ngetikPelatihan kelas
waktu3 Days
ngadaptar
Docker Pelatihan Kursus & sertifikasi

Docker Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Docker Ihtisar Kursus

Diwangun ku Docker Engine, hotspot, lightweight runtime jeung bungkusan alat, sareng Docker Hub, layanan awan pikeun babagi aplikasi tur automating workflows, Docker nyandak aktip bisa gancang dirakit tina komponen-komponen sareng eliminates nu gesekan antara lingkungan ngembangkeun, QA, sarta produksi.

Tujuan Pelatihan Docker

  • peti ngajalankeun on platform Docker
  • Ngawangun gambar pikeun ngajalankeun peti
  • Imah registries swasta
  • Setelan rupa jaringan kana peti boot
  • Gawekeun Docker Jauh API
  • Ngatur hiji gugusan peti
    • Nyetél Pamaduan Kontinyu kalawan Docker

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun Kursus Docker

tangtu ieu bakal nguntungkeun sadayana professional IT anu aktip ngamekarkeun, test jeung / atawa nyebarkeun kode.

Prerequisites pikeun Docker sertifikasi

Calon kedah ngartos kapala

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  1. Bubuka na Sajarah
    • perkenalan
    • wadahna Sajarah
    • kaunggulan
    • The Wadahna Story
    • Docker Komunitas
    • Docker Téhnologi
    • Ngamimitian
    • Masang, Ngaronjatkeun kernel
    • AWS
    • Vagrant mun VM
    • Vagrant mun AWS
    • ngagunakeun Docker
    • Shell interaktif
    • Docker Grup
    • ngajalankeun Docker
    • Docker Repositories
    • Repository klien
    • Kebangkitan tina Virtual Mesin
    • The awon Virtual Mesin
    • Naon Dupi peti?
    • Peti Dina Hood
    • The Future of Docker na peti
    • Masang Ubuntu Linux Ubuntu jeung CentOS Linux Ubuntu
    • ngundeur Ubuntu
    • Nyieun hiji VM mun Pasang Ubuntu
    • Masang Ubuntu
    • ngundeur CentOS
    • Nyieun hiji VM mun Pasang CentOS
    • Masang CentOS
    • Masang na Ngamutahirkeun Docker
    • Masang Docker on Ubuntu
    • Masang Docker on CentOS
    • Ngamutahirkeun Docker
    • Granting Docker Control ka Pamaké Non-root
    • Konfigurasi Docker komunikasi Leuwih Network dina
    • Maén Kira kalawan Mimiti Docker Wadahna kami
  2. Komponén Docker utama
    • The Gambar Level High
    • The Docker Engine
    • Gambar Docker
    • Docker peti
    • Docker Hub
    • Hiji tampilan deukeut di Gambar jeung peti
    • gambar Lapisan
    • Uni Mounts
    • Dimana Gambar disimpen
    • Nyalin Gambar jeung sarwa lianna
    • The Top Writeable Lapisan tina peti
    • Hiji Prosés per Wadahna
    • Paréntah pikeun Gawe sareng peti
    • Manajemén wadahna
    • Dimimitian tur stopping peti
    • PID 1 na peti
    • mupus peti
    • Pilari jero tina peti
    • Low-tingkat Wadahna Info
    • Lalaki Shell di Wadahna a
    • Ngawangun ti Dockerfile
    • Ngawanohkeun ka Dockerfile
    • Nyieun hiji Dockerfile
    • Ngawangun hiji Gambar ti Dockerfile
    • Inspecting a Dockerfile ti Docker Hub
  3. Gawe sareng Registries
    • Nyieun hiji Repo Public on Docker Hub
    • Ngagunakeun kami Repo Public on Docker Hub
    • Bubuka keur Registries wasta
    • Ngawangun pendaptaran wasta
    • Maké pendaptaran wasta
    • Docker Hub perusahaan
    • Diving deeper kalawan Dockerfile
    • The ngawangun Cache
    • Dockerfile na Lapisan
    • Ngawangun Web Server Dockerfile
    • Launching di Wadahna Web Server
    • Ngurangan jumlah Lapisan dina Gambar
    • The CMD Instruksi
    • The ENTRYPOINT Instruksi
    • The ENV Instruksi
    • Jilid sarta Instruksi polumeu
    • modul Recap
  4. Docker jejaring
    • The docker0 Sasak
    • Maya Ethernet interfaces
    • Network Konfigurasi Payil
    • exposing palabuhan
    • Nempo palabuhan kakeunaan
    • linking peti
    • Pamérésan masalah
  5. Docker Daemon logging
    • wadahna logging
    • Tata Gambar ngawangun
    • Gambar panengah
    • The docker0 Sasak
    • IPTables
  6. Kang Oki peti.
    • peti wangunan kalayan Chef.
    • Test dapur kalayan Chef + Docker.
    • Ngatur peti jeung Chef.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita




Konci Search istilah

  • latihan Docker di gurgaon
  • Biaya sertifikasi Docker di Gurgaon
  • Institute pikeun Docker di gurgaon
  • Docker di Gurgaon
  • sertifikasi Docker di gurgaon
  • Tangtu Docker di Gurgaon
  • Docker Pelatihan Online pangalusna
  • latihan Docker
-count batches > 1 -->