Cyberoam Certified Network & Kaamanan Profesional (CCNSP)

Cyberoam Certified Network & Kaamanan Profesional (CCNSP) Latihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Cyberoam Certified Network & Kaamanan Profesional (CCNSP) Latihan

nu sertifikasi CCNSP Tangtu prepares individu ngakuan ancaman insider sarta sasaran-pamaké ancaman éksternal bari méré éta kaahlian dina jejaring sarta kaamanan Chairil Anwar sajaba deployment sarta konfigurasi tina UTM dumasar identitas Cyberoam. Jumlah pastina nyaeta komprehensif, acan gampang nuturkeun, kalawan skenario dunya nyata, delivering nilai praktis pikeun aspirant professional kaamanan.

Prerequisites pikeun Cyberoam Certified Network & Kaamanan Profesional (CCNSP) sertifikasi

  • Operasional OS pangaweruh
  • Dasar tina jejaring
  • Pangaweruh ngeunaan Protokol-protokol
  • HTTP, HTTPS, IMAP, POP3, SMTP
  • TCP / IP Protocol Suite
  • Kaamanan jaringan Chairil Anwar

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  • Modul-1: Dasar tina jejaring & Kaamanan
  • UTM basis Identity Cyberoam: modul-2
  • Modul-3: Cyberoam Produk
  • Modul-4: firewall
  • Modul-5: auténtikasi pamaké
  • Modul-6: Eusi Filter
  • Modul-7: gateway Anti Virus / Anti Spam
  • Modul-8: Intrusion Pencegahan System
  • Modul-9: Virtual wasta Network (VPN)
  • Modul-10: Multilink Manajer
  • Modul-11: Routing
  • Modul-12: Administrasi Umum

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita