ngetikPelatihan kelas
waktu3 Days
ngadaptar

Fortinet ngaropéa Pelatihan Kursus & sertifikasi

Fortinet ngaropéa Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

Ngaropéa Pelatihan Fortinet

Fortinet mangrupa Corporation multinasional Amérika kantor pusatna di Sunnyvale, California. Eta tumuwuh tur pasar cybersecurity software, panerapan sarta jasa, kayaning firewalls, anti virus, pencegahan intrusion sarta kaamanan titik, antara séjén. Éta pausahaan kaamanan jaringan kaopat-panggedena ku bagi hasil.

Pra-requisites pikeun Kursus Fortinet

Siswa kudu asupkeun kelas sareng pamahaman dasar tina jejaring bisnis jeung isu kaamanan

Pikeun inpo leuwih lengkep ngahubungan kami.

Harita




bagian 1Bubuka keur fortinet
1 bacaanNgarti Fitur of Fortigate
2 bacaanNgarti Fortigaurd queries & bungkusan
3 bacaanKonfigurasi awal
4 bacaanNgaronjatkeun firmware
5 bacaanNyadangkeun & Mulangkeun
6 bacaanKonfigurasi DHCP
bagian 2Kawijakan firewall
7 bacaanImplisit vs Kawijakan eksplisit
8 bacaanNgarti firewall komponén
9 bacaanngarti Nat
10 bacaanKonfigurasi Sumber Nat
11 bacaanKonfigurasi DNAT maké Virtual Server
bagian 3auténtikasi
12 bacaanNgarti Protokol-protokol auténtikasi
13 bacaanIntegral tina Active Diréktori Server
14 bacaanIntegral tina Grup Nagara Server
15 bacaanJieun auténtikasi Kawijakan
16 bacaanKonpigurasikeun captive Portal
17 bacaanNgawas Pamaké firewall
bagian 4SSL VPN
18 bacaanArsitéktur SSL pamahaman
19 bacaanOperasi modus SSL
20 bacaanKonfigurasi SSL VPN WebMode
21 bacaanKonfigurasi Bookmark
22 bacaanNgonpigurasikeun kawijakan firewall pikeun SSL VPN
23 bacaanNgawas Pamaké SSL
bagian 5Dasar IPSec VPN
24 bacaanNgarti Arsitéktur of IPSec
25 bacaanNgarti IKE Phase 1 & 2
26 bacaanNgarti sedih, SPD
27 bacaanNgonpigurasikeun IPSec antara dua jaringan
28 bacaanNgawas VPN Traffic
bagian 6antipirus
29 bacaanRupa Virus & Malware
30 bacaanProxy dumasar vs neang dumasar aliran
31 bacaanSandbox kuat
32 bacaanNepikeun sampel virus pikeun fortiguard
33 bacaanKonpigurasikeun Antipirus scanning
34 bacaanIdentipikasi urutan of Evaluasi
bagian 7proxy eksplisit
35 bacaanImplisit vs proxy eksplisit
36 bacaanKonfigurasi proxy eksplisit
37 bacaanPac vs WPAD
38 bacaanKonfigurasi cache Web
39 bacaanNgawas Pamaké proxy
bagian 8Webfilter
40 bacaanNgarti Fortigate Webfiltering mékanisme
41 bacaanKonfigurasi Kandungan Disaring
42 bacaanKonfigurasi URL Disaring
43 bacaanKonfigurasi overrides filter Web
44 bacaanNgawas Webfilter log
bagian 9aplikasi Control
45 bacaanNgamutahirkeun Aplikasi Control databés
46 bacaanKonfigurasi profil kontrol Aplikasi
47 bacaanlalulintas Shaping
48 bacaanLogging acara kontrol Aplikasi
bagian 10Logging & pangimeutan
49 bacaanNgarti tingkat severity Log
50 bacaanNgarti Log & jenis Sublog
51 bacaanNgarti struktur Log
52 bacaanKonfigurasi setélan log
53 bacaanKonfigurasi Forticloud
54 bacaanAlihan log pikeun Syslog & SNMP
bagian 11Routing
55 bacaanNaksir Routing Tables
56 bacaanKonfigurasi kasaimbangan beban Wan Patalina
57 bacaanKonfigurasi RPF
58 bacaanOverriding statik jalur ngagunakeun base Sarat jeung Kaayaan routing
59 bacaanNangtukeun jenis panyakitna Routing Isu
bagian 12domain maya
60 bacaanVDOM pamahaman, VDOM sumberdaya vs sumberdaya Global
61 bacaanKonfigurasi VDOM Pranata mangsa
62 bacaanKonfigurasi Manajemén ngaliwatan VDOM
63 bacaanKonfigurasi Tumbu Intervdom
64 bacaanMantau VDOM Traffic
bagian 13modeu transparan
65 bacaanNgarobah Mode Operasi
66 bacaanKonfigurasi teung domain
67 bacaanKonfigurasi Port papasangan
68 bacaanPropil Kaamanan ngalaksanakeun
69 bacaanMonitor Mac Table
bagian 14kasadiaan tinggi
70 bacaanNgarti, modus Active-pasip Active-Active
71 bacaanSolusi ngalaksanakeun HA
72 bacaanKonfigurasi Sidang Singkronisasi
73 bacaanKonfigurasi FGSP
74 bacaanNgaronjatkeun firmware on klaster a
75 bacaanNgawas HA Statistik
bagian 15Sateuacanna IPSec VPN
76 bacaanKalan Main Mode & Mode agrésif
77 bacaanNyebarkeun hiji VPN aksés jauh ngagunakeun Forticlient
78 bacaanNgonpigurasikeun kaleuleuwihan VPN
79 bacaantorowongan diagnosis VPN
bagian 16Sistim Pencegahan Intrusion
80 bacaanMilih IPS tanda tangan
81 bacaanNgonpigurasikeun Anomaly deteksi dumasar
82 bacaanNgonpigurasikeun deteksi dumasar signature
83 bacaanNgonpigurasikeun DOS sénsor
84 bacaanNgawas & Cobi Serangan maké IPS
bagian 17FSSO
85 bacaanngarti FSSO
86 bacaanmodeu polling DC Agen Vs
87 bacaanNgonpigurasikeun agén DC
88 bacaanNgawas logins FSSO
bagian 18sertipikat Operasi
89 bacaanGenerating CSR a
90 bacaanImporting CRL kana Fortigate
91 bacaanKonfigurasi SSL / inspeksi SSH
92 bacaanGenerating Self ditandatanganan bijil
93 bacaanAktipkeun Inspection SSL di fortigate
bagian 19Data leakage Pencegahan
94 bacaanFungsi pamahaman DLP
95 bacaanFilter file & Messages
96 bacaanFingerprinting
97 bacaaninspeksi Dumasar watermark
bagian 20Diagnostics
98 bacaanNgidentipikasi Paripolah Normal
99 bacaanaliran Traffic pamahaman
100 bacaanKonéktipitas ngungkulan
101 bacaanNangtukeun jenis panyakitna Isu Resource
102 bacaanNguji firmware Tanpa Masang
bagian 21hardware Akselerasi
103 bacaanpamahaman ASIC
104 bacaanNgarti NP, SP, CP, SOC
105 bacaanOffloading sesi ka NP
106 bacaanNgonpigurasikeun Inspection Kandungan maké CP
107 bacaanKonpigurasikeun Antipirus Inspection maké SP
bagian 22Pamérésan masalah
108 bacaanSumberdaya sistim
109 bacaanNetwork ngungkulan
110 bacaanKawijakan firewall
111 bacaanfirewall auténtikasi
112 bacaanFSSO
113 bacaanIPSec
114 bacaanPropil kaamanan
115 bacaanProxy Web eksplisit
116 bacaanmodus operasi
117 bacaanBGP éksternal
118 bacaanOSPF
119 bacaanHA