ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

ISO 20000 Pikeun AUDITORS

ISO 20000 pikeun Kursus-kursus Auditors Pelatihan & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

ISO 20000 pikeun Auditors Kursus Latihan

Clients request that their (internal or external) IT Service Providers can prove that they are able to provide the required service quality and have appropriate service management processes in place.Based on processes, ISO/IEC20000 is an internationally recognized standard for IT Service Management that specifies requirements for the service provider to plan, establish, implement, operate, monitor, review, maintain and improve an SMS. The requirements include the design, transition, delivery and improvement of services to fulfill agreed service requirements.

sertifikasi ISO / IEC20000 ieu dileler sanggeus audits dilakukeun ku awak sertifikasi didaptarkeun, nu mastikeun yén hiji propaider ladén desain, implements na manages hiji sistem IT Service Manajemén di garis kalawan sarat tina standard.The Tujuan kursus ISO / IEC 20000 auditor publik téh nyadiakeun pamahaman cukup ITSM umum tur pangaweruh ngeunaan eusi jeung sarat anu baku ISO / IEC 20000 mun bisa nedunan audits ngalawan standar.

kursus nyertakeun édisi kadua standar (ISO / IEC 20000-1: 2011) nu cancels jeung ngagantikeun édisi munggaran (ISO / IEC 20000-1: 2005).

Sababaraha beda utama nyaéta kieu:

  • alignment ngadeukeutan ka ISO 9001
  • alignment ngadeukeutan ka ISO / IEC 27001
  • change of terminologi ngeunteung pamakéan internasional
  • klarifikasi ngeunaan sarat pikeun governance prosés dioperasikeun ku pihak séjén
  • klarifikasi ngeunaan sarat pikeun watesan ruang lingkup SMS ti
  • klarifikasi nu metodologi PDCA manglaku ka SMS anu, kaasup prosés manajemén jasa, sarta jasa
  • bubuka syarat anyar pikeun rarancang jeung transisi jasa anyar atanapi robah

Siswa anu geus dihadiran tangtu ieu téh suitably disusun hasil nyandak / IEC 20000 auditor publik test sertifikasi ISO nu pakait.

Objectives of ISO 20000 for Auditors

Dina ahir tangtu ieu murid bakal bisa ngarti prinsip ITSM jeung sarat anu baku ISO / IEC 20000, kumaha dinya dipaké dina hiji organisasi panyadia layanan IT has bareng jeung elemen utama skéma sertifikasi.

Husus, murid bakal ngarti:

  • Kasang tukang jeung ISO / IEC 20000
  • Ruang lingkup jeung tujuan Bagian 1, 2, 3 na 5 tina ISO / IEC 20000 na kumaha ieu bisa dipaké nalika auditing jeung sertifikasi
  • Istilah konci na definisi dipaké
  • prinsip umum ITSM
  • Struktur jeung aplikasi tina ISO / IEC 20000-1
  • Sarat tina ISO / IEC 20000-1
  • Applicability jeung lingkup sarat harti
  • Tujuan audits internal tur éksternal, operasi maranéhna jeung terminologi pakait
  • Operasi tina sertifikasi APMG
  • Hubungan jeung amalan pangalusna sarta standar patali - husus ITIL®, ISO 9001 jeung ISO / IEC 27001

Intended Audience for ISO 20000 for Auditors Course

  • auditors internal tur Advisors ahli dina Manajemén Service
  • Auditors wanting nedunan sarta mingpin Service System Management (SMS) audits sertifikasi
  • manajer proyék atanapi konsultan wanting ngawasaan éta prosés Inok SMS
  • Individu jawab téknologi informasi layanan conformity dina hiji organisasi
  • ahli teknis wanting pikeun nyiapkeun hiji fungsi Inok SMS.

Prerequisites for ISO 20000 for Auditors Certification

A pamahaman dasar ISO / IEC 20000 jeung pangaweruh komprehensif ngeunaan prinsip Inok.

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita




bagian 1Bubuka jeung latar ka standar
bagian 2Prinsip manajemén IT
bagian 3Skéma sertifikasi ISO / IEC 20000
bagian 4Eusi standar ISO / IEC 20000
bagian 5Kumaha éta parabot ngarojong sertifikasi
bagian 6Harti widang sertifikasi jeung applicability