ngetikPelatihan kelas
ngadaptar
HP Data papayung

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Pelatihan HP Data papayung

Backing up data with Data protector. To work on DP – you need to understand how to back up data, Restore date and general administration. Our Course On Data protector will help you to understand the minimum hardware requirement for installation of HP data Protector.One can backup exchange, SQL server, File servers or more in Data Protector, the Hp Data protector course will not only help you to understand how to take back but also help you to understand how to restore from backup.Our Data protector training will help you to understand the essentials of HP DP.Our installation module covers the method of installation, various components of installation and components for troubleshooting.

Hardware Requirement for installation Data Protector – before installing Data protector you need to finalize on component i.e. Cell Manager, Client or installation server. The recommended RAM is 16 Gb and 4 cores of CPU, hard drive space depends on your work. Data protector Cell Manager includes Client and installation server.You need twice as much total RAM for recovery of the Internal Database. And 40 MB RAM required for each parallel backup session. e.g. If you want to run 30 parallel backup sessions, 2 GB of RAM are needed because you need to have extra RAM in buffer. Our course contains the complete exposure of installation of Data protector.

Once installation is done you can go to command prompt to check whether all applications are up or not – the command is – omnisv –status. There are 60+ commands and hundreds of options, the major are omnisv (start, status and stop), if you have learned Linux basic process it means you are familiar with commands.

This course provides the essential knowledge to enable storage administrators to configure and manage HP Data papayung software. The hands-on lab exercises reinforce the theory sessions to ensure a thorough understanding of backup and recovery concepts, the functionality of the software and its application to typical storage implementations.

For more information and training on Data Protector contact aman.khanna@itstechschool.com

tujuan

  • Masang sareng ngadistribusikaeun software HP Data papayung di lingkungan Anjeun atawa migawé pamutahiran ti versi HP Data papayung saméméhna.
  • Ngonpigurasikeun produk software HP Data papayung.
  • Ngonpigurasikeun pita anjeun sarta dumasar piringan solusi Nyadangkeun pikeun pamakéan ku software HP Data papayung.
  • Paké produk software HP Data papayung pikeun cadangan, balikkeun, sarta ngawas ti GUI jeung paréntah garis.
  • Ngokolakeun software HP Data papayung

dimaksudkeun pamiarsa

Neundeun jeung sistem pangurus ngagunakeun software HP Data papayung.

prasarat

  • Sistim na Network Administrasi atawa sarimbag pangalaman.
  • Pikeun prerequisites jeung sarat husus pikeun ngahontal salah sahiji certifications patali, ningali pedaran sertifikasi dina ramatloka HP ExpertOne.

Course Outline Duration: 4 Days

  1. HP adaptif Nyadangkeun tur Pamulihan Leyuran
    • Data papayung 9.0
    • Nyadangkeun Navigator HP
    • pak Data papayung Manajemén
  2. HP Data papayung Arsitéktur
    • Métode cadangan tur réplikasi
    • The Konsep Cell
    • Data papayung Arsitéktur
    • Cell Manajer na Instalasi Server
    • Piringan, Média jeung Pamaduan Ajen
    • Database internal
    • Has sési Data papayung
    • Data papayung tuning
  3. Lisénsi jeung Produk Struktur
    • lisénsi Data papayung
    • Tinjauan Struktur produk
    • Ngalaporkeun lisénsi jeung mariksa
  4. Mimitian gancang
    • Konsep Nyadangkeun spésifikasi
    • Konpigurasikeun Media kolam renang na Alat
    • Ngonpigurasikeun tur ngajalankeun hiji Nyadangkeun
    • Ngawas sidang Nyadangkeun
    • Mimitian mangrupa Mulangkeun
    • Ngajalankeun hiji Single Sidang Laporan
  5. Instalasi HP Data papayung Software
    • Instalasi Ihtisar, Planning jeung Métode
    • Cell Instalasi Manajer dina Windows
    • Cell Instalasi Manajer on Unix
    • Klien Instalasi Push
    • Ékspor sarta Impor ti Klién
    • Nambahkeun komponen nepi Klién
  6. pamutahiran
    • ningkatkeun Ihtisar
    • Dirojong jalur ningkatkeun
    • Ngaronjatkeun a Cell Manajer Windows
    • Ngaronjatkeun a Cell Manajer Unix
    • Migrasi ka Cell Manajer ka platform béda
  7. Manajemén Media
    • Media konsép kolam renang
    • Media kolam renang Pasipatan
    • Nyieun hiji Media kolam renang
    • Bébas kolam renang Konsep na Palaksanaan
    • sipat sedeng
    • Lokasi nyukcruk tur Prioritas
    • Media pormat pita
    • Vaulting kalawan pools Media
  8. Nyadangkeun Alat
    • gambaran
    • Konsep Alat logis
    • Pita Format Data papayung
    • Ngonpigurasikeun Alat Panyimpenan dumasar pita
    • Ngonpigurasikeun Alat Panyimpenan dumasar piringan
    • Deduplication Alat
    • Alat jeung Perpustakaan Pakakas
  9. Nyadangkeun
    • Tipe spésifikasi cadangan
    • Fitur cadangan
    • Statik sarta Cim Alokasi Alat
    • Beban balancing - Objék Alokasi
    • Nyadangkeun Mirroring
    • Jieun tur mimitian hiji spésifikasi Nyadangkeun
    • The Aliran Prosés Nyadangkeun
    • Ngawas sidang cadangan
    • Balikan deui gagal cadangan
  10. canggih Scheduler
    • Ngajadwalkeun a Nyadangkeun
    • Ngatur lasut Executions Proyék
  11. ngalereskeun
    • Pintonan Restores
    • balikkeun runtuyan
    • Obyék sarta Sidang Mulangkeun
    • Tunggal atawa Parallel Mulangkeun
    • papariksaan Mulangkeun
  12. Ngawaskeun, ngalaporkeun na Bewara
    • Mantau na Ngalaporkeun
    • pangimeutan sidang
    • Laporan Categories na Metode Pangiriman
    • Ngonpigurasikeun na ngajadwalkeun Laporan
    • Web ngalaporkeun Interface
    • Tinjauan Bewara standar
    • nambahkeun Bewara
  13. Média jeung Objék réplikasi
    • Interaktif Media Salin
    • Media Operasi otomatis
  14. Internal databés (IDB)
    • Konsep database study
    • gawena undagi
    • Struktur IDB Diréktori
    • Database internal Ukuran wates
    • administrasi Tugas
    • Ngatur IDB tumuwuh
    • Purwokerto IDB
  15. kaamanan
    • kontrol aksés
    • Grup pamaké sarta Hak pamaké
    • Nambahkeun Pamaké sarta Grup
    • Watesan pamaké
    • Pamaduan LDAP
    • Klien tur Cell Kaamanan
    • inet Impersonation
    • Ngarobah Web Interface Sandi
  16. Auditing
    • Ihtisar Auditing
    • Nyadangkeun sési auditing
    • Enhanced logging Acara
  17. Pamulihan musibah
    • métode Pamulihan musibah
    • fase Pamulihan musibah
    • Jieun Pamulihan Bencana Gambar
    • Booting nu Pamulihan Gambar
    • Ngagunakeun Pamulihan kamajuan Monitor
    • Pamulihan musibah on Dissimilar Hardware
  18. Pamérésan masalah
    • Log na Trace Payil
    • Debug ngambah Generation
    • Debug Log kolektor
    • Troubleshoot isu Network
    • Troubleshoot isu Alat
    • Nyadangkeun has sarta Mulangkeun isu
    • omnihealthcheck
    • obyék Salin
    • Interaktif Objék Salin
    • Nyadangkeun pos na dijadwalkeun Objék Salin
    • Obyék Salin sarta Perpustakaan Disaring
    • Pamilihan Alat otomatis
    • pilihan salinan spésifikasi
  19. obyek konsolidasi
    • Enhanced Incremental cadangan
    • Cadangan Full sintétik
    • Maya cadangan Full
    • Interaktif Objék konsolidasi
    • Nyadangkeun pos na dijadwalkeun Objék konsolidasi
    • pilihan konsolidasi spésifikasi
    • Paké skenario hal

Kajadian upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

sanggeus completing data papayung calon latihan kudu masihan "HP0-A113" Ujian pikeun sertipikasi

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.

HP Data Protector Training in Gurgaon | HP Data Protector Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on HP Data Protector as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and HP Data Protector Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on HP Data Protector from our HP Data Protector Training. Our Data HP papayung Pelatihan di Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on HP Data Protector.

Innovative technology solutions is well-equipped HP Data Protector Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known HP Data Protector Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. HP Data Protector labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on HP Data Protector Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best HP Data Protector Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

HP Data Protector Training Introduction

HP Data Protector is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using HP Data Protector services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on HP Data Protector. After visualizing the demand of HP Data Protector, Innovative Technology solutions started offering HP Data Protector training in Gurgaon for individual and HP Data Protector training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on HP Data Protector in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for HP Data Protector Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for HP Data Protector training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • HP Data Protector training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on HP Data Protector, Corporate trainer for HP Data Protector , Bootcamp for HP Data Protector training. Best HP Data Protector training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on HP Data Protector training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online HP Data Protector training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online HP Data Protector training programme. Taking online or classroom HP Data Protector training from India is always cost effective.


Harita



Are you looking for HP Data Protector Certification training in India


✓ HP Data Protector training in Gurgaon


✓ HP Data Protector training from India


✓ HP Data Protector online training


✓ HP Data Protector training


✓ HP Data Protector classroom training


✓ HP Data Protector certification

✓ HP Data Protector video tutorial


✓ HP Data Protector training in India


✓ Enterprise training on HP Data Protector


✓ Use HP Data Protector efficiently


✓ HP Data Protector guide


✓ best HP Data Protector training institutes in delhi ncr