ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Kabutuhan poko firewall 8.0

Firewall 8.0 kabutuhan poko Cimanuk - Konfigurasi & Management (EDU-310) Kursus sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

Firewall 8.0 kabutuhan poko Cimanuk - Konfigurasi & Management

parantosan sukses tilu poé, tangtu instruktur-dipingpin ieu bakal ngaktipkeun murid ka install, ngonpigurasikeun, sarta ngatur sakabéh garis Palo Alto Jaringan firewalls NextGeneration.

tujuanFirewall 8.0 kabutuhan poko Kursus

  • parantosan sukses lima poé, tangtu instruktur-dipingpin ieu bakal ningkatkeun pamahaman siswa ngeunaan kumaha carana ngonpigurasikeun jeung ngatur Palo Alto Jaringan hareup generasi firewalls.
  • murid bakal diajar tur meunang leungeun-on pangalaman Konfigurasi, menata, sarta mantau firewall di lingkungan lab.

dimaksudkeun pamiarsaPelatihan firewall 8.0 kabutuhan poko

Kaamanan Insinyur, Network Insinyur, sarta staf Rojongan

Prerequisites pikeunSertifikasi firewall 8.0 kabutuhan poko

  • Murid kedah gaduh familiarity dasar kalayan konsep jaringan kaasup routing, switching,
    sarta IP alamat.
  • Murid ogé kedah wawuh jeung konsep kaamanan dumasar-port dasar.
  • Pangalaman kalayan téknologi kaamanan séjén (IPS, proxy, sarta kandungan nyaring) mangrupakeun tambah.

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita




bagian 1Platform na Arsitéktur
bagian 2Konfigurasi awal
bagian 3Konfigurasi panganteur
bagian 4Kaamanan jeung Nat Kawijakan
bagian 5Aplikasi-ID
bagian 6Dasar Kandungan-ID
bagian 7URL Disaring
bagian 8nyah
bagian 9WildFire
bagian 10ID Pangguna
bagian 11GlobalProtect
bagian 12Situs-to- VPN situs
bagian 13Mantau na Ngalaporkeun
bagian 14Aktif / pasif kasadiaan High