ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

intro jeung nguji

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Intro Pikeun Tés

Tangtu ieu museurkeun kana dasar tina Tés software nu bakal nulungan anjeun grab pangaweruh prinsip nguji, model, jeung téhnik dina urutan digawekeun di industri nguji software.

ieu kursus ieu dumasar kana skenario real-time, nu mangpaat ngartos konsep nguji, SDLC, STLC, nguji manual Islam jeung jejer sejenna anu diperlukeun pikeun digawe sareng nguji manual. Tangtu ieu fokus kana identifying syarat aplikasi, nangtukeun kadar beda nguji, sanggeus éta pamaké baris balik dina tipena béda uji mariksa aplikasi qualities hanca na non-fungsi, sarta baris nyiapkeun test kasus na skenario test mariksa aplikasi kalawan unggal aspék, dina tungtung bakal asup cacad tur ngahasilkeun laporan dina dasar palaksanaan hal test.

tujuan

  • Nangtukeun dasar na definisi nguji software sarta prinsip na
  • Identipikasi model SDLC béda
  • Nangtukeun téhnik tés pikeun nyugemakeun syarat bisnis
  • Identipikasi prosés eksekusi test
  • Nangtukeun manajemén resiko na diajar kumaha eta manglaku ka nguji software
  • Ngamangpaatkeun ngalaporkeun na indikator kinerja konci pikeun ngukur kasuksesan
  • Identipikasi jenis nguji non-fungsi
  • Identipikasi konsep nguji canggih

dimaksudkeun pamiarsa

  • Sagala pamaké seger who wants to ngamimitian karir di software uji
  • software pamekar

Prerequisites

Ngagawekeun Pangaweruh ngeunaan

  • Windows
  • Jaba jeung browser

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  1. gambaran
    • Nyaho ngeunaan uji coba Chairil Anwar:
      • Nangtukeun nguji software
      • Identipikasi naha nguji Kadé
      • Diajar prinsip nguji software
      • Identipikasi tujuan nguji software
    • Diajar harti nguji
      • Identipikasi tingkat béda tina nguji:
        • Unit, integrasi, sistem, ditampa pamaké nguji
        • Tés kinerja
        • kesiapan operasional
        • Nangtukeun ngembangkeun software lifecycle (SDLC)
    • Identipikasi konsep nguji jeung téhnik:
      • Bodas Box Tés
      • Hideung Box Tés
  2. Syarat na Tés
    • Identipikasi rupa sarat
    • Nangtukeun sarat bisnis
    • Nangtukeun hubungan antara sarat bisnis jeung test anu
    • Nangtukeun peran hiji analis bisnis
    • Daptar mangpaat syarat jelas
    • Nangtukeun analisis sarat
    • Pakaitna syarat sinyalna kalawan badan séjén
  3. test palaksanaan
    • Identipikasi metode palaksanaan test
    • Bandingkeun nguji manual tur automation
    • Kaunggulan tina nguji automation
    • Nangtukeun tantangan nguji automation
    • Dokuméntasi hasil
    • cacad logging
    • Severity na Prioritas
    • cacad nyukcruk
    • Prinsip ngalaporkeun cacad éféktif
  4. Risk pamahaman
    • nangtukeun résiko
    • Identipikasi manajemén résiko
    • hambalan manajemén résiko
    • Kabutuhan of kasaimbangan antara waktu nguji jeung usaha
    • Nangtukeun nguji dampak bisnis
    • Tips kanggo usaha test optimasi
  5. ngukur Kasuksesan
    • Ngukur kasuksesan sarta pamutahiran
    • Identipikasi metrics sarta indikator kinerja konci (KPIs)
    • Identipikasi tips pikeun milih KPIs
    • Nangtukeun léngkah pikeun Rumus suksés

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

Calon bisa balik pikeun ISTQB Yayasan Level sertipikasi, Dina urutan pikeun ngamimitian karir salaku tester manual

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita