DCAC9K - Cisco Nexus 9000 Series Pelatihan Kursus & sertifikasi

DCAC9K - Cisco Nexus 9000 Series Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Pelatihan Cisco Nexus 9 Series - DCAC9000K

DCINX9K nyaéta program latihan ILT 2 poé nu geus dirancang pikeun sistim na insinyur widang anu install sarta ngalaksanakeun saklar Cisco Nexus 9000 dina modeu NX-OS. Tangtu ieu nyertakeun komponén konci sarta prosedur nu peryogi kauninga masang, ngonpigurasikeun, ngatur, sarta troubleshoot nu Cisco Nexus 9000 Switch platform.

Tujuan DCAC9K - Cisco Nexus 9000 Series Pelatihan Kursus

Kana completing Tangtu ieu, learner bakal bisa minuhan ieu tujuan sakabéh:

  • Ngajelaskeun produk Cisco yén alamat tren pasar di puseur data
  • ngagambarkeun Cisco Nexus 9000 Series komponén hardware switch
  • Nerangkeun arsitéktur hardware of chassis modular, kartu baris chassis modular, sarta konfigurasi tetep dina Cisco Nexus 9000 Series saklar
  • Ngajelaskeun ciri ditawarkeun dina NX-OS sadia dina saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Ngonpigurasikeun fitur VXLAN on saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Nerangkeun programmability, automation, sarta fitur manajemén sadia on saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Ngajelaskeun pilihan topology umum pikeun Konfigurasi Cisco Nexus 9000 Series saklar
  • Ngajelaskeun mangpaat nganut mode lawon Cisco Aci on saklar Cisco Nexus 9000 Series

Prerequisites pikeun DCAC9K - Cisco Nexus 9000 Series sertifikasi

  • Pangaweruh jeung kaahlian nu learner a kudu boga saméméh attending tangtu ieu nyaéta kieu:

    Mangtaun kaahlian prerequisite jeung pangaweruh, Cisco niatna ngajak pangaweruh tina kursus di handap:

    • Sertifikasi CCNA ICND1 na ICND2 atanapi CCNABC
    • Cisco IP Routing Kelas (jalur)
    • Cisco switching Kelas (pindah)

Dimaksudkeun pamiarsa of DCAC9K - Kursus Cisco Nexus 9000 Series

Tangtu ieu dirancang pikeun:

  • Sagala insinyur atawa administartors aub dina instalasi tur palaksanaan a Pindah Cisco Nexus 9000 dina modeu NX-OS.

Tangtu Outline Lilana: 6 Days

Mode Solusi Cisco Nexus 9000 Series NX-OS

  • Data Center Tren
  • Solusi Cisco Nexus 9000
  • Enhanced System Cisco Nexus Operasi

Cisco Nexus 9000 Series Hardware

  • Cisco Nexus 9500 Modular Chassis
  • Cisco Nexus 9500 Megapolitan modul
  • Controllers Cisco Nexus 9500 System
  • Cisco Nexus 9500 Fans na Power Supplies
  • Cisco Nexus 9500 lawon modul
  • Cisco Nexus 9500 Line Card modul
  • Cisco Nexus 9300 saklar Konfigurasi Maneuh
  • Rojongan Cisco Nexus 9000 pikeun lawon Extenders
  • Cabling 40GE na 100GE jejaring
  • Élmu optik dirojong ku saklar Cisco Nexus 9000

Arsitéktur Hardware Cisco Nexus 9000 Series

  • Cisco Nexus 9500 Modular Pindah Arsitéktur
  • Cisco Nexus 9500 Line Card modul
  • Packet Neraskeun dina saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Cisco Nexus 9300 Arsitéktur

Cisco Operating System Nexus

  • Fitur NX-OS
  • Fitur kasadiaan luhur saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Fitur manajemén ti Cisco Nexus 9000 Pindah kulawarga

Konfigurasi VXLAN on saklar Cisco Nexus 9000 Series

  • Overlays Network dina Data Center Desain
  • VXLAN
  • VXLAN Control-Tah Operasi
  • VXLAN Data Tah Operasi
  • Ngonpigurasikeun VXLAN dina saklar Cisco Nexus 9500 Series

Network Programmability na Automation

  • Fitur programming dina saklar Nexus 9000 Series
  • VXLAN
  • Mantau Fitur dina saklar Cisco Nexus 9000 Series

Topology Pilihan pikeun pindah Cisco Nexus 9000 Series

  • Data Center Toplogies Tradisional dina saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Tulang tonggong jeung Daun Topologies dina saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Toplogies Overlay dina saklar Cisco Nexus 9000 Series

Cisco Aci lawon

  • Konsép konci tina Cisco Aci lawon
  • Komponen Aci lawon
  • Mangpaat Nganggo Cico Aci lawon
  • Canggih Layanan lawon Cisco Aci

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita