ngetikPelatihan kelas
waktu3 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Firewall 8.0 debug AND TROUBLESHOOT (EDU-311)

Firewall 8.0 - debug na Troubleshoot Pelatihan Kursus & sertifikasi

Firewall 8.0 - debug AND TROUBLESHOOT (EDU-311)

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

Firewall 8.0 - debug na Troubleshoot Pelatihan Kursus

Tangtu ieu bakal ningkatkeun pamahaman siswa ngeunaan kumaha carana troubleshoot garis pinuh ku Palo Alto Jaringan salajengna generasi firewalls. Murid moal nampi leungeun-on pangalaman ngungkulan éta kaamanan, jaringan, pencegahan anceman, logging, sarta fitur sahiji sistem operasi Palo Alto Jaringan PAN-OS ngalaporkeun. Kana parantosan kelas ieu, mahasiswa kudu hiji pangaweruh dina-jerona kumaha troubleshoot pisibilitas jeung kontrol ngaliwatan aplikasi, pamaké, sarta eusi

Prerequisites pikeun firewall 8.0 - debug na Troubleshoot Certificataion

  • Parantosan PAN 201 & 205
  • Dina-jero Pangaweruh ngeunaan kaamanan konsep
  • Gawe bareng pangalaman dina alat Palo Alto

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

bagian 1ngungkulan MÉTODOLOGI
bagian 2Babandinganana platform Nalika ngungkulan
bagian 3aliran Logika
bagian 4administrasi ngungkulan
bagian 5lapisan 3Troubleshooting
bagian 6Sarat jeung Kaayaan ngungkulan
bagian 7Pamaké-ID ngungkulan
bagian 8ngungkulan VPN
bagian 9Ngungkulan ngajaga global
bagian 10Performance ngungkulan