ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

ANAK Gambar Tech Sakola

20488B - ngembang Microsoft SharePoint Server 2013 Core Leyuran Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Ngamekarkeun Microsoft SharePoint Server 2013 Core Leyuran Cimanuk

Latihan SharePoint sertifikasi on Core Leyuran baris nyadiakeun kaahlian umum pikeun ngembangkeun SharePoint. Pamilon baris diajar digawekeun ku model obyék duanana klien-sisi jeung server-sisi, manajemén identitas na idin, ngembangkeun jeung deployment fitur, aktip tur solusi, manajemén taksonomi, bisnis manajemen prosés migunakeun workflows, querying na ngamutahirkeun daftar data, sarta kustomisasi tina panganteur pamaké, dina ieu SharePoint training.MOC 20488: Microsoft SharePoint Server 2013 Ngamekarkeun Core Leyuran ieu modul ti Development sisi sertifikasi SharePoint yén imparts pangaweruh dina ngamekarkeun solusi pikeun téknologi SharePoint sarta tangtu latihan products.This SharePoint mangrupa idéal pikeun pamekar profésional anu jawab berkembang ngarancang kode custom pikeun proyék-proyék di SharePoint 2013 lingkung.

tujuan Ngamekarkeun Microsoft SharePoint Server 2013 Core Leyuran Cimanuk

  • Rencana jeung desain aplikasi pikeun pagelaran hadé tur scalability dina Tangtu sharepoint
  • Jieun na ngaropea penampilan sarta paripolah elemen panganteur pamaké
  • Ngamekarkeun Code pikeun komponén custom kalawan otorisasina jeung auténtikasi
  • Diajar nyebarkeun jeung ngadistribusikaeun SharePoint Aplikasi dina Tangtu sertifikasi SharePoint ieu
  • Ngajadikeun otomatis prosés bisnis maké workflows custom
  • Nerapkeun sésana-API tur klien modél obyék samping
  • Ngatur taksonomi ngagunakeun jenis eusi béda jeung widang

Prerequisites pikeun Ngamekarkeun Microsoft SharePoint Server 2013 Core Leyuran Kursus

  • pangaweruh kerja dasar SharePoint
  • pangaweruh kerja dasar téknologi wéb klien-sisi kaasup HTML, CSS, sarta JavaScript.
  • pangaweruh Gawe tina Visual C # jeung .NET kerangka 4.5.
  • pamahaman dasar ASP.NET tur ngembangkeun web server-sisi téknologi, kaasup pamundut / respon na kaca lifecycle.

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: SharePoint salaku Platform pamekar

This module examines different approaches that can be used to develop applications with SharePoint Server 2013 the scenarios in which each approach might be appropriate.

palajaran

  • Ngawanohkeun ka Lansekap SharePoint pamekar
  • Milih deukeut kana Kamekaran SharePoint
  • Ngarti SharePoint 2013 deployment na Models palaksanaan

Lab: ngabandingkeun Bagian Web na Bagian App

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nerangkeun kasempetan pikeun pamekar di SharePoint Server 2013.
  • Milih model palaksanaan luyu pikeun komponén SharePoint custom.
  • Milih model deployment luyu pikeun komponén SharePoint custom.

Modul 2: Gawe bareng SharePoint objék

This module introduces the server-side SharePoint object model and how the core classes relate to sites and collections. The server-side SharePoint object model provides a core set of classes that represent different items in the logical architecture of a SharePoint deployment. Students also learn how manage permissions for server-side code.

palajaran

  • Ngarti kana hirarki SharePoint Objék
  • Gawe sareng loka sarta webs
  • Gawe sareng konteks palaksanaan

Lab: Gawe bareng loka sarta websLab: Gawe sareng konteks palaksanaan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun tujuan kelas konci dina server-sisi modél SharePoint obyék.
  • Programmatically berinteraksi sareng kumpulan situs SharePoint na loka.
  • Adaptasikeun solusi pikeun pamaké kalawan kadar beda idin.

Modul 3: Gawe bareng Daptar sarta perpustakaan

modul Ieu ngécéskeun kumaha carana berinteraksi sareng béréndélan jeung perpustakaan. Murid diajar ngeunaan kumaha carana pikeun digawe sareng béréndélan sarta perpustakaan programmatically ngagunakeun server-sisi modél SharePoint obyek na kumaha carana ngagunakeun kelas pamundut na LINQ mun SharePoint kana pamundut na meunangkeun data tina béréndélan SharePoint. Murid ogé diajar kumaha carana epektip gawekeun béréndélan nu ngandung angka badag barang.

palajaran

  • Ngagunakeun Daptar sarta objék Perpustakaan
  • Querying na Retrieving Daptar Data
  • Gawe sareng Daptar ageung

Lab: Querying na Retrieving Daptar DataLab: Gawe bareng Daptar ageung

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Interaksi jeung béréndélan sarta perpustakaan programmatically.
  • Pamundut na meunangkeun daptar data.
  • Nedunan operasi éfisién dina béréndélan badag.

Modul 4: ngarancang jeung Ngatur Fitur na Leyuran

This module examines creating and deploying custom Developing a SharePoint solutions and features. The students also learn how and when to use sandbox solutions.

palajaran

  • Ngarti Fitur na Leyuran
  • Konfigurasi Fitur na Leyuran
  • Gawe sareng Leyuran Sandboxed

Lab: Gawe bareng Fitur na Leyuran

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun maksud jeung konci pungsionalitas Fitur na leyuran.
  • Ngonpigurasikeun jeung ngatur Fitur na leyuran.
  • Jieun jeung ngatur solusi sandboxed.

Modul 5: Gawe bareng Server-Sisi Code

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana ngamekarkeun sarta nyebarkeun Web Bagian sarta panarima acara di solusi.

palajaran

  • Ngamekarkeun Web Bagian
  • Ngagunakeun Acara panarima
  • Ngagunakeun otomatis Jobs
  • Data Konfigurasi nyimpen

Lab: Gawe sareng Code Server-Sisi

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun prosés pikeun ngamekarkeun bagian wéb.
  • Paké panarima acara pikeun nanganan acara SharePoint.
  • Paké jobs otomatis pikeun nedunan kaluar tina prosés, JEUNG KOPERASI dijadwalkeun.
  • Nyimpen jeung ngamanipulasi data konfigurasi pikeun komponén custom.

Modul 6: Ngatur Identity na Pangidinan

modul ieu ngajelaskeun kumaha ngatur idin ngaliwatan kode jeung ngaropea auténtikasi maké panyadia klaim custom.palajaran

  • Ngarti Manajemén Identity di SharePoint 2013
  • Ngatur Pangidinan di SharePoint 2013
  • Konfigurasi Bentuk-Dumasar auténtikasi
  • Nyieun husus dina Pangalaman auténtikasi

Lab: Urusan Pangidinan Programmatically di SharePoint 2013Lab: Nyieun tur Deploying a Provider Adat klaim

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun kumaha auténtikasi sarta manajemén identitas gawé di SharePoint 2013.
  • Pariksa jeung ngatur idin programmatically di SharePoint 2013.
  • Jieun na ngonpigurasikeun panyadia kaanggotaan custom sarta manajer peran pikeun auténtikasi bentuk basis.
  • Jieun panyadia klaim sarta ngaropea dina tanda-di pangalaman.

Modul 7: ngawanohkeun Aplikasi pikeun SharePoint

modul ieu nawarkeun éta SharePoint App, cara anyar pikeun ngaropea fungsionalitas SharePoint kalawan SharePoint Server 2013.

palajaran

  • Ikhtisar Aplikasi pikeun SharePoint
  • Ngamekarkeun Aplikasi pikeun SharePoint

Lab: Nyieun Loka Saran App

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun aktip SharePoint tur dibandingkeun kana solusi tegalan SharePoint na leyuran sandboxed.
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngamekarkeun aktip pikeun SharePoint 2013 nu dianggo dina enggon na di awan.

Modul 8: klien-Sisi Development SharePoint

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana make JavaScript Objék klien Modél (CSOM), junun kode CSOM sarta sésana API ngawangun SharePoint Aplikasi.

palajaran

  • Ngagunakeun klien-Sisi Objék Modél pikeun Diurus Code
  • Ngagunakeun klien-Sisi Objék Modél pikeun JavaScript
  • Ngagunakeun API sésana jeung JavaScript

Lab: Make klien-Sisi Objék Modél pikeun Diurus CodeLab: Make API sésana jeung JavaScript

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Paké model obyék klien-sisi pikeun kode junun berinteraksi sareng deployment SharePoint.
  • Paké model obyék klien-sisi pikeun JavaScript mun berinteraksi sareng deployment SharePoint.
  • Nganggo API sésana jeung JavaScript atawa C # keur berinteraksi sareng deployment SharePoint.

Modul 9: ngembang Jauh hosted SharePoint Aplikasi

This module examines the difference between provider hosted Apps and Remote Hosted Apps. The students will also create and deploy a Provider Hosted App. palajaran

  • Ikhtisar Aplikasi Jauh hosted
  • Konfigurasi Aplikasi Jauh hosted
  • Ngamekarkeun Aplikasi Jauh hosted

Lab: Konfigurasi a Provider hosted SharePoint AppLab: ngamekarkeun Provider hosted SharePoint App

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun kumaha jauh-hosted aktip dianggo na kumaha ngonpigurasikeun nu idin sarta cross-domain nyaéta panggero anu aranjeunna bisa merlukeun.
  • Ngonpigurasikeun aktip pikeun hosting di Windows Azure atawa server jauh.
  • Ngamekarkeun aktip pikeun hosting di Windows Azure atawa server jauh.

Modul 10: Publishing na dikabaran Aplikasi

modul ieu nawarkeun éta Katalog App jadi pamaké pikeun maluruh, meuli, sarta install aktip gampang. Siswa diajar kumaha carana paket na nyebarkeun Aplikasi kana Katalog App.

palajaran

  • Ngarti kana Manajemén Arsitéktur App
  • Bungkusan App pamahaman
  • Publishing Aplikasi
  • Masang, Ngamutahirkeun, sarta Uninstalling Aplikasi

Lab: medarkeun hiji App ka Katalog tarumanagaraLab: Masang, Ngamutahirkeun, sarta Uninstalling Aplikasi

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun kumaha SharePoint manages aplikasi penerbitan sarta sebaran.
  • Ngajelaskeun eusi hiji pakét aplikasi.
  • Nyebarkeun aktip ka katalog perusahaan atawa pasaran Kantor.
  • Install, update, jeung uninstall aktip.

Modul 11: Automating prosés Usaha

modul Ieu ngécéskeun kumaha carana nyieun workflows jeung lampah workflow maké Visio 2013, SharePoint desainer 2013 na Visual Studio 2012.palajaran

  • Ngarti workflow di SharePoint 2013
  • Gedong Workflows ku ngagunakeun Visio 2013 na SharePoint desainer 2013
  • Ngamekarkeun Workflows di Visual Studio 2012

Lab: Workflows Gedong di Visio 2013 na SharePoint desainer 2013Lab: Nyieun workflow Laku lampah di Visual Studio 2012

Dina ahir modul ieu, murid bakal tiasa:
  • Nerangkeun arsitéktur sarta kamampuhan of workflow di SharePoint 2013.
  • Jieun workflows déklaratif di Visio 2013 na SharePoint desainer 2013.
  • Jieun tur nyebarkeun workflows custom ku ngagunakeun Visual Studio 2012.

Modul 12: Urusan Taksonomi

This module explains the importance of a good taxonomy in SharePoint and working with the components of the taxonomy. The students also see how to tie event receivers to the taxonomy.palajaran

  • Ngatur Taksonomi di SharePoint 2013
  • Gawe sareng Tipe Kandungan
  • Gawe sareng Fitur Advanced of Tipe Kandungan

Lab: Gawe bareng Tipe KandunganLab: Gawe bareng Fitur Advanced of Tipe Kandungan

Sanggeus completing modul ieu, murid bakal tiasa:
  • Dianggo sareng blok wangunan taksonomi di SharePoint 2013.
  • Jieun na ngonpigurasikeun jenis eusi declaratively na programmatically.
  • Dianggo sareng fitur canggih tina jenis eusi.

Modul 13: Urusan komponén Adat na Loka siklus Kahirupan

This module explains how you can create custom component definitions and templates, which enable you to deploy custom sites, lists and other components across a farm.palajaran

  • Watesan Daptar Adat
  • Watesan loka Adat
  • Ngatur loka SharePoint

Lab: Urusan komponén Adat na Loka siklus Kahirupan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nangtukeun jeung béréndélan rezeki custom
  • Nangtukeun jeung situs rezeki custom.
  • Ngokolakeun siklus SharePoint situs hirup.

Modul 14: Nyieun husus pamaké Interface Unsur

This module explains different ways of customizing the SharePoint user interface, such as adding buttons to the ribbon or modifying the appearance of list views.palajaran

  • Gawe sareng Adat Laku lampah
  • Ngagunakeun klien-Sisi pamaké Interface komponén
  • Nyieun husus nu SharePoint Daptar pamaké Interface

Lab: Make Blok Edit Control pikeun ngjalankeun hiji AppLab: Ngagunakeun jQuery mun Sesuaikeun SharePoint Daptar pamaké Interface

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Paké lampah custom ngarubah antarbeungeut SharePoint pamaké.
  • Paké JavaScript digawekeun ku klien-sisi SharePoint komponén panganteur pamaké.
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngarobah penampilan sarta paripolah pintonan daptar sarta bentuk.

Modul 15: Gawe bareng Branding na Napigasi

This module explains ways to customize branding, designing, publishing and navigating sites in SharePoint Server 2013. The students also learn how to create devise independent sites standard web technologies, such as HTML, CSS, and JavaScript.palajaran

  • Nyieun na Nerapkeun Téma
  • Branding na ngarancang loka Publishing
  • Tailoring Kandungan kana platform na Alat
  • Konfigurasi sarta Nyieun husus Napigasi

Lab: Branding tur ngarancang loka Publishing

Lab: Konfigurasi Ladang-Wide Napigasi

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Jieun jeung nerapkeun téma ka loka SharePoint.
  • Jieun aset design situs penerbitan kayaning kaca master na layouts kaca.
  • Paké saluran alat na renditions gambar beradaptasi eusi alat béda.
  • Ngonpigurasikeun jeung ngaropea pangalaman navigasi keur loka penerbitan.

Kajadian upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita