Microsoft SharePoint Server 2013 nyadiakeun platform euyeub tur fungsi pikeun ngembangkeun sarta palaksanaan struktur IA efisien sarta efektif. Pamakéan integral metadata sakuliah SharePoint 2013 harti yen sahiji desainer IA boga sauntuyan gudang, navigasi, sarta pilihan dimeunangkeun pikeun maksimalkeun pungsi usability dina IA well-terstruktur.
Dina modul ieu, anjeun bakal diajar ngeunaan elemen inti design IA sarta fasilitas jeung alat sadia dina SharePoint 2013 nyebarkeun hiji solusi manajemen informasi éféktif.

palajaran

  • Ngidentipikasi Syarat Usaha
  • Ngarti Syarat Usaha
  • Pangatur Émbaran di SharePoint 2013
  • Perencanaan pikeun Discoverability

Lab: Nyieun hiji Arsitéktur Émbaran - Part SalahLab: Nyieun hiji Arsitéktur Émbaran - Part Dua

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun kumaha syarat bisnis pamahaman drive desain hiji IA organisasi.
  • Ngajelaskeun komponén konci sadia dina SharePoint 2013 nyebarkeun hiji IA.
  • Rencanana pikeun discoverability salaku bagian tina hiji deployment IA.

Modul 3: ngarancang hiji Arsitéktur Logis

modul ieu resensi teh constructs logis tina Microsoft SharePoint Server 2013 na SharePoint Online. Eta ngabahas pentingna nyieun desain arsitéktur logis dumasar kana sarat bisnis saméméh anjeun nerapkeun solusi. modul nu nyertakeun eusi konseptual, watesan hiji arsitektur logis, jeung komponen Microsoft SharePoint Server 2013 nu kedah peta ka spésifikasi bisnis.

palajaran

  • Ikhtisar SharePoint 2013 Arsitéktur Logis
  • Documenting Arsitéktur Logis anjeun

Lab: ngarancang hiji Arsitéktur Logis

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:
  • Peta syarat bisnis keur SharePoint 2013 komponén bina.
  • Ngajelaskeun pentingna dokuméntasi jeung nerangkeun pilihan pikeun documenting arsitéktur logis.

Modul 4: ngarancang hiji Arsitéktur fisik

Lamun anjeun ngarancang hiji deployment Microsoft SharePoint Server 2013, Anjeun kedah taliti mertimbangkeun hardware na topology tegalan syarat. pilihan Anjeun hardware server jeung Jumlah server nu nangtukeun pikeun tani bisa boga dampak signifikan dina sabaraha tani meets syarat pamaké, kumaha pamaké ngarasa solusi SharePoint, sarta sabaraha lila saméméh tegalan butuh hardware tambahan.
modul ieu ngajelaskeun faktor nu kudu mertimbangkeun mun anjeun mendesain arsitektur fisik hiji deployment SharePoint 2013. Arsitektur fisik nujul kana rarancang server, topology tegalan, sarta elemen-misalna ngarojong salaku jaringan infrastruktur-pikeun deployment Anjeun. arsitéktur fisik Ieu underpins operasi lingkungan SharePoint 2013 anjeun, ku kituna penting pisan yén desain fisik anjeun pinuh meets sarat operasional.

palajaran

  • Ngarancang komponén fisik pikeun SharePoint Deployments
  • Ngarancang komponén ngarojong pikeun SharePoint Deployments
  • SharePoint Ladang Topologies
  • Mapping mangrupa Desain Arsitéktur Logis ka fisik Arsitéktur Desain

Lab: ngarancang hiji Arsitéktur fisik

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun sarat design fisik pikeun SharePoint 2013.
  • Ngajelaskeun sarat ngarojong pikeun desain fisik SharePoint 2013 suksés.
  • Identipikasi SharePoint topologies tegalan.
  • Peta desain arsitéktur logis mun desain arsitéktur fisik.

Modul 5: Masang na Konfigurasi SharePoint Server 2013

Saatos Anjeun ngarancang jeung rencanana arsitéktur logis tur fisik Anjeun pikeun deployment Microsoft SharePoint Server 2013, léngkah instalasi hareup téh pikeun nerapkeun rarancang deployment sarta tangtukeun setélan konfigurasi pikeun deployment nu.
Dina modul ieu, anjeun bakal ngalenyepan masang SharePoint 2013 di sagala rupa topologies. Anjeun bakal diajar kumaha carana ngonpigurasikeun setelan tegalan, sarta kumaha carana naskah instalasi tur konfigurasi tina SharePoint 2013.

palajaran

  • Masang SharePoint Server 2013
  • Instalasi Scripting na Konfigurasi
  • Konfigurasi Setélan SharePoint Server 2013 Ladang

Lab: Deploying na Konfigurasi SharePoint Server 2013 - Part SalahLab: Konfigurasi SharePoint Server 2013 Ladang Setélan

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:
  • Install SharePoint 2013.
  • Ngonpigurasikeun setelan tegalan SharePoint 2013.
  • Naskah instalasi tur konfigurasi tina SharePoint 2013.

Modul 6: Nyieun Aplikasi Web na Bondowoso Loka

Sanggeus masang tegalan Microsoft SharePoint Server 2013 anjeun, anjeun siap dimimitian deploying situs na kandungan, kayaning hiji situs intranet organisasi.
Dina modul ieu, anjeun bakal diajar ngeunaan konsep konci jeung kaahlian patali arsitektur logis tina SharePoint kaasup aplikasi wéb, kumpulan situs, loka, sarta basis data eusi. Husus, anjeun bakal diajar kumaha cara nyieun jeung ngonpigurasikeun aplikasi wéb jeung nyieun jeung ngonpigurasikeun kumpulan situs.

palajaran

  • Nyieun Aplikasi Web
  • Konfigurasi Aplikasi Web
  • Nyieun na Konfigurasi Loka Bondowoso

Lab: Nyieun tur Konfigurasi Aplikasi WebLab: Nyieun tur Konfigurasi Loka Bondowoso

Sanggeus completing modul ieu anjeun bakal bisa nedunan tugas di handap di SharePoint 2013:
  • Jieun aplikasi wéb.
  • Ngonpigurasikeun aplikasi wéb.
  • Jieun kumpulan situs.
  • Ngonpigurasikeun kumpulan situs.

Modul 7: Planning na Konfigurasi Aplikasi Service

aplikasi Service anu diwanohkeun dina Microsoft SharePoint Server 2010, ngaganti Service Tanjungjaya jembar Provider of Microsoft Office SharePoint Server 2007. aplikasi Service nyadiakeun desain fleksibel pikeun layanan delivering, kayaning metadata Diurus atanapi PerformancePoint, pikeun pamaké nu mikabutuhna. Microsoft SharePoint Server 2013 ngawengku leuwih ti 20 jasa, ditambahan nu anyar pikeun versi ieu, sedengkeun batur anu ditingkatkeun. Dina tata sarta Konfigurasi aplikasi jasa, hal anu penting nu ngartos dina kabebasan, pamakéan sumberdaya, jeung sarat bisnis keur unggal.
modul ieu resensi arsitektur dasar aplikasi jasa, anu kabutuhan poko tina rarancang deployment aplikasi jasa anjeun, sarta konfigurasi tina aplikasi layanan anjeun. modul ieu teu ngabahas babagi, atawa federasi, tina aplikasi jasa. Ieu katutupan di leuwih jéntré dina Tangtu 20332B: Advanced Leyuran tina Microsoft SharePoint Server 2013.

palajaran

  • Bubuka keur Service Aplikasi Arsitéktur
  • Nyieun na Konfigurasi Aplikasi Service

Lab: Planning na Konfigurasi Aplikasi Service

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun komponén konci na topologies pikeun arsitéktur aplikasi jasa SharePoint Server 2013.
  • Ngajelaskeun kumaha carana rezeki jeung ngatur aplikasi jasa SharePoint 2013.

Modul 8: Urusan Pamaké sarta Pangidinan

Loba organisasi kudu nyimpen informasi sénsitip atanapi rahasia. Microsoft SharePoint Server 2013 ngawengku hiji set lengkep fitur kaamanan nu bisa Anjeun pake pikeun mantuan mastikeun yén pamaké jeung hak jeung idin luyu bisa ngakses informasi maranéhna kudu, bisa ngaropéa data aranjeunna jawab, tapi nu teu bisa nempo atawa ngaropéa inpo rahasia, atawa informasi nu teu dimaksudkeun pikeun aranjeunna. Modél kaamanan SharePoint 2013 téh kacida fléksibel tur adaptable ka kabutuhan organisasi anjeun.
Dina modul ieu, anjeun bakal diajar ngeunaan rupa otorisasina sarta kaamanan fitur sadia dina SharePoint 2013 pikeun mantuan Anjeun ngajaga lingkungan SharePoint aman. Husus, anjeun bakal diajar ngeunaan otorisasina sarta idin di SharePoint 2013, sarta kumaha carana ngatur aksés ka eusi dina SharePoint 2013.

palajaran

  • Otorisasina di SharePoint 2013
  • Ngatur Aksés ka Kandungan

Lab: Urusan Pamaké sarta GrupLab: securing Kandungan dina loka SharePoint

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:
  • Ngartos jeung ngatur otorisasina sarta idin di SharePoint 2013.
  • Ngatur aksés ka eusi dina SharePoint 2013.

Modul 9: Konfigurasi auténtikasi pikeun SharePoint 2013

Auténtikasi teh proses ku nu ngadegkeun identitas Sunda jeung komputer. kadali otorisasina ngakses ka daya ku assigning idin pikeun pamaké sarta komputer. Nyadiakeun otorisasina ka konsumén di Microsoft eusi na jasa SharePoint, boh nu sipatna pamaké tungtung, platform server, atanapi aktip SharePoint, Anjeun mimitina kudu pariksa yen aranjeunna anu aranjeunna ngaku hésé. Kalawan babarengan, auténtikasi na otorisasina maénkeun peran sentral dina kaamanan tina hiji deployment SharePoint 2013 ku mastikeun yén pamakéna ukur bisa aksés sumber nu geus kuduna dibales aranjeunna aksés.
Dina modul ieu, anjeun bakal diajar ngeunaan infrastruktur auténtikasi di SharePoint 2013. Anjeun bakal diajar kumaha pikeun ngonpigurasikeun SharePoint digawekeun ku rupa-rupa panyadia auténtikasi, sarta anjeun bakal diajar kumaha pikeun ngonpigurasikeun sambungan dioténtikasi antara SharePoint tur platform server lianna.

palajaran

  • Ikhtisar auténtikasi
  • Konfigurasi Féderasi auténtikasi
  • Konfigurasi Server-to-Server auténtikasi

Lab: Konfigurasi SharePoint 2013 mun Paké Féderasi identities

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun infrastruktur auténtikasi of SharePoint 2013.
  • Ngonpigurasikeun panyadia klaim sarta federasi idéntitas pikeun SharePoint 2013.
  • Ngonpigurasikeun server-to-server auténtikasi pikeun SharePoint 2013.

Modul 10: securing a 2013 deployment SharePoint

Microsoft SharePoint Server 2013 henteu ngan grup jaba-eta oge engine situs-provisioning pikeun intranét, extranets, sarta situs internét, kumpulan basis data, hiji platform aplikasi, sarta platform keur kolaborasi jeung sosial fitur, kitu ogé keur loba hal lianna. Salian eta noel jaringan anjeun, eta oge némpél garis-of-bisnis (LOB) aplikasi tur Microsoft Active Diréktori anjeun; kituna, éta boga permukaan serangan badag mertimbangkeun sarta ngajaga. SharePoint 2013 disadiakeun kalawan sababaraha fitur kaamanan sarta parabot kaluar-of-nu-kotak pikeun mantuan Anjeun ngamankeun eta.
Dina modul ieu, anjeun bakal diajar kumaha pikeun ngamankeun sarta heuras Anjeun SharePoint 2013 tegalan deployment na kumaha ngonpigurasikeun sababaraha setélan kaamanan di tingkat tegalan.

palajaran

  • Securing Platform teh
  • Konfigurasi Ladang-Level Kaamanan

Lab: Hardening a SharePoint 2013 Server LadangLab: Konfigurasi Ladang-Level Kaamanan

Sanggeus completing modul ieu anjeun bakal bisa:
  • Ngamankeun platform SharePoint 2013.
  • Ngonpigurasikeun kaamanan tegalan-tingkat dina SharePoint 2013.

Modul 11: Urusan Taksonomi

Dina raraga ngatur informasi sarta nyieun inpo nu leuwih gampang pikeun manggihan tur dianggo kalayan, anjeun tiasa labél atanapi ngararangkay informasi. Kalawan file na Item dina Microsoft SharePoint, anjeun tiasa nerapkeun metadata, nu bisa janten kategori, klasifikasi, atawa tag, dina urutan pikeun ngatur eusi anjeun sarta nyieun gampang gawekeun.
Dina kalolobaan organisasi, cara paling éféktif pikeun nerapkeun metadata nyaéta ngaliwatan taksonomi didefinisikeun nu tos Anjeun standarisasi ngaliwatan input stakeholder. Ieu nyandak pamaké pikeun milih istilah metadata tina daptar siap pake, nu nyadiakeun hasil baku.
Microsoft SharePoint Server 2013 tiasa salajengna ningkatkeun aplikasi tina metadata ku ngagunakeun jenis eusi. Organisasi tiasa nganggo jenis eusi pikeun ngabakukeun jenis husus koropak, dokumén, atawa daptar barang sarta kaasup syarat metadata, témplat dokumen, setélan ingetan, sarta workflow langsung.

palajaran

  • Ngatur Tipe Kandungan
  • Ngarti Toko Istilah sarta susunan Istilah
  • Ngatur Toko Istilah sarta susunan Istilah

Lab: Konfigurasi Kandungan Tipe PropagasiLab: Konfigurasi sarta Maké Diurus susunan metadata Istilah

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:
  • Nerangkeun fungsi tina jenis eusi na ngajelaskeun kumaha carana nerapkeun eta sasuai bisnis.
  • Nerangkeun fungsi tina metadata junun dina SharePoint 2013.
  • Ngonpigurasikeun metadata Service di Diurus sareng komponenana ngarojong.

Modul 12: Konfigurasi pamaké Propil

lingkung komputasi sosial ngaktipkeun organisasi pikeun gancang ngaidentipikasi kolega, anggota tim, jeung nu lianna kalayan kalungguhan sarupa atawa sarat dina organisasi. fitur sosial di Microsoft SharePoint Server 2013 ngaktipkeun pamaké pikeun gancang mangtaun apdet sarta wawasan informasi kumaha anggota lianna organisasi anu bisa dipake jeung naon atawa prosés jalma anu ngembang marengan kamajuan keur kahontal.
Platform sosial SharePoint 2013 dumasar kana sabudeureun kamampuhan disadiakeun ku aplikasi jasa profil pamaké, dirojong ku jasa lianna, kayaning Service metadata nu Diurus jeung layanan Search. The Propil pamaké Service nyadiakeun konfigurasi jeung kontrol ngaliwatan importing data profil, nyieun loka abdi, menata audiences, sarta pamaké bisa ngagunakeun fitur ieu.

palajaran

  • Konfigurasi nu pamaké Propil Service Aplikasi
  • Ngatur pamaké Propil na audiences

Lab: Konfigurasi Propil pamakéLab: Konfigurasi loka abdi na audiences

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:
  • Rencana pikeun tur Konpigurasikeun pamaké profil sinkronisasi sareng Active Diréktori Domain Services.
  • Rencanana pikeun tur ngonpigurasikeun loka abdi na audiences.

Modul 13: Konfigurasi perusahaan Search

Pilarian geus cornerstone of Microsoft SharePoint Produk na Panyiaran saprak SharePoint Portal Server 2003. Kusabab jalma poé mimiti, arsitektur ti layanan pilarian geus mekar ngaliwatan Service Tanjungjaya Provider arsitéktur kana arsitéktur aplikasi jasa tina SharePoint Server 2010. Éta ogé dipelak ditambah téknologi gancang. SharePoint Server 2013 terus tumuwuh ku ulang architecting jasa jeung integral tina loba sahiji komponén nu éta intrinsik pikeun Search gancang ngirimkeun hiji pangalaman langkung mantap sarta richer pikeun staf IT na pamaké.
Dina modul ieu, anjeun bakal diajar ngeunaan arsitéktur anyar tina jasa Search, kumaha carana ngonpigurasikeun komponén konci pilarian, sarta kumaha carana ngatur fungsionalitas pilarian dina organisasi Anjeun.

palajaran

  • Ngarti kana Search Service Arsitéktur
  • Pilarian Konfigurasi perusahaan
  • Ngatur perusahaan Search

Lab: Konfigurasi perusahaan SearchLab: Konfigurasi nu Garapan Search

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:
  • Nerangkeun arsitéktur inti tina jasa Search na topologies na didukung.
  • Ngajelaskeun léngkah diperlukeun pikeun ngonpigurasikeun ladenan Search dina lingkungan perusahaan.
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngatur tur ngajaga lingkungan Search well-ngajalankeun.

Modul 14: pangimeutan sarta Ngajaga a SharePoint 2013 Lingkungan

tata ati sarta konfigurasi nyalira moal ngajamin hiji deployment Microsoft SharePoint Server 2013 éféktif. Tetep deployment SharePoint 2013 anjeun ngajalankeun ogé, anjeun perlu rencana na ngalaksanakeun ngawaskeun lumangsung, diropéa, optimasi, sarta ngungkulan.
Dina modul ieu, anjeun bakal diajar kumaha rencana na ngonpigurasikeun ngawaskeun dina tegalan server SharePoint 2013, sarta kumaha carana Ngepaskeun sarta ngaoptimalkeun kinerja tegalan anjeun dina hiji basis lumangsung. Anjeun oge bakal diajar kumaha ngagunakeun sauntuyan parabot jeung téhnik pikeun troubleshoot masalah terduga dina deployments SharePoint 2013 Anjeun.

palajaran

  • Mantau a SharePoint 2013 Lingkungan
  • Tuning na optimizing a SharePoint Lingkungan
  • Perencanaan sarta Konfigurasi cache
  • Ngungkulan hiji SharePoint 2013 Lingkungan

Lab: pangimeutan a 2013 deployment SharePointLab: nalungtik Page beban Times

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:
  • Ngembangkeun sarta ngalaksanakeun rencana ngawaskeun pikeun lingkungan SharePoint 2013.
  • Ngepaskeun sarta ngaoptimalkeun tegalan server SharePoint 2013 dina hiji basis lumangsung.
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun cache pikeun ngaronjatkeun kinerja hiji deployment SharePoint 2013.
  • Troubleshoot kasalahan sarta isu sejenna dina deployment SharePoint 2013.

Kajadian upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Leyuran inti Microsoft SharePoint Server 2013 sertipikasi

sanggeus completing Leyuran inti Microsoft SharePoint Server 2013 Latihan, calon kudu nyandak 70-331 Ujian keur sertifikasi na. Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • 20331: Core Leyuran latihan Microsoft SharePoint Server 2013 di gurgaon
  • 20331: Core Leyuran biaya sertifikasi Microsoft SharePoint Server 2013 di Gurgaon
  • Institute pikeun 20331: Leyuran Core of Microsoft SharePoint Server 2013 di gurgaon
  • 20331: Core Leyuran tina Microsoft SharePoint Server 2013 di Gurgaon
  • 20331: Core Leyuran tina sertifikasi Microsoft SharePoint Server 2013 di gurgaon
  • 20331: Core Leyuran tangtu Microsoft SharePoint Server 2013 di Gurgaon
  • Pangalusna 20331: Leyuran Core of Microsoft SharePoint Server 2013 Pelatihan Online
  • 20331: Core Leyuran latihan Microsoft SharePoint Server 2013