ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

FortiAnalyzer

FortiAnalyzer Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

FortiAnalyzer Pelatihan Kursus

Dina kelas ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngagunakeun FortiAnalyzer. Anjeun bakal ngajajah setelan, ngadaptar Alat dirojong tur securing komunikasi, menata log sarta arsip, sarta Konfigurasi duanana laporan siap pake na ngaropéa. Tangtu ieu nyadiakeun pamahaman padet cara ngahijikeun FortiAnalyzer kana infrastruktur kasadaran jaringan Anjeun.

Dimaksudkeun pamiarsa tinaPelatihan FortiAnalyzer

nu tangtu FortiAnalyzer dimaksudkeun keur jejaring tur professional kaamanan anu aub dina manajemen dinten-ka-poé anu FortiAnalyzer Perkakas sarta informasi kaamanan FortiGate. Ieu ngawengku manajer jaringan, sarta pangurus, kumaha installers, insinyur jualan, sistem insinyur, jasa profésional insinyur (presales na jualan pos) jeung rojongan teknis professional ogé bisa ngabantuan ti Tangtu ieu.

Prerequisites pikeun FortiAnalyzer sertifikasi

  • NSE-4 Paper-I & Paper-II réngsé

Tangtu Outline Lilana: 1 Poé

  • Modul-1: Kapercayaan
  • Modul-2: Konfigurasi & Administrasi
  • Modul-3: Pendaftaran Alat
  • Modul-4: Gawe Ku log & Achieves
  • Modul-5: Laporan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita