ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Peraturan Protection Data umum

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Peraturan Protection Data umum (GDPR)

Latihan ngaropea dina GDPR nyandak anjeun pikeun ngamekarkeun pangaweruh perlu, kaahlian jeung kompeténsi jeung éféktif nerapkeun jeung ngatur hiji kerangka patuh hal pikeun panangtayungan data pribadi.

Sanggeus diajar konsep diperlukeun tina Aturan Protection Data Umum (GDPR), anjeun bakal demonstrate nu tuntas ngartos celah antara Peraturan Protection Data Umum jeung prosés organisasi ayeuna kaasup: kawijakan privasi, prosedur, parentah digawé, bentuk idin, assessments dampak panyalindungan data , guna ngahubungkeun organisasi dina prosés nyoko kana Perda anyar.

tujuan

  • Ngartos sajarah panyalindungan data pribadi di Éropa.
  • Mangtaun pamahaman komprehensif ngeunaan konsep na deukeut diperlukeun pikeun alignment éféktif jeung Peraturan Protection Data Umum.
  • Ngartos sarat anyar yén Perda Protection Data Umum brings pikeun organisasi EU jeung organisasi non-EU jeung lamun perlu nerapkeun aranjeunna.
  • Acquire kaahlian perlu ngarojong hiji organisasi di assessing palaksanaan ieu syarat anyar.
  • Diajar kumaha dianggo dina tim ngalaksanakeun GDPR nu.

dimaksudkeun pamiarsa

GDPR Yayasan sarta praktisi Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun:

  • Profesional Kaamanan informasi
  • Patugas minuhan
  • Patugas Protection Data
  • Gerentes résiko
  • Gerentes privasi
  • IT Profesional Kaamanan

Prerequisites

Aya henteu kualifikasi formal pre-diatur diperlukeun saméméh diuk Tangtu hal - hal anu dirancang pikeun individu pilari pikeun ningkatkeun pidangan pangaweruh maranéhanana GDPR sarta ngalaksanakeun program minuhan dina Pamahaman business.Good maranéhanana kelola, Risk tur patuh, Kaamanan jeung privacy.

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

dinten 1

  1. Bubuka keur GDPR nu
  2. terminologi GDPR konci
  3. Hiji bubuka nepi ka struktur GDPR urang - nu artikel légal jeung recitals
  4. Bedana utama antara Act Protection Data jeung GDPR EU
  5. Prinsip GDPR nu
  6. kalungguhan konci na fitur of GDPR nu
  7. Hak Subjék Data

dinten 2

  1. processing halal data pribadi
  2. requests aksés Subject jeung cara nungkulan aranjeunna
  3. Complying jeung GDPR EU
  4. Privasi ku desain
  5. Beungkeutan Aturan tarumanagara
  6. assessments dampak panyalindungan Data (DPIA)
  7. ngalaporkeun breach sarta réspon
  8. Peran dina DPO

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • Peraturan Protection umum Data (GDPR) latihan di gurgaon
  • Peraturan umum Data Protection (GDPR) Biaya sertifikasi di Gurgaon
  • Institute pikeun Peraturan Umum Data Protection (GDPR) dina gurgaon
  • Peraturan umum Data Protection (GDPR) dina Gurgaon
  • Peraturan Protection umum Data (GDPR) sertifikasi di gurgaon
  • Peraturan umum Data Protection (GDPR) Tangtu di Gurgaon
  • Pangalusna Umum Data Peraturan Protection (GDPR) Latihan Online
  • Umum Data Peraturan Protection latihan (GDPR)