ngetikPelatihan kelas
waktu3 Days
ngadaptar

Bubuka keur Urang bagi programer Pelatihan Kursus & sertifikasi

Bubuka keur Urang bagi programer Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Bubuka keur Urang bagi programer Kursus Ihtisar

R ngarupakeun basa scripting pikeun manipulasi data statistik jeung analisis. Ieu diideuan ku, sarta téh lolobana cocog sareng, bahasa statistik s dikembangkeun ku AT & T. Ngaran S, écés nangtung pikeun tics statis-, éta hiji allusion kana basa programming sejen dimekarkeun di AT & T kalawan ngaran hiji-hurup, C. S engké ieu dijual ka teguh leutik, nu ditambahkeun a panganteur GUI na ngaranna hasilna S- tambah. Urang geus jadi nu leuwih populér ti S / S-Tambih Deui, duanana sabab éta bébas na sabab leuwih jalma nu contributing ka eta. R kadang sok disebut 'Lisénsi S.

Tujuan Pelatihan Sunda Programming

  • a palaksanaan publik-domain nu S basa statistik lega-dianggap; Sunda / S teh de facto baku diantara statistikawan profésional
  • comparable, sarta mindeng punjul, dina kakuatan pikeun produk komérsial di paling itungan
  • sadia pikeun Windows, Macs, Linux
  • Salian sangkan operasi statistik, éta basa programming umum, ku kituna anjeun bisa ngajadikeun otomatis nganalisa anjeun tur jieun fungsi anyar
  • objék-berorientasi jeung struktur programming hanca
  • sét data anjeun anu disimpen diantara sesi, jadi anjeun teu kudu ngamuat unggal waktu
  • buka-software alam hartina éta gampang pikeun meunangkeun pitulung ti komunitas pamaké, sarta kavling fungsi anyar meunang nyumbang ku pamaké, seueur nu statistikawan nonjol

Prerequisites keur sertifikasi Sunda Programming

Hijina prerequisite nyata nu gaduh sababaraha pangalaman programming; Anjeun teu kedah janten ahli pro-grammer, sanajan ahli kedah manggihan bahan cocog pikeun tingkat maranéhanana too.Occasionally bakal aya sababaraha qur'an aimed di programer profesional, nyebutkeun ngeunaan programming obyék-berorientasi atanapi Python, tapi qur'an ieu moal nyieun perlakuan inaccessible maranéhanana ngabogaan ukur latar sedeng di programming.

Course Outline Duration: 3 Days

  1. gambaran
    • Sajarah Urang Sunda
    • Kaunggulan jeung kalemahan
    • Ngundeur jeung masang
    • Kumaha carana manggihan dokuméntasi
  2. perkenalan
    • Ngagunakeun konsol Sunda
    • Meunangkeun pitulung
    • Diajar ngeunaan lingkungan
    • Nulis jeung executing Aksara
    • Nyimpen karya Anjeun
  3. bungkusan Masang
    • Pananjung sumberdaya
    • Masang sumberdaya
  4. Struktur data, variabel
    • Variabel jeung ngerjakeun
    • jenis data
    • Indexing, subsetting
    • Nempo data na summaries
    • Konvénsi ngaran
    • objék
  5. Meunangkeun Data kana Sunda Lingkungan
    • Diwangun-di data
    • Maca data tina file téks terstruktur
    • Maca data ngagunakeun ODBC
  6. Aliran kontrol
    • nguji bebeneran
    • Branching
    • Looping
    • itungan Vectorized
  7. Fungsi dina Jerona
    • parameter
    • nilai balik
    • wengkuan variabel
    • penanganan iwal
  8. Ngatur Kaping di Sunda
    • Tanggal jeung titimangsa-waktu kelas di Sunda
    • kaping pormat pikeun modeling
  9. Statistik déskriptif
    • data kontinyu
    • data Categorical
  10. Statistik kaputusan
    • korelasi Bivariate
    • T-test jeung non-parametrik equivalents
    • tes chi-kuadrat
    • nguji distribusi
    • nguji kakuatan
  11. Grup Ku itungan
    • Pamisah nerapkeun ngagabungkeun strategi
  12. grafik base
    • Sistim grafik Base di Sunda
    • Scatterplots, histogram saperti, barcharts, kotak sarta kumis, dotplots
    • Labél, legenda, judul, sumbu
    • Exporting grafik pikeun format béda
  13. Canggih Sunda grafik: GGPlot2
    • Ngarti kana grammar tina grafik
    • fungsi plot Gancang
    • Gedong grafik ku potongan
  14. liniér Regression
    • model linier
    • plot regression
    • Confounding / BodhisattvaBot dina régrési
    • Nyetak data anyar tina model (prediksi)

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita