ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

FortiGate Dina

Fortigate I Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

FortiGate I Pelatihan Ihtisar Kursus

Dina kelas ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngagunakeun FortiAnalyzer. Anjeun bakal ngajajah setelan, ngadaptar Alat dirojong tur securing komunikasi, menata log sarta arsip, sarta Konfigurasi duanana laporan siap pake na ngaropéa. Tangtu ieu nyadiakeun pamahaman padet cara ngahijikeun FortiAnalyzer kana infrastruktur kasadaran jaringan Anjeun.

Intended Audience of Fortigate – I Training :

The FortiGate I Tangtu dimaksudkeun keur saha anu tanggung jawab dina manajemen dinten-ka-poé nu Perkakas FortiGate. Ieu ngawengku manajer jaringan, pangurus, installers, insinyur jualan, Sistem insinyur, jasa profésional insinyur (presales na jualan pos) jeung rojongan teknis professional. Saha rarancang dina nyokot Tangtu FortiGate II niatna Disarankeun ngalengkepan FortiGate I Tangtu munggaran.

Prerequisites pikeun Fortigate - I Kursus sertifikasi:

  • Pangaweruh kuat TCP / IP Protokol-protokol
  • Pangaweruh dasar Firewalls

Course Outline Duration: 2 Days

  • Modul-1: Perkenalan mun fortinet
  • Modul-2: Kawijakan firewall
  • Modul-3: auténtikasi
  • Modul-4: SSL VPN
  • Modul-5: Basic IPSec VPN
  • Modul-6: Antipirus
  • Modul-7: proxy eksplisit
  • Modul-8: Webfilter
  • Modul-9: Aplikasi Control
  • Modul-10: logging & pangimeutan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita