ngetikPelatihan kelas
ngadaptar
intro jeung nguji

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Intro Pikeun Tés

Tangtu ieu museurkeun kana dasar tina Tés software nu bakal nulungan anjeun grab pangaweruh prinsip nguji, model, jeung téhnik dina urutan digawekeun di industri nguji software.

ieu kursus ieu dumasar kana skenario real-time, nu mangpaat ngartos konsep nguji, SDLC, STLC, nguji manual Islam jeung jejer sejenna anu diperlukeun pikeun digawe sareng nguji manual. Tangtu ieu fokus kana identifying syarat aplikasi, nangtukeun kadar beda nguji, sanggeus éta pamaké baris balik dina tipena béda uji mariksa aplikasi qualities hanca na non-fungsi, sarta baris nyiapkeun test kasus na skenario test mariksa aplikasi kalawan unggal aspék, dina tungtung bakal asup cacad tur ngahasilkeun laporan dina dasar palaksanaan hal test.

tujuan

  • Nangtukeun dasar na definisi nguji software sarta prinsip na
  • Identipikasi model SDLC béda
  • Nangtukeun téhnik tés pikeun nyugemakeun syarat bisnis
  • Identipikasi prosés eksekusi test
  • Nangtukeun manajemén resiko na diajar kumaha eta manglaku ka nguji software
  • Ngamangpaatkeun ngalaporkeun na indikator kinerja konci pikeun ngukur kasuksesan
  • Identipikasi jenis nguji non-fungsi
  • Identipikasi konsep nguji canggih

dimaksudkeun pamiarsa

  • Sagala pamaké seger who wants to ngamimitian karir di software uji
  • software pamekar

Prerequisites

Ngagawekeun Pangaweruh ngeunaan

  • Windows
  • Jaba jeung browser

Course Outline Duration: 3 Days

  1. gambaran
    • Nyaho ngeunaan uji coba Chairil Anwar:
      • Nangtukeun nguji software
      • Identipikasi naha nguji Kadé
      • Diajar prinsip nguji software
      • Identipikasi tujuan nguji software
    • Diajar harti nguji
      • Identipikasi tingkat béda tina nguji:
        • Unit, integrasi, sistem, ditampa pamaké nguji
        • Tés kinerja
        • kesiapan operasional
        • Nangtukeun ngembangkeun software lifecycle (SDLC)
    • Identipikasi konsep nguji jeung téhnik:
      • Bodas Box Tés
      • Hideung Box Tés
  2. Syarat na Tés
    • Identipikasi rupa sarat
    • Nangtukeun sarat bisnis
    • Nangtukeun hubungan antara sarat bisnis jeung test anu
    • Nangtukeun peran hiji analis bisnis
    • Daptar mangpaat syarat jelas
    • Nangtukeun analisis sarat
    • Pakaitna syarat sinyalna kalawan badan séjén
  3. test palaksanaan
    • Identipikasi metode palaksanaan test
    • Bandingkeun nguji manual tur automation
    • Kaunggulan tina nguji automation
    • Nangtukeun tantangan nguji automation
    • Dokuméntasi hasil
    • cacad logging
    • Severity na Prioritas
    • cacad nyukcruk
    • Prinsip ngalaporkeun cacad éféktif
  4. Risk pamahaman
    • nangtukeun résiko
    • Identipikasi manajemén résiko
    • hambalan manajemén résiko
    • Kabutuhan of kasaimbangan antara waktu nguji jeung usaha
    • Nangtukeun nguji dampak bisnis
    • Tips kanggo usaha test optimasi
  5. ngukur Kasuksesan
    • Ngukur kasuksesan sarta pamutahiran
    • Identipikasi metrics sarta indikator kinerja konci (KPIs)
    • Identipikasi tips pikeun milih KPIs
    • Nangtukeun léngkah pikeun Rumus suksés

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

Calon bisa balik pikeun ISTQB Yayasan Level sertipikasi, Dina urutan pikeun ngamimitian karir salaku tester manual

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.

Intro To Testing Training in Gurgaon | Intro To Testing Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on Intro To Testing as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and Intro To Testing Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on Intro To Testing from our Intro To Testing Training. Our Intro Pikeun Pelatihan Tés dina Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on Intro To Testing.

Innovative technology solutions is well-equipped Intro To Testing Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known Intro To Testing Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. Intro To Testing labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on Intro To Testing Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best Intro To Testing Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

Intro To Testing Training Introduction

Intro To Testing is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using Intro To Testing services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on Intro To Testing. After visualizing the demand of Intro To Testing, Innovative Technology solutions started offering Intro To Testing training in Gurgaon for individual and Intro To Testing training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on Intro To Testing in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for Intro To Testing Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for Intro To Testing training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • Intro To Testing training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on Intro To Testing, Corporate trainer for Intro To Testing , Bootcamp for Intro To Testing training. Best Intro To Testing training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on Intro To Testing training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online Intro To Testing training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online Intro To Testing training programme. Taking online or classroom Intro To Testing training from India is always cost effective.


Harita



Are you looking for Intro To Testing Certification training in India


✓ Intro To Testing training in Gurgaon


✓ Intro To Testing training from India


✓ Intro To Testing online training


✓ Intro To Testing training


✓ Intro To Testing classroom training


✓ Intro To Testing certification

✓ Intro To Testing video tutorial


✓ Intro To Testing training in India


✓ Enterprise training on Intro To Testing


✓ Use Intro To Testing efficiently


✓ Intro To Testing guide


✓ best Intro To Testing training institutes in delhi ncr