ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Ngarancang jeung Deploying Microsoft Exchange Server 2016

20345-2: ngarancang jeung Deploying Microsoft Exchange Server 2016 Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Ngarancang jeung Deploying Pelatihan Microsoft Exchange Server 2016

Ngarancang jeung sertifikasi Deploying Microsoft Exchange Server 2016 latihan imparts kaahlian canggih pikeun ngarancang jeung ngalaksanakeun hiji talatah deployment Exchange Server. Pamilon enrolled pikeun Tangtu Exchange Server 2016 ieu bakal diajar ngarancang jeung konfigurasi komponén canggih sapertos minuhan, archiving, situs resiliency, kaamanan, jeung solusi kapanggihna. latihan Server Exchange ieu bakal difokuskeun panyorot lila pangalusna, tungtunan tur pertimbangan pikeun optimalisasi modul Exchange Server deployments.Course 20345-2A anu dimaksud pikeun pangurus ngalaman olahtalatah, konsultan na arsiték olahtalatah anu jawab ngarancang jeung deploying Exchange Server di lingkung perusahaan.

Tujuan ngarancang jeung Deploying Kursus Microsoft Exchange Server 2016

Prerequisites pikeun ngarancang jeung Deploying sertifikasi Microsoft Exchange Server 2016

Sateuacan attending Tangtu ieu, mahasiswa kudu boga:

  • A minimum dua taun pangalaman administering Windows Server, kaasup Windows Server 2012 Sunda @ atawa Windows Server 2016.
  • A minimum dua taun pangalaman gawé bareng aktif Diréktori Domain Services (AD DS).
  • A minimum dua taun pangalaman gawé bareng resolusi ngaran kaasup Domain Ngaran System (DNS).
  • pamahaman TCP / IP jeung konsep jejaring.

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

Modul 1: Planning Exchange Server 2016 deployments

modul Ieu ngécéskeun sarat sarta pertimbangan pikeun perencanaan hiji Exchange Server deployment.Lessons

  • fitur anyar dina Exchange Server 2016
  • Ngumpul syarat bisnis keur hiji deployment Exchange Server 2016
  • Perencanaan pikeun deployment Exchange Server
  • Ngarancang hiji Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar (um) deployment

Lab: Ngarencanakeun deployments Exchange Server 2016

  • Evaluating hiji infrastruktur olahtalatah aya
  • Ngidentipikasi sarat
  • Sawala: design deployment pikeun Exchange Server 2016

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Nerangkeun fitur anyar dina Exchange Server 2016.
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngumpulkeun sarat bisnis keur hiji deployment Exchange Server 2016.
  • Rencanana pikeun deployment Exchange Server 2016.
  • Ngarancang hiji deployment um.

Modul 2: Planning na deploying jasa kotak surat Exchange Server 2016

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana na nyebarkeun Exchange hardware Server, virtualization, basis data kotak surat, sarta folders.Lessons umum

  • Perencanaan syarat hardware Exchange Server
  • Perencanaan Exchange Server pikeun virtualization sarta integrasi Microsoft Azure
  • Perencanaan sarta ngalaksanakeun polder umum

Lab: Planning sarta ngalaksanakeun virtualization Exchange, basis data kotak surat, sarta polder umum

  • Perencanaan pikeun virtualization
  • Perencanaan pikeun basis data kotak surat
  • Ngalaksanakeun basis data kotak surat
  • Perencanaan sarta ngalaksanakeun polder umum

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Rencanana pikeun syarat hardware Exchange Server.
  • Rencanana Exchange Server pikeun virtualization sarta integrasi Azure.
  • Rencanana sarta ngalaksanakeun polder umum.

Modul 3: Planning na deploying angkutan pesen

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana sarta ngalaksanakeun mail routing internal tina jeung ka Internét, sarta pancén nu patali angkutan di organization.Lessons

  • pesen routing ngarancang
  • Ngarancang jasa angkutan
  • Ngarancang nu perimeter pesen-routing
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun minuhan angkutan

Lab: Planning na deploying angkutan pesen

  • Perencanaan pikeun transpor pesen kaleuleuwihan tur aman
  • Perencanaan pikeun minuhan angkutan
  • Ngalaksanakeun minuhan angkutan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • pesen Desain routing.
  • jasa desain angkutan.
  • Desain pesen routing dina jaringan perimeter.
  • Ngarancang jeung nerapkeun minuhan angkutan.

Modul 4: Planning na deploying aksés klien

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana keur konektipitas klien tur aksés klien di Exchange Server 2016. modul ieu ogé ngajelaskeun kumaha carana nerapkeun Microsoft Office Online Server, sarta coexistence of SharePoint 2016 kalawan Exchange.Lessons

  • Perencanaan pikeun Exchange Server 2016 klien
  • Perencanaan pikeun aksés klien
  • Perencanaan sarta ngalaksanakeun Kantor Online Server
  • Perencanaan sarta ngalaksanakeun coexistence of SharePoint 2016 kalawan Exchange
  • Ngarancang aksés klien éksternal

Lab: Planning na deploying solusi aksés klien

  • Tata sarta Konfigurasi ngaranspasi
  • pilihan tata sarta Konfigurasi aksés klien jasa
  • Perencanaan sarta deploying Kantor Online Server
  • Perencanaan sarta ngalaksanakeun proxy ngabalikkeun

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Rencanana pikeun Exchange 2016 Server klien.
  • Rencana pikeun aksés klien.
  • Rencanana sarta ngalaksanakeun Kantor Online Server.
  • Rencanana sarta ngalaksanakeun SharePoint 2016 sarta kalawan Exchange Server 2016 coexistence.
  • Ngarancang aksés klien éksternal.

Modul 5: ngarancang jeung ngalaksanakeun kasadiaan tinggi

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun leyuran kacida sadia pikeun Exchange Server 2016.Lessons

  • Perencanaan kasadiaan tinggi pikeun Exchange Server 2016
  • Perencanaan pikeun beban balancing
  • Perencanaan pikeun situs resilience

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun situs resiliency

  • Nyieun salinan database lag
  • Recovering data ti salinan database lagged
  • Ngalaksanakeun situs resilience
  • Validating situs resilience

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Rencanana kasadiaan tinggi pikeun deployment Exchange Server 2016.
  • Rencana pikeun beban balancing dina deployment Exchange Server 2016.
  • Rencana pikeun situs resilience dina deployment Exchange Server 2016.

Modul 6: Ngajaga Exchange Server 2016

modul Ieu ngécéskeun kumaha carana ngajaga Exchange Server 2016 maké Diurus kasadiaan tur dipikahayang Konfigurasi State (DSC) .Lessons

  • Ngagunakeun Diurus kasadiaan pikeun ngaronjatkeun kasadiaan tinggi
  • ngalaksanakeun DSC

Lab: Ngajaga Exchange Server 2016

  • Ngagunakeun Windows PowerShell pikeun nalungtik jeung ngonpigurasikeun Diurus kasadiaan
  • ngalaksanakeun DSC

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun tur ngonpigurasikeun Diurus kasadiaan di Exchange Server 2016.
  • Ngajelaskeun tur nerapkeun DSC di Exchange Server 2016.

Modul 7: kaamanan olahtalatah ngarancang

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana pikeun kaamanan olahtalatah jeung desain tur nerapkeun Active Diréktori Hak Layanan Manajemén (rms Masehi) tur Azure rms dina Exchange Server organization.Lessons

  • kaamanan olahtalatah tata
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun rms AD sarta integrasi Azure rms

Lab: ngarancang kaamanan olahtalatah

  • Ngalaksanakeun rms AD
  • Integral tina rms Masehi kalawan Exchange Server
  • Nyieun aturan angkutan pesen ngajaga email
  • Proteccting hiji email kalayan AD rms

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Rencanana kaamanan olahtalatah.
  • Jurnalisme sarta nerapkeun rms AD sarta integrasi Azure rms.

Modul 8: ingetan ngarancang jeung ngalaksanakeun pesen

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana keur archiving tur pesen retention.Lessons

  • Ikhtisar manajemén rékaman olahtalatah jeung archiving
  • Ngarancang Dina-Tempat Archiving
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun ingetan pesen

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun ingetan pesen

  • Ngarancang ingetan pesen na archiving
  • Ngalaksanakeun ingetan pesen na archiving

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun manajemén rékaman olahtalatah jeung archiving.
  • Desain Dina-Tempat Achiving.
  • Ngarancang jeung nerapkeun ingetan pesen.

Modul 9: patuh olahtalatah ngarancang

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana keur tur nerapkeun sababaraha fitur Exchange pikeun mantuan ngaleutikan leungitna data na ngawas lalulintas email na content.Lessons

  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun pencegahan leungitna data
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Dina-Tempat Tahan
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Dina-Tempat eDiscovery

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun minuhan olahtalatah

  • Ngarancang minuhan olahtalatah
  • Ngalaksanakeun data pencegahan los
  • Ngalaksanakeun Dina-Tempat eDiscovery
  • Ngabandingkeun kawijakan olahtalatah jeung pilihan minuhan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngarancang jeung nerapkeun data los pencegahan.
  • Jurnalisme sarta nerapkeun Dina-Tempat Tahan.
  • Jurnalisme sarta nerapkeun Dina-Tempat eDiscovery.

Modul 10: ngarancang jeung ngalaksanakeun olahtalatah coexistence

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana sarta ngalaksanakeun federasi, desain coexistence antara organisasi Exchange, sarta rarancang jeung mindahkeun mailboxes antara leuweung beda jeung organizations.Lessons Exchange

  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun federasi
  • Ngarancang coexistence antara organisasi Exchange
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun cross-leuweung kotak surat belah

Lab: ngalaksanakeun olahtalatah coexistence

  • Ngalaksanakeun coexistence pesen-routing
  • Migrasi mailboxes pamaké

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngarancang jeung nerapkeun federasi.
  • Ngarancang nu coexistence antara organisasi Server Exchange.
  • Jurnalisme sarta nerapkeun cross-leuweung kotak surat belah.

Modul 11: Ngaronjatkeun mun Exchange Server 2016

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana sarta ngalaksanakeun pamutahiran ti Exchange saméméhna Server 2013 atanapi Exchange Server versi ka Exchange Server 2016.Lessons

  • Perencanaan pamutahiran ti versi Exchange saméméhna Server
  • Ngalaksanakeun éta pamutahiran ti versi Exchange saméméhna Server

Lab: Ngaronjatkeun tina Exchange Server 2013 mun Exchange Server 2016

  • Documenting organisasi Exchange Server 2013
  • Deploying Exchange Server 2016
  • Ngaronjatkeun tina Exchange Server 2013 mun Exchange Server 2016
  • Nyoplokkeun Exchange Server 2013

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Rencanana pamutahiran mun Exchange Server 2016.
  • Ngalaksanakeun pamutahiran mun Exchange Server 2016.

Modul 12: Ngarencanakeun a deployment hibrid Exchange Server

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana na nerapkeun deployment hibrid pikeun Exchange Server 2016.Lessons

  • Dasar tina hiji deployment hibrid
  • Perencanaan sarta ngalaksanakeun hiji deployment hibrid
  • Ngalaksanakeun pungsi canggih pikeun deployments hibrid

Lab: ngarancang integrasi jeung Saham Online

  • Ngarancang integrasi jeung Saham Online

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Nerangkeun dasar tina hiji deployment hibrid.
  • Rencanana sarta nerapkeun deployment hibrid.
  • Nerapkeun kagunaan canggih pikeun deployments hibrid.

Kajadian upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita