ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Kajadian upcoming

  1. 20533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (15th December 2018)

    December 15 @ 9:00 am - December 29 @ 6:00 pm
  2. ITIL Intermediate Service Transition (ST – 22nd December 2018)

    December 22 @ 9:00 am - December 23 @ 6:00 pm
Tés HP Software Automation

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Pelatihan HP Software Automation Tés

Program dimimitian ku HP, ngaranna jadi HP-su (Universitas Software). 70% tina nguji software di pasar geus rengse kalayan bantuan parabot Automation HP dirancang. program ieu husus dirancang dina pola berorientasi industri jeung mibanda sagala konsep perlu jeung konteks di sawah nguji software. Concentrates on Manual na Automation nguji ngeunaan GUI jeung API aplikasi dumasar marengan parabot automation HP kacida dipaké.

Program nawarkeun:

  1. Bubuka keur Tés:

    Nu muridna bakal ngartos konsep dasar tina uji coba hiji aplikasi ku pamahaman SDLC (Software Development Lifecycle) jeung dianggo dina STLC (Software Tés Lifecycle). program ieu ngahartikeun model SDLC béda jeung tingkatan nguji, tipena béda nguji, Kumaha mun meunang sarat ti klien tur saha QA a? Sarta naon peran na? Dina prosés. Ogé concentrates dina assessment Risk dina proyék nu aktip terus afterwards nyieun dokumen perlu (Test Plan, Test Case na RTM). Palaksanaan kasus uji téh dipigawé pikeun meunangkeun hasil na pariksa naha urang ngagaduhan hasil ekspektasi atanapi henteu. Urang ogé bakal ngabahas kana jenis tés (Manual & Automation) jeung ngahasilkeun (Indikator Performance Key) KPI pikeun Quality jaminan.

  2. Hasil ngahijikeun Tatar Fungsional Tés (UFT / QTP):

    Ieu hiji alat automation dikembangkeun ku HP mariksa pungsionalitas GUI atawa API aplikasi dumasar. Salaku éta hiji alat automation, éta nyiptakeun Aksara VB mun ngalakukeun nguji. Murid baris diajar kaahlian keur nyieun Aksara anyar, ngaropéa Aksara pikeun ningkatkeun pidangan nguji. Dina perbaikan nu bakal nambahan kecerdasan sarta kalenturan kana Aksara, kaasup sinkronisasi, checkpoints, sarta parameter.

    Engké di kursus, pamilon ngadopsi prinsip remen dituturkeun ku pamekar sabab mendesain Aksara test leuwih canggih. Pikeun ngaronjatkeun reusability maranéhna bakal nyieun tindakan reusable, perpustakaan fungsi, sarta repositories obyék dibagikeun, pamilon bakal angkatan sareng skill diatur lumaku pikeun nguji ampir sagala jinis aplikasi.

  3. Maya pamaké generator (VuGen):

    nguji kinerja perlu singkronisasi. usaha ka arah AUT nempatkeun beban, nu pisan troublesome atanapi salah bisa meunang henteu leuwih ti 30% -40% tina hasil kinerja kalayan usaha manual. Pikeun nungkulan jenis ieu kaayaan jeung ka meunang sahenteuna tina 90% -95% tina hasil uji, kinerja tester nganggo VuGen mun nyieun Aksara Vuser. Vugen direkam dina interaksi antara klien / Server (komunikasi), candak nu ngirim jeung narima data. It uses C juru basa pikeun ngarékam prosés SUT, nu nyiptakeun Aksara C. Dina awal eta dimimitian ku lampah rekaman keur ngartikeun paripolah jeung aksi tina pamaké maya gawe dina C arsitéktur / S.

    Sanggeus Aksara dasar geus dirancang, mangka pindah ka enhancement tina Aksara dina eta eta Parameterize (Nyegah Data cache) jeung nyiptakeun Verifikasi titik (cék Server Tanggapan). Ieu bakal nambahan kecerdasan sarta kalenturan kana naskah. Tangtu Vugen ieu dirancang masihan leungeun-on pangaweruh digawé pikeun ngecék paripolah aplikasi dina beban beurat ngagunakeun alat automation.

  4. Beban runner (LR):

    Nedunan nguji Non-Fungsional kawas nguji Performance, testers kinerja make parabot automation kawas LoadRunner. Hal ieu dipaké pikeun ngahasilkeun beban tepat leuwih Server ka parios kinerja hiji SUT (Server handapeun test).

    LoadRunner nyaéta software pakét diwangun ku tilu parabot software:

    • Maya pamaké generator (VuGen)
    • controller
    • Analyzer

    Beban runner nyandak hiji tester kinerja mun nyieun Vusers (Pamaké Virtual) nempatkeun beban akut dina server nu aya kaitannana ka téhnik tés prestasi béda kawas nguji beban, nguji Stress, nguji daya tahan, nguji Jilid jsb

  5. Aplikasi Lifecycle Manajemén (ALM):

    Museurkeun kana dasar tina Aplikasi Lifecycle Manajemén nu bakal nulungan anjeun ngatur lifecycle lengkep ngembangkeun aplikasi tur tahap nguji. Dina awal tangtu bakal dimimitian dipake dina bagian administratif Aplikasi Lifecycle Manajemén nu ngidinan pamaké pikeun nyieun jeung ngokolakeun proyék jeung pamaké katut hak-hak pamaké. Saatos admin bagian pamaké baris ngaliwat aplikasi lifecycle ti Release keur watesan durasi waktu lifecycle lengkep, sarat pikeun nangtukeun fungsionalitas aplikasi, Test Plan bakal mantuan rencana éta prosés nguji sarta kaayaan, Test Lab bakal ngidinan pamaké sangkan ngaéksekusi rencana test dina aplikasi, modul cacad pikeun nyieun sarta menata defects sarta pintonan Dashboard nu bakal tanggel waler keur ngahasilkeun laporan na grafik pikeun analisis hadé tina aplikasi.

dimaksudkeun pamiarsa

  • pamaké seger
  • Sagala kalulusan diliwatan murid
  • Pangaweruh ngeunaan SDLC atanapi STLC
  • Manual / Automation tester
  • Ménéjer proyék
  • Kualitas Center / ALM Kuncén
  • Ngabalukarkeun kualitas jaminan
  • Insinyur kinerja

Prerequisites

  • Pangaweruh ngeunaan Windows
  • Pangaweruh ngeunaan MS Kantor atawa software relevan
  • Understands prosés software Aplikasi
  • Jaba jeung setélan pangotéktak
  • Nguji Konsép - Kanggo ALM

Course Outline Duration: 8 Days

  1. Bubuka keur Tés
    • Pamahaman SDLC & STCL
    • Tingkatan nguji
    • tipena béda nguji (White Box & Hideung Box)
    • Pamahaman rékayasa sarat
    • Nyieun Test Data, Test Aturan na Kasus Test pikeun nguji hiji AUT
    • Jenis tés (Manual & Automation nguji)
    • estimasi usaha sarta Analisis Risk
    • Generating KPI pikeun perencanaan sarta tracking
  2. UFT / QTP - Tés Fungsional hasil ngahijikeun Tatar
    • Ngarti pamakéan UFT
    • Workflow of UFT
    • Ngarekam jeung Waler naskah
    • Nyieun na modifying a Aksara VB dasar
    • Ningkatkeun skrip dasar ku cara nerapkeun - Parameterization, Checkpoints, ungkapan Biasa, sarta Singkronisasi Point.
    • hasil analisa
  3. VuGen - Virtual pamaké generator
    • Ngarti kana merlukeun alat nguji Performance
    • Ngarti C / arsitektur S
    • Nyieun Aksara dina C kalayan bantuan fungsi protokol panaséhat
    • tipena béda rekaman (HTML & URL)
    • Nerapkeun - titik urus, Parameterization & Verifikasi titik pikeun ningkatkeun pidangan naskah
    • Ngagunakeun Korelasi ngajaga data dinamis
    • Ngagunakeun titik Rendezvous nempatkeun beban akut dina server
    • hasil analisa
  4. LR - beban runner
    • fungsi pamahaman beban runner
    • Importing Aksara VuGen mun controller
    • nyieun skenario
    • Ngarti kana bédana antara Manual na Goal Berorientasi skenario
    • Nyieun Manual skenario
    • Watesan setélan pamaké Virtual (tanjakan-Up, tanjakan-Down, Lilana tina test)
    • Watesan SLA (Service pasatujuan Level)
    • Executing skenario
    • Nyukcruk prosés kalayan bantuan RTM (Time pangimeutan Real) fungsi
    • Analisa hasilna di Analyzer
  5. ALM - Aplikasi Lifecycle Manajemén
    • Kauntungannana ALM di SDLC atanapi STLC
    • Nyieun Domain, Projects na Pamaké di Loka Administrator
    • Jieun Kaluaran, siklus na nyusunna sarat
    • Nganalisis resiko pakait sareng syarat
    • Ngatur tés & subjék dina tangkal rencana test
    • Ngarancang jeung nyieun rencana test
    • Ngahasilkeun Aksara test tina hambalan desain
    • Jieun test susunan, hajar tés manual & otomatis
    • Catetan & lagu hasil palaksanaan test
    • Log jeung ngatur defects
    • Ngahasilkeun grafik & laporan ngagunakeun dasbor

Kajadian upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

sanggeus completing Pelatihan HP Automation Tés calon kudu masihan HP3-S01 Ujian.

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.

HP Software Automation Testing Training in Gurgaon | HP Software Automation Testing Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on HP Software Automation Testing as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and HP Software Automation Testing Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on HP Software Automation Testing from our HP Software Automation Testing Training. Our HP Software Automation Tés Pelatihan di Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on HP Software Automation Testing.

Innovative technology solutions is well-equipped HP Software Automation Testing Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known HP Software Automation Testing Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. HP Software Automation Testing labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on HP Software Automation Testing Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best HP Software Automation Testing Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

HP Software Automation Testing Training Introduction

HP Software Automation Testing is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using HP Software Automation Testing services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on HP Software Automation Testing. After visualizing the demand of HP Software Automation Testing, Innovative Technology solutions started offering HP Software Automation Testing training in Gurgaon for individual and HP Software Automation Testing training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on HP Software Automation Testing in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for HP Software Automation Testing Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for HP Software Automation Testing training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • HP Software Automation Testing training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on HP Software Automation Testing, Corporate trainer for HP Software Automation Testing , Bootcamp for HP Software Automation Testing training. Best HP Software Automation Testing training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on HP Software Automation Testing training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online HP Software Automation Testing training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online HP Software Automation Testing training programme. Taking online or classroom HP Software Automation Testing training from India is always cost effective.


Harita



Are you looking for HP Software Automation Testing Certification training in India


✓ HP Software Automation Testing training in Gurgaon


✓ HP Software Automation Testing training from India


✓ HP Software Automation Testing online training


✓ HP Software Automation Testing training


✓ HP Software Automation Testing classroom training


✓ HP Software Automation Testing certification

✓ HP Software Automation Testing video tutorial


✓ HP Software Automation Testing training in India


✓ Enterprise training on HP Software Automation Testing


✓ Use HP Software Automation Testing efficiently


✓ HP Software Automation Testing guide


✓ best HP Software Automation Testing training institutes in delhi ncr