ngetikPelatihan kelas
waktuJam 90 Days / 72
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Digital-Marketing

Digital Markeing Pelatihan & sertifikasi - Marketing Digital Kursus Gurgaon

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Marketing Digital Kursus Gurgaon

DM (Digital Marketing) mangrupa istilah payung pikeun sakabéh usaha pamasaran online Anjeun. Usaha ngungkit saluran digital kayaning pilarian Google, Média sosial, surelek, jeung jaba maranéhna pikeun connect with customers.The maranéhanana arus jeung calon kanyataanana aya, urang méakkeun dua kali loba waktu online sabab dipaké pikeun 12 sababaraha taun ka pengker. Bari urang ngomong pisan, cara jalma balanja jeung meuli estu geus robah, hartina pamasaran offline henteu sakumaha éféktif jadi eta dipaké pikeun jadi.

Marketing digital (DM) geus sok geus tentang kumaha nyambungkeun kalawan panongton Anjeun di tempat katuhu jeung wanoh ka katuhu. Kiwari, nu ngandung harti yén anjeun kedah papanggih aranjeunna tempat nu geus belanja waktu: di internet.

tujuan

Tangtu ieu bakal ngaktipkeun anjeun:

  • Mangtaun hiji pamahaman di-jero tina rupa disiplin pamasaran digital: search engine optimasi (SEO), média sosial marketing, mayar-per-klik (PPC), Website Konversi Laju Optimasi, analytics web, eusi marketing, pamasaran mobile, pamasaran email, dibeuli programmatic, automation pamasaran jeung strategi marketing digital.
  • Master parabot palaksanaan pamasaran digital: Google Analytics, Google AdWords, Facebook Marketing, Twitter Panyiaran Radio sarta Télévisi, sarta YouTube Marketing.
  • Jadi manajer marketing digital maya pikeun hiji parusahaan e-commerce kalawan meniru Pro simulasi kaasup dina Tangtu urang. Prakték SEO, SEM, Website Konversi Laju Optimasi, pamasaran email sareng nu sanesna.
  • Mangtaun pangalaman real-hirup ku completing proyék maké Google Analytics, Google AdWords, Facebook Marketing, sarta YouTube Marketing.
  • Diajar kumaha dirumuskeun, rencana, jeung ngaéksekusi strategi marketing digital éféktif jeung modul strategi marketing digital urang.
  • Nyiapkeun ujian sertifikasi pamasaran digital luhureun kayaning OMCA, Google Analytics, Google AdWords, Facebook Marketing, sarta certifications YouTube Marketing.
  • Jadi ahli dina Twitter iklan-urang dikembangkeun modul iklan Twitter di tangtosna ieu partnership kalawan Twitter.

dimaksudkeun pamiarsa

The Digital Marketing Certified Tangtu Mitra mangrupa idéal pikeun bisnis mana wae profésional atanapi murid resep aing-dimimitian karir di pamasaran digital, diantarana:

Jualan atawa bisnis profésional pilari pikeun ngagancangkeun karir anjeun: tangtu ieu bakal mere Anjeun view mangrupa insider urang kana domain pamasaran digital. Kalawan tangtu ieu nu tiasa:

  • Nepi-skill kompeténsi anjeun sarta ngukir entri kana peran pamasaran digital.
  • Neuleuman workings jero kampanye pamasaran digital nu bisa nulungan anjeun anjeun kolaborasi jeung dianggo kalayan tim pamasaran digital.

Pengusaha museurkeun leveraging pamasaran digital pikeun ngaronjatkeun ROI keur parusahaan anjeun: Urang hirup dina dunya digital dimana paling konsumén anjeun cicing online. Ku kituna lamun nuju nyobian tumuwuh brand Anjeun atawa naekeun jualan online, pamasaran digital nyaéta bagian kritis strategi marketing Anjeun. Tangtu ieu bakal nulungan anjeun:

  • Neuleuman peran nu parabot digital sarta saluran marketing bisa maénkeun dina tumuwuh brand online Anjeun.
  • Mangtaun pangaweruh jeung pangalaman diperlukeun kalibet jeung mitra pamasaran jeung agénsi anjeun nerapkeun hiji strategi digital mujarab pikeun brand Anjeun.

marketer Tradisional striving pikeun ningkatkeun pidangan pangaweruh anjeun sarta kaahlian dina pamasaran digital: pamasaran Digital geus gaining prominence leuwih sawatara warsih pamungkas na lamun anjeun hiji marketer ahli jeung saluran tradisional jeung métode, lajeng nambahkeun kaahlian pamasaran digital tiasa hiji dorongan gede pikeun karir Anjeun. tangtu ieu bakal:

  • Ngalegaan pamasaran anjeun apal-kumaha tur mantuan Anjeun pikeun cicing ayeuna jeung tren panganyarna na saluran tina dunya pamasaran digital.
  • Panangan Anjeun kalayan kaahlian sarta pangalaman keur meunang foothold a jeung tumuwuh karir anjeun dina pamasaran digital

marketer Digital hoping ngalegaan skillsets anjeun sarta ngagancangkeun karir Anjeun ka tingkat salajengna: Di dunya bisnis dinten ieu, marketers digital kudu bisa ngagem sababaraha topi na ngaéksekusi kampanye sakuliah tipena béda saluran pamasaran tetep dihareupeun kompetisi. Tangtu urang bisa ngabantu anjeun:

  • Diajar téknik industri-relevan panganyarna pikeun mantuan Anjeun ngawangun well-rounded kaahlian pamasaran digital.
  • Ngawangun sababaraha kaahlian pamasaran digital sarta catapult karir anjeun dina pamasaran digital.

Hiji murid pilari ngawangun karir di salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus domain kiwari : Hiji studi ku Mondo nunjukkeun yen professional kapamimpinan senior di pamasaran digital earn antara AS $ 140,000 ka $ 200,000. Lamun ditéang ka ngawangun karir di salah sahiji domain tumuwuh panggancangna di bisnis, pamasaran digital nyaéta mimiti hébat. Tangtu ieu bakal nulungan anjeun:

  • Ngawangun pangaweruh foundational kuat pamasaran digital sarta mangtaun leungeun-on pangalaman dina pamasaran digital.
  • Diajar kumaha rencana na ngaéksekusi kampanye pamasaran digital sarta nyiapkeun kalungguhan pamasaran digital gancang-paced di industri.

Tangtu Outline Lilana: 90 Days / 72 Jam

  1. Bubuka keur Marketing Online
    • Ngalalanyahan Ku Marketing Digital
    • Komponén tina Marketing Digital
    • Kerangka Marketing Digital
  2. Bubuka keur Lahirna Website
    • Ngalalanyahan kalawan Lahirna Website
    • Meuli Domain & hosting
    • Konfigurasi Dasar WordPress
    • nyieun husus WordPress
  3. Search Engine optimasi
    • Ihtisar Search Engine
    • perkenalan
    • Bubuka keur Konci
    • Pamilihan keyword
    • Di Page SEO
    • Optimasi HTML
    • Optimasi Arsitéktur
  4. Pilarian Optimasi II
    • Pareum Page SEO
    • webmaster Pakakas
    • link Gedong
    • SEO lokal
    • SEO Pakakas & Algoritma
  5. Web Kandungan / Blog Marketing
    • Bubuka keur Marketing Kandungan
    • Ngalalanyahan kalawan Lahirna Kandungan
    • Nyieun Kandungan Calender
  6. surélék Marketing
    • Bubuka keur Email Marketing
    • Surélék Daptar Gedong
    • Rupa Mailers Marketing
    • Bubuka keur milih-di Milis
    • Bubuka keur Milis Massa
  7. Google AdWords / PPC
    • 06 Google AdWords / PPC Perkenalan Google AdWords
    • Struktur Kampanye AdWords
    • Nyieun hiji Kampanye AdWords Unggul
    • Iklan AdWords ekstensi
    • Tipe mana keyword
    • Bubuka pikeun nembongkeun Iklan
    • Bubuka keur Iklan Video
    • Adword Remarketing
    • Performance nyukcruk & Conversions
  8. Analytics web
    • Bubuka keur Analytics Web
    • Ngalalanyahan kalawan Google Analytics
    • Laporan ga konci
    • Ga kabutuhan poko lianna
  9. Kalungguhan Generation & Optimasi Konversi
    • Ngalalanyahan kalawan Generation Diterangkeun
    • Bubuka keur Optimasi Konversi Rate
    • Ngalalanyahan kalawan Cro
  10. Marketing Sosial Media
    • Bubuka keur Media Sosial
    • Ngalanglang Potentials Media Sosial
    • Media Sosial Propil Setup
    • Media Sosial Learning
    • Partisipasi Media Sosial
    • Media Advertising sosial
  11. Manajemén reputasi online
  12. Ecommerce Website Marketing
    • Ngalalanyahan kalawan Ecommerce
    • Jual Produk kalawan Woocommerce
    • Kabutuhan poko Ecommerce Key séjén
    • Nyetel SaaS Store
    • Iklan balanja
  13. Bubuka keur pasaran ngajual
    • Ngamimitian Marketplaces
    • Ngadaptar on pasaran
    • Ihtisar panel
    • Pedoman konci
  14. mobile Marketing
    • Bubuka keur Mobile Marketing
    • Web Marketing mobile
    • Parabot Pikeun bintana
    • Marketing App mobile
  15. Meuli Media online
    • Bubuka keur Online Media meuli
    • Tipe Ad online
    • Media online Models meuli
    • Ngamimitian
  16. Adsense & Affiliate Marketing
    • Bubuka keur Adsense Marketing
    • Bubuka keur Marketing Affiliate

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

Gabung kami Kursus Digital Marketing sarta Janten A Google AdWords + Facebook Certified Profesional

  • Sertifikasi Google AdWords
    • AdWords dasar
    • Pilarian Panyiaran Radio sarta Télévisi
    • tampilan Panyiaran Radio sarta Télévisi
    • video Panyiaran Radio sarta Télévisi
    • balanja Panyiaran Radio sarta Télévisi
    • mobile Panyiaran Radio sarta Télévisi
  • Sertifikasi Google Analytics
  • Sertifikasi Blueprint Facebook
  • Industri Diakuan sertifikasi ANAK

Marketing Digital Kursus Gurgaon


Harita