ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

DCAC9K  XCHARX Cisco Nexus 9000 Series Training Course XCHARX Certification

DCAC9K XCHARX Cisco Nexus 9000 Series Training Course & Certification

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

DCAC9K XCHARX Cisco Nexus 9000 Series Training

DCINX9K nyaéta program latihan ILT 2 poé nu geus dirancang pikeun sistim na insinyur widang anu install sarta ngalaksanakeun saklar Cisco Nexus 9000 dina modeu NX-OS. Tangtu ieu nyertakeun komponén konci sarta prosedur nu peryogi kauninga masang, ngonpigurasikeun, ngatur, sarta troubleshoot nu Cisco Nexus 9000 Switch platform.

Objectives of DCAC9K XCHARX Cisco Nexus 9000 Series Training Course

Kana completing Tangtu ieu, learner bakal bisa minuhan ieu tujuan sakabéh:

  • Ngajelaskeun produk Cisco yén alamat tren pasar di puseur data
  • ngagambarkeun Cisco Nexus 9000 Series komponén hardware switch
  • Nerangkeun arsitéktur hardware of chassis modular, kartu baris chassis modular, sarta konfigurasi tetep dina Cisco Nexus 9000 Series saklar
  • Ngajelaskeun ciri ditawarkeun dina NX-OS sadia dina saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Ngonpigurasikeun fitur VXLAN on saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Nerangkeun programmability, automation, sarta fitur manajemén sadia on saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Ngajelaskeun pilihan topology umum pikeun Konfigurasi Cisco Nexus 9000 Series saklar
  • Ngajelaskeun mangpaat nganut mode lawon Cisco Aci on saklar Cisco Nexus 9000 Series

Prerequisites for DCAC9K XCHARX Cisco Nexus 9000 Series Certification

  • Pangaweruh jeung kaahlian nu learner a kudu boga saméméh attending tangtu ieu nyaéta kieu:

    Mangtaun kaahlian prerequisite jeung pangaweruh, Cisco niatna ngajak pangaweruh tina kursus di handap:

    • Sertifikasi CCNA ICND1 na ICND2 atanapi CCNABC
    • Cisco IP Routing Kelas (jalur)
    • Cisco switching Kelas (pindah)

Intended Audience of DCAC9K XCHARX Cisco Nexus 9000 Series Course

Tangtu ieu dirancang pikeun:

  • Sagala insinyur atawa administartors aub dina instalasi tur palaksanaan a Pindah Cisco Nexus 9000 dina modeu NX-OS.

Course Outline Duration: 6 Days

Mode Solusi Cisco Nexus 9000 Series NX-OS

  • Data Center Tren
  • Solusi Cisco Nexus 9000
  • Enhanced System Cisco Nexus Operasi

Cisco Nexus 9000 Series Hardware

  • Cisco Nexus 9500 Modular Chassis
  • Cisco Nexus 9500 Megapolitan modul
  • Controllers Cisco Nexus 9500 System
  • Cisco Nexus 9500 Fans na Power Supplies
  • Cisco Nexus 9500 lawon modul
  • Cisco Nexus 9500 Line Card modul
  • Cisco Nexus 9300 saklar Konfigurasi Maneuh
  • Rojongan Cisco Nexus 9000 pikeun lawon Extenders
  • Cabling 40GE na 100GE jejaring
  • Élmu optik dirojong ku saklar Cisco Nexus 9000

Arsitéktur Hardware Cisco Nexus 9000 Series

  • Cisco Nexus 9500 Modular Pindah Arsitéktur
  • Cisco Nexus 9500 Line Card modul
  • Packet Neraskeun dina saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Cisco Nexus 9300 Arsitéktur

Cisco Operating System Nexus

  • Fitur NX-OS
  • Fitur kasadiaan luhur saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Fitur manajemén ti Cisco Nexus 9000 Pindah kulawarga

Konfigurasi VXLAN on saklar Cisco Nexus 9000 Series

  • Overlays Network dina Data Center Desain
  • VXLAN
  • VXLAN Control-Tah Operasi
  • VXLAN Data Tah Operasi
  • Ngonpigurasikeun VXLAN dina saklar Cisco Nexus 9500 Series

Network Programmability na Automation

  • Fitur programming dina saklar Nexus 9000 Series
  • VXLAN
  • Mantau Fitur dina saklar Cisco Nexus 9000 Series

Topology Pilihan pikeun pindah Cisco Nexus 9000 Series

  • Data Center Toplogies Tradisional dina saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Tulang tonggong jeung Daun Topologies dina saklar Cisco Nexus 9000 Series
  • Toplogies Overlay dina saklar Cisco Nexus 9000 Series

Cisco Aci lawon

  • Konsép konci tina Cisco Aci lawon
  • Komponen Aci lawon
  • Mangpaat Nganggo Cico Aci lawon
  • Canggih Layanan lawon Cisco Aci

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita