ngetikKursus online
ngadaptar

FortiAuthenticator

Pelatihan FortiAuthenticator | FortiAuthenticator Kursus | sertifikasi FortiAuthenticator

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

FortiAuthenticator Training Course Overview

Dina kelas ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngagunakeun FortiAuthenticator pikeun auténtikasi aman. Dina Labs interaktif, anjeun bakal neuleuman kumaha carana ngabuktoskeun kaaslianana pamaké, kalawan FortiAuthenticator akting salaku radius, LDAP, atawa server 802.1X EAP, sertipikat otoritas (CA), sarta Sandi Liwat acara collector anu ngagunakeun - sarta manjangan - nu Fortinet Single Asup-Dina ( FSSO) kerangka ka transparan ngabuktoskeun kaaslianana pamaké. Anjeun bakal neuleuman manajemén captive tamu portal, FortiTokens, sarta sertipikat digital.

Dimaksudkeun pamiarsa tina FortiAuthenticator Training

Saha anu tanggung jawab manajemén dinten-ka-poé nu Perkakas FortiAuthenticator.

Prerequisites pikeun Kursus sertifikasi FortiAuthenticator

  • FortiGate II
  • Pamahaman auténtikasi, otorisasina, sarta akuntansi

Course Outline Duration: 1 Day

  • Bubuka keur FortiAuthenticator
  • Deploying na Konfigurasi FortiAuthenticator
  • Administering na Authenticating Pamaké
  • halaman captive portal
  • Dua-faktor auténtikasi
  • Manajemén sertipikat
  • Fortinet Single Sign-Dina
  • 802.1X auténtikasi
  • Pamérésan masalah

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita