ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

FortiGate II

FortiGate II Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

FortiGate Kursus Latihan II

Dina kelas ieu, anjeun bakal diajar jejaring FortiGate canggih tur aman. Jejer kaasup fitur ilahar di perusahaan kompléks atanapi badag / MSSP jaringan, kayaning routing canggih, modeu transparan, infrastruktur kaleuleuwihan, canggih IPSec VPN, IPS, SSO, pencegahan data bocor, diagnostics, sarta kinerja rupa-tuning.

Dimaksudkeun pamiarsa of FortiGate Pelatihan II

nu Kuring tangtu FortiGate dimaksudkeun keur saha anu tanggung jawab dina manajemen dinten-ka-poé nu Perkakas FortiGate. ieu ngawengkumanajer jaringan, Pangurus, installers, insinyur jualan, sistem insinyur, jasa profésional insinyur (presales na jualan pos) jeung rojongan teknis professional. Saha rarancang dina nyokot Tangtu FortiGate II niatna Disarankeun ngalengkepan FortiGate I Tangtu munggaran.

Prerequisites pikeun FortiGate sertifikasi II

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  • Modul-1: Routing
  • Modul-2: domain Virtual
  • Modul-3: Mode transparan
  • Modul-4: High kasadiaan
  • Modul-5: sateuacanna IPSec VPN
  • Modul-6: Sistim Pencegahan Intrusion
  • Modul-7: FSSO
  • Modul-8: bijil Operasi
  • Modul-9: Data leakage Pencegahan
  • Modul-10: Diagnostics
  • Modul-11: Hardware Akselerasi
  • Modul-12: IPv6

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • latihan II FortiGate di gurgaon
  • Biaya sertifikasi FortiGate II di Gurgaon
  • Institute pikeun FortiGate II di gurgaon
  • FortiGate II di Gurgaon
  • sertifikasi II FortiGate di gurgaon
  • Tangtu FortiGate II di Gurgaon
  • FortiGate pangalusna II Pelatihan Online
  • FortiGate II latihan