ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

EMC Avamar Pamaduan sarta Manajemén Performance

EMC Avamar Pamaduan sarta Diklat Manajemén Performance & Kursus sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

EMC Avamar Pamaduan sarta Manajemén Performance

Dina Tangtu ieu, anjeun bakal diajar kumaha pikeun ngonpigurasikeun jeung ngatur Internet Émbaran Services (IIS). Anjeun bakal diajar kaahlian nu ngarojong rupa-lega aplikasi wéb, kaamanan, jeung pangaweruh pikeun mantuan rojongan produk lianna nu ngagunakeun Iis (kayaning Exchange na SharePoint).

Tangtu ieu nyadiakeun anjeun jeung pangaweruh perlu dilegakeun integrasi sarta manajemén kinerja Anjeun kaahlian Avamar. Anjeun bakal ngajajah prosedur manajemén kinerja sarta lila-pangalusna. Ngaliwatan leungeun-on Labs, anjeun gé mangtaun leungeun-on pangalaman dina integral tina Avamar jeung sagala rupa aplikasi, EMC NetWorker, sarta Data Domain.

Tujuan EMC Avamar Pamaduan sarta Manajemén Performance Kursus Latihan

  • Avamar klien, initialization, sarta lila-securitybest
  • Install, ngonpigurasikeun, sarta ngajalankeun cadangan tur restores tina aplikasi dirojong database, panerapan NDMP, sarta lingkungan VMware
  • Install, ngonpigurasikeun, sarta ngajalankeun cadangan tur restores di lingkung terpadu kalayan NetWorker na Data Domain
  • lila dianjurkeun pikeun manajemén kinerja Avamar, kaasup sizing caches klien tur recovering tina isu kapasitas server

Dimaksudkeun pamiarsa of EMC Avamar Pamaduan sarta Manajemén Kursus Performance

Pagawé, mitra, sarta para nasabah jawab integrasi aplikasi Avamar sarta manajemén kinerja

Prerequisites pikeun EMC Avamar Pamaduan jeung sertifikasi Manajemén Performance

  • Pamahaman konsep jeung administrasi EMC Avamar
  • Pangalaman dina administrasi jaringan dina TCP / IP lingkungan
  • pangalaman Sistim UNIX / Linux Ubuntu administrasi

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

1. Konfigurasi Avamar Server sarta Klién

  • Konfigurasi nu klien Nyadangkeun Lingkungan
  • Netepkeun Up auténtikasi kaluar
  • Avamar Kaamanan Data

2. Manajemén kinerja

  • Rates kinerja sarta Faktor
  • Tuning File na Hash Caches
  • Pertimbangan Bandwidth jaringan sarta Tuning
  • Ngatur Avamar Server Kamampuh

3. Avamar Pamaduan kalawan EMC NetWorker

  • Pamaduan NetWorker
  • Instalasi tur Konfigurasi
  • Cadangan, Mulangkeun, sarta réplikasi

4. Avamar Pamaduan kalawan Data Domain

  • Pamaduan Data Domain
  • Konfigurasi sarta ngungkulan

5. Avamar Pamaduan kalawan Aplikasi Microsoft

  • Microsoft Exchange
  • Microsoft Exchange VSS
  • Microsoft SQL Server
  • Microsoft SharePoint VSS
  • Klaster Microsoft Windows

6. Avamar Pamaduan kalawan basis data

  • Avamar Oracle klien
  • Avamar DB2 klien

7. Avamar Pamaduan kalawan NDMP

8. lingkung maya

  • Avamar Virtual Edition
  • Nyieun Up Mesin Virtual
  • VMware Gambar cadangan

9. Avamar pita-Out Leyuran

  • Angkutan Data Avamar
  • Avamar pita-Out

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Sanggeus completing EMC Avamar ieu Integrasi & kinerja calon Tangtu kudu masihan "Bapak-1CP-AVAIPM" ujian keur sertifikasi.

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita