ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Administrator HP ArcSight ESM 6.9 Kaamanan

gambaran

Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Administrator HP ArcSight ESM 6.9 Kaamanan

Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun sagala pangurus sistem, anu kedah: Pasang, administer, miara jeung troubleshoot komponén HP ArcSight ESM -Design sarta ngalaksanakeun integrations antara HP ArcSight ESM sarta panerapan lianna HP ArcSight -Proactively nalungtik kaséhatan lingkungan HP ArcSight ESM CORRE .

Prerequisites

Janten suksés di Tangtu ieu, anjeun bakal boga hiji pamahaman:

  • Alat kaamanan umum, kayaning Gajah Mungkur & firewalls
  • fungsi alat jaringan umum, kayaning routers, saklar, hubs, jsb
  • fungsi TCP / IP, kayaning CIDR blok, subnets, alamat, komunikasi, jeung sajabana
  • Dasar Windows operasi Sistim tugas & fungsi
  • kagiatan serangan mungkin, kayaning neang, lalaki di tengah, sniffing, dos, jeung sajabana, jeung kagiatan abnormal mungkin, kayaning cacing, Trojans, virus, jeung sajabana
  • SIEM terminologi, kayaning anceman, kerentanan, resiko, asset, paparan, safeguards, jsb
  • bulan pangalaman 6 administering HP ArcSight ESM
  • Réngsé HP ArcSight ESM Administrator

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • Modul 1: ESM CORRE 6.9 Arsitéktur
  • Modul 2: Masang ESM CORRE 6.9
  • Modul 3: Masang na Napigasi dina ESM konsol
  • Modul 4: Ngagunakeun CORRE kalawan ArcSight panerapan
  • Modul 5: Masang panyambungna
  • Modul 6: Urusan ArcSight SmartConnectors
  • Modul 7: Make Browser Manajemén konsol Interface
  • Modul 8: Real-waktos Aliran Acara Nganggo ESM konsol
  • Modul 9: Urusan éta Modél Network
  • Modul 10: Masang FlexConnectors
  • Modul 11: ArcSight Neraskeun panyambungna
  • Modul 12: Konfigurasi Bewara
  • Modul 13: Urusan Sértipikat SSL
  • Modul 14: Ngajaga Daptar na Tren
  • Modul 15: ArcSight Web jeung Komando Puseur
  • Modul 16: Manajemén Acara
  • Modul 17: ArcSight ESM Admin auténtikasi
  • Modul 18: Ngajaga CORRE System Kaséhatan
  • Modul 19: Ngagunakeun bungkusan ArcSight
  • Modul 20: Patching Corr-Engine
  • Modul 21: ArcSight ESM CORRE nyadangkeun tur malikkeun
  • Modul 22: Ngatur CORRE Partitions Daily
  • Modul 23: Gawe bareng Rojongan HP ArcSight

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita