ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

portopolio ECSS

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

tingalian

EC-Déwan Certified Spesialis Kaamanan (ECSS)

EC-Déwan Certified Spesialis Kaamanan (ECSS) ngamungkinkeun siswa ningkatkeun kaahlian maranéhna dina tilu wewengkon béda nyaéta kaamanan informasi, kaamanan jaringan, sarta forensics komputer.
kaamanan informasi muterkeun hiji peran penting dina paling organisasi. kaamanan informasi nyaéta dimana informasi, ngolah informasi, jeung komunikasi kajaga nu karusiahan, integritas, sarta ketersediaan informasi sarta informasi ngolah. Dina komunikasi, kaamanan informasi ogé nyertakeun auténtikasi dipercaya tina seratan anu nyertakeun idéntifikasi of verifying tur ngarekam dina persetujuan na otorisasina inpormasi, non-robahan data, jeung non-repudiation komunikasi atanapi data nu disimpen.

dimaksudkeun pamiarsa

tangtu ieu bakal nguntungkeun siswa anu museurkeun diajar Chairil Anwar kaamanan informasi, kaamanan jaringan, sarta forensics komputer.

Prerequisites

  • Dasar tina jejaring

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  • Kaamanan informasi Chairil Anwar
  • alamat Ancaman
  • Backdoors, Virus, sarta Cacing
  • Bubuka ka System Linux Ubuntu Operasi
  • sandi cracking
  • kriptografi
  • Server web na Aplikasi Web
  • Jaringan wireless
  • System deteksi Intrusion
  • Firewalls na Honeypots
  • Hacking Daur
  • Bubuka keur Hacking etika
  • jejaring Revisited
  • Ngamankeun Network Protokol-protokol
  • auténtikasi
  • Serangan Network
  • Sarwa Bastion na DMZ
  • proxy server
  • Maya wasta Network
  • Bubuka keur Wireless Kaamanan Network
  • Forensics Komputer Chairil Anwar
  • Dagang, Copyright, sarta patén-patén
  • Jaringan tur router Forensics Chairil Anwar
  • Kajadian Tanggapan na Forensics
  • Bukti digital
  • Ngarti Windows, DOS, Linux Ubuntu, sarta Macintosh
  • Steganography
  • Log analisa
  • Surélék Kajahatan na Forensics Komputer
  • Bubuka keur Nulis Investigative Laporan
  • Forensics Komputer sakumaha Profesi a

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Émbaran ujian

Ujian ECSS bakal dilakukeun dina dinten pangahirna ngeunaan latihan. Murid kedah lulus online Ujian EC-Déwan pikeun nampa éta sertifikasi ECSS.

Rincian Ujian:
Jumlah Patarosan:50
Ngalirkeun Score:70%
Test Lilana:Jam 2
Test Format:sababaraha pilihan
Test Pangiriman:Portal Ujian EC-Council

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita