ngetikKursus online
ngadaptar

GFI Lan hansip - jaringan scanner kaamanan sarta manajemén patch

gambaran

Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

GFI LanGuard

GFI LanGuard mangrupakeun kaamanan jaringan scanner na manajemén patch solusi anjog yen tindakan minangka konsultan kaamanan maya. Ieu méré Anjeun gambar lengkep setelan jaringan anjeun, nyadiakeun analisis résiko tur mantuan Anjeun ngajaga jaringan aman tur patuh kalayan usaha minimal. GFI LanGuard jarak jauh bakal ngadeteksi server, workstations, laptop, alat nu bagerak Anjeun kayaning smartphone sarta tablet, komo mesin virtual, routers saklar na printer. Ngagunakeun dasbor pikeun nganalisis hasil scan, on kénca anjeun tiasa ningali komputer dina jaringan sarta smartphone sarta tablet anu nyambung ka server Microsoft Exchange Anjeun.

Prerequisites:

  • pangaweruh dasar tina jejaring
  • Windows Server jeung / atawa kaahlian UNIX
  • Internet sareng pangalaman TCP / IP

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • Modul: 1 Perkenalan
  • Modul: 2 Masang GFI LanGuard
  • Modul: 3 achieving Hasil
  • Modul 4: Urusan Ajen
  • Modul: 5 scanning Network anjeun
  • Modul: 6 Dashboard
  • Modul: 7 Alih Hasil
  • Modul: 8 Remediate vulnerabilities
  • Modul: Kagiatan pangimeutan 9
  • Modul: 10 ngalaporkeun
  • Modul: 11 Nyieun husus GFI LanGuard
  • Modul: 12 Nyeken Propil Editor
  • Modul: 13 puseurna
  • Modul: 14 Script Debugger

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita