ngetikKursus online
ngadaptar

FortiMail

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

FortiMail

Dina kelas ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngagunakeun FortiMail. Dina Labs interaktif, anjeun bakal neuleuman peran FortiMail urang salaku alat husus, sarta kumaha fitur na manjangkeun saluareun FortiGate email nyaring nyadiakeun duanana tinggi-pagelaran sarta kaamanan di-jero pikeun komunikasi-kritis bisnis. Anjeun bakal nganalisis MMS & kaamanan email tantangan eta pangurus tina usaha leutik pikeun operator nyanghareupan. Ieu Chairil Anwar administrasi baris nyadiakeun Anjeun sareng pamahaman padet mana jeung kumaha carana nyebarkeun jeung troubleshoot FortiMail, kaasup integrasi FortiSandbox.

dimaksudkeun pamiarsa

Saha anu tanggung jawab manajemén dinten-ka-poé nu Perkakas FortiMail.

Prerequisites:

  • Pangalaman jeung server email
  • pamahaman dasar kaamanan jaringan

Course Outline Duration: 2 Days

  • Konsép email
  • setelan dasar
  • modeu server
  • Access Control
  • SSL / TLS
  • pangimeutan sidang
  • Antipirus & Inspection Kandungan
  • Antispam
  • IBE
  • kasadiaan tinggi
  • Gateway & Mode transparan
  • Diagnostics

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita