ngetikKursus online
ngadaptar

FortiWeb

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

FortiWeb

Dina kelas ieu, anjeun bakal diajar nyebarkeun, ngonpigurasikeun, sarta troubleshoot firewall aplikasi wéb Fortinet urang: FortiWeb. Instruktur ngajelaskeun konsep konci kaamanan aplikasi wéb, sarta latihan lab kalungguhan dimana anjeun bakal ngajajah fitur perlindungan sarta kinerja. Ngaliwatan lalulintas sarta serangan simulasi kalayan aplikasi wéb nyata di lab, anjeun bakal diajar kumaha carana ngadistribusikaeun beban tina server maya pikeun server nyata bari enforcing parameter logis, inspecting aliran, sarta securing cookies sési HTTP.

dimaksudkeun pamiarsa

Saha anu tanggung jawab manajemén dinten-ka-poé nu Perkakas FortiWeb.

Prerequisites:

  • Pangaweruh ngeunaan OSI lapisan & protokol HTTP
  • pangaweruh dasar HTML, JavaScript, sarta kaca dinamis server-sisi basa kayaning PHP
  • pangalaman dasar kalayan port FortiGate diteruskeun

Course Outline Duration: 2 Days

  • Konsép WAF
  • setelan dasar
  • Integral tina SIEM kaluar
  • Integral tina Front-Ahir SNAT & beban Balancers
  • Dos & Defacement
  • Tanda tangan, Sanitization & Otomatis-learning
  • SSL / TLS
  • Auténtikasi & Aksés Control
  • PCI DSS 3.0 minuhan
  • Cache & skéma
  • Ditulis & alihan
  • Pamérésan masalah

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita