ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

FortiManager

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

FortiManager

Tangtu ieu ngajarkeun Chairil Anwar tina ngagunakeun FortiManager keur administrasi jaringan terpusat loba alat FortiGate. Conto pamakéan kasus ngawengku jaringan perusahaan tur pamawa badag. Anjeun bakal neuleuman rupa strategi deployment nu kaasup domain administrasi tunggal atawa sababaraha, bungkusan kawijakan jeung objék dibagikeun.

Pamiarsa dimaksudkeun:

Saha anu tanggung jawab manajemén dinten-ka-poe seueur alat FortiGate via platform FortiManager.

Prerequisites:

  • Pangaweruh kuat Fortigate-I & II

Course Outline Duration: 1 Day

  • Modul-1: Perkenalan mun FortiManager
  • Modul-2: Setélan System
  • Modul-3: Alat Manajer
  • Modul-4: Sarat jeung Kaayaan & objék
  • Modul-5: Operasi System Tambahan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita