Cyberoam Certified Network & Ahli Kaamanan

Cyberoam Certified Network & Kaamanan Ahli Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Cyberoam Certified Network & Kaamanan Ahli Pelatihan Kursus

Kursus sertifikasi CCNSE anu dimaksud pikeun professional CCNSP-Certified maju karir maranéhna. Eta nyadiakeun sareng kaahlian dina deploying kaamanan Cyberoam dina skenario kompléks jaringan perusahaan. pamilon kursus moal ngalenyepan canggih debugging na pamérésan masalah isu sarta deepen pamahaman maranéhna arsitektur dumasar identitas-Cyberoam UTM urang. Leungeun-on sesi lab ngidinan pamaénna mangtaun paparan langsung kana kajadian anu lumangsung dina Cyberoam setelan perusahaan, instalasi produk, integrasi kana jaringan, konfigurasi pikeun sagala rupa fitur Cyberoam kayaning anti virus, anti spam, nyaring eusi, VPN, IPS, ketersediaan tinggi jsb na rojongan / isu ngungkulan.

Prerequisites pikeun Cyberoam Certified Network & Kaamanan Ahli sertifikasi

  • CCNSP Certified kalawan status sertifikasi valid
  • Cyberoam deployments pangalaman kalayan deployments 10 minimum

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  • Modul-1: Cyberoam Arsitéktur
  • Modul-2: Advanced jeung skenario deployment produk kompléks
  • Modul-3: Kawijakan auténtikasi Advanced na Identity Dumasar
  • Modul-4: konsep Advanced sarta konfigurasi rupa modul
  • Modul-5: konfigurasi Advanced VPN pikeun deployments kompléks
  • Modul-6: High kasadiaan
  • Modul-7: ngungkulan & Debugging

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita