ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

HP Data papayung

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

HP Data papayung

Tangtu ieu nyadiakeun pangaweruh penting pikeun ngaktipkeun pangurus gudang pikeun ngonpigurasikeun jeung ngatur software HP Data papayung. Leungeun-on latihan lab nguatkeun sesi téori pikeun mastikeun pamahaman teleb tina cadangan tur recovery konsep, pungsionalitas software jeung aplikasi -na pikeun implementations gudang has.

tujuan

  • Masang sareng ngadistribusikaeun software HP Data papayung di lingkungan Anjeun atawa migawé pamutahiran ti versi HP Data papayung saméméhna.
  • Ngonpigurasikeun produk software HP Data papayung.
  • Ngonpigurasikeun pita anjeun sarta dumasar piringan solusi Nyadangkeun pikeun pamakéan ku software HP Data papayung.
  • Paké produk software HP Data papayung pikeun cadangan, balikkeun, sarta ngawas ti GUI jeung paréntah garis.
  • Ngokolakeun software HP Data papayung

dimaksudkeun pamiarsa

Neundeun jeung sistem pangurus ngagunakeun software HP Data papayung.

prasarat

  • Sistim na Network Administrasi atawa sarimbag pangalaman.
  • Pikeun prerequisites jeung sarat husus pikeun ngahontal salah sahiji certifications patali, ningali pedaran sertifikasi dina ramatloka HP ExpertOne.

Tangtu Outline Lilana: 4 Days

  1. HP adaptif Nyadangkeun tur Pamulihan Leyuran
    • Data papayung 9.0
    • Nyadangkeun Navigator HP
    • pak Data papayung Manajemén
  2. HP Data papayung Arsitéktur
    • Métode cadangan tur réplikasi
    • The Konsep Cell
    • Data papayung Arsitéktur
    • Cell Manajer na Instalasi Server
    • Piringan, Média jeung Pamaduan Ajen
    • Database internal
    • Has sési Data papayung
    • Data papayung tuning
  3. Lisénsi jeung Produk Struktur
    • lisénsi Data papayung
    • Tinjauan Struktur produk
    • Ngalaporkeun lisénsi jeung mariksa
  4. Mimitian gancang
    • Konsep Nyadangkeun spésifikasi
    • Konpigurasikeun Media kolam renang na Alat
    • Ngonpigurasikeun tur ngajalankeun hiji Nyadangkeun
    • Ngawas sidang Nyadangkeun
    • Mimitian mangrupa Mulangkeun
    • Ngajalankeun hiji Single Sidang Laporan
  5. Instalasi HP Data papayung Software
    • Instalasi Ihtisar, Planning jeung Métode
    • Cell Instalasi Manajer dina Windows
    • Cell Instalasi Manajer on Unix
    • Klien Instalasi Push
    • Ékspor sarta Impor ti Klién
    • Nambahkeun komponen nepi Klién
  6. pamutahiran
    • ningkatkeun Ihtisar
    • Dirojong jalur ningkatkeun
    • Ngaronjatkeun a Cell Manajer Windows
    • Ngaronjatkeun a Cell Manajer Unix
    • Migrasi ka Cell Manajer ka platform béda
  7. Manajemén Media
    • Media konsép kolam renang
    • Media kolam renang Pasipatan
    • Nyieun hiji Media kolam renang
    • Bébas kolam renang Konsep na Palaksanaan
    • sipat sedeng
    • Lokasi nyukcruk tur Prioritas
    • Media pormat pita
    • Vaulting kalawan pools Media
  8. Nyadangkeun Alat
    • gambaran
    • Konsep Alat logis
    • Pita Format Data papayung
    • Ngonpigurasikeun Alat Panyimpenan dumasar pita
    • Ngonpigurasikeun Alat Panyimpenan dumasar piringan
    • Deduplication Alat
    • Alat jeung Perpustakaan Pakakas
  9. Nyadangkeun
    • Tipe spésifikasi cadangan
    • Fitur cadangan
    • Statik sarta Cim Alokasi Alat
    • Beban balancing - Objék Alokasi
    • Nyadangkeun Mirroring
    • Jieun tur mimitian hiji spésifikasi Nyadangkeun
    • The Aliran Prosés Nyadangkeun
    • Ngawas sidang cadangan
    • Balikan deui gagal cadangan
  10. canggih Scheduler
    • Ngajadwalkeun a Nyadangkeun
    • Ngatur lasut Executions Proyék
  11. ngalereskeun
    • Pintonan Restores
    • balikkeun runtuyan
    • Obyék sarta Sidang Mulangkeun
    • Tunggal atawa Parallel Mulangkeun
    • papariksaan Mulangkeun
  12. Ngawaskeun, ngalaporkeun na Bewara
    • Mantau na Ngalaporkeun
    • pangimeutan sidang
    • Laporan Categories na Metode Pangiriman
    • Ngonpigurasikeun na ngajadwalkeun Laporan
    • Web ngalaporkeun Interface
    • Tinjauan Bewara standar
    • nambahkeun Bewara
  13. Média jeung Objék réplikasi
    • Interaktif Media Salin
    • Media Operasi otomatis
  14. Internal databés (IDB)
    • Konsep database study
    • gawena undagi
    • Struktur IDB Diréktori
    • Database internal Ukuran wates
    • administrasi Tugas
    • Ngatur IDB tumuwuh
    • Purwokerto IDB
  15. kaamanan
    • kontrol aksés
    • Grup pamaké sarta Hak pamaké
    • Nambahkeun Pamaké sarta Grup
    • Watesan pamaké
    • Pamaduan LDAP
    • Klien tur Cell Kaamanan
    • inet Impersonation
    • Ngarobah Web Interface Sandi
  16. Auditing
    • Ihtisar Auditing
    • Nyadangkeun sési auditing
    • Enhanced logging Acara
  17. Pamulihan musibah
    • métode Pamulihan musibah
    • fase Pamulihan musibah
    • Jieun Pamulihan Bencana Gambar
    • Booting nu Pamulihan Gambar
    • Ngagunakeun Pamulihan kamajuan Monitor
    • Pamulihan musibah on Dissimilar Hardware
  18. Pamérésan masalah
    • Log na Trace Payil
    • Debug ngambah Generation
    • Debug Log kolektor
    • Troubleshoot isu Network
    • Troubleshoot isu Alat
    • Nyadangkeun has sarta Mulangkeun isu
    • omnihealthcheck
    • obyék Salin
    • Interaktif Objék Salin
    • Nyadangkeun pos na dijadwalkeun Objék Salin
    • Obyék Salin sarta Perpustakaan Disaring
    • Pamilihan Alat otomatis
    • pilihan salinan spésifikasi
  19. obyek konsolidasi
    • Enhanced Incremental cadangan
    • Cadangan Full sintétik
    • Maya cadangan Full
    • Interaktif Objék konsolidasi
    • Nyadangkeun pos na dijadwalkeun Objék konsolidasi
    • pilihan konsolidasi spésifikasi
    • Paké skenario hal

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

sanggeus completing data papayung calon latihan kudu masihan "HP0-A113" Ujian pikeun sertipikasi

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita