ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Kabutuhan poko firewall 8.0

Firewall 8.0 kabutuhan poko Cimanuk - Konfigurasi & Management (EDU-310) Kursus sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

Firewall 8.0 kabutuhan poko Cimanuk - Konfigurasi & Management

parantosan sukses tilu poé, tangtu instruktur-dipingpin ieu bakal ngaktipkeun murid ka install, ngonpigurasikeun, sarta ngatur sakabéh garis Palo Alto Jaringan firewalls NextGeneration.

tujuanFirewall 8.0 kabutuhan poko Kursus

  • parantosan sukses lima poé, tangtu instruktur-dipingpin ieu bakal ningkatkeun pamahaman siswa ngeunaan kumaha carana ngonpigurasikeun jeung ngatur Palo Alto Jaringan hareup generasi firewalls.
  • murid bakal diajar tur meunang leungeun-on pangalaman Konfigurasi, menata, sarta mantau firewall di lingkungan lab.

dimaksudkeun pamiarsaPelatihan firewall 8.0 kabutuhan poko

Kaamanan Insinyur, Network Insinyur, sarta staf Rojongan

Prerequisites pikeunSertifikasi firewall 8.0 kabutuhan poko

  • Murid kedah gaduh familiarity dasar kalayan konsep jaringan kaasup routing, switching,
    sarta IP alamat.
  • Murid ogé kedah wawuh jeung konsep kaamanan dumasar-port dasar.
  • Pangalaman kalayan téknologi kaamanan séjén (IPS, proxy, sarta kandungan nyaring) mangrupakeun tambah.

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • Firewall 8.0 kabutuhan poko: Konfigurasi sarta Manajemén (EDU-310) latihan di gurgaon
  • Kabutuhan poko firewall 8.0: Konfigurasi sarta Manajemén (EDU-310) Biaya sertifikasi di Gurgaon
  • Institute pikeun kabutuhan poko firewall 8.0: Konfigurasi sarta Manajemén (EDU-310) dina gurgaon
  • Kabutuhan poko firewall 8.0: Konfigurasi sarta Manajemén (EDU-310) dina Gurgaon
  • Firewall 8.0 kabutuhan poko: Konfigurasi sarta Manajemén (EDU-310) sertifikasi di gurgaon
  • Konfigurasi sarta Manajemén (EDU-8.0) Tangtu di Gurgaon: kabutuhan poko firewall 310
  • Pangalusna firewall 8.0 kabutuhan poko: Konfigurasi sarta Manajemén (EDU-310) Latihan Online
  • Konfigurasi sarta Manajemén latihan (EDU-8.0): kabutuhan poko firewall 310
bagian 1Platform na Arsitéktur
bagian 2Konfigurasi awal
bagian 3Konfigurasi panganteur
bagian 4Kaamanan jeung Nat Kawijakan
bagian 5Aplikasi-ID
bagian 6Dasar Kandungan-ID
bagian 7URL Disaring
bagian 8nyah
bagian 9WildFire
bagian 10ID Pangguna
bagian 11GlobalProtect
bagian 12Situs-to- VPN situs
bagian 13Mantau na Ngalaporkeun
bagian 14Aktif / pasif kasadiaan High