ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

ISO 20000 praktisi

20000 praktisi Pelatihan Kursus & sertifikasi ISO

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

Praktisi Pelatihan Kursus 20000 ISO

Klién menta yén maranéhanana (internal atanapi éksternal) panyadia ladenan IT bisa ngabuktikeun yén aranjeunna tiasa nyadiakeun kualitas layanan éta diperlukeun tur mibanda prosés manajemén jasa luyu dina tempat. Dumasar prosés, ISO / IEC20000 mangrupa standar diakuan sacara internasional pikeun IT Service Manajemén yen hususna syarat pikeun panyadia layanan rencana, ngadegkeun, nerapkeun, beroperasi, ngawas, review, miara jeung ngaronjatkeun hiji SMS. Sarat ngawengku rarancang, transisi, pangiriman jeung perbaikan jasa pikeun minuhan pasaratan jasa sapuk.

sertifikasi ISO / IEC20000 ieu dileler sanggeus audits dilakukeun ku awak sertifikasi didaptarkeun, nu mastikeun yén layanan panyadia desain, implements na manages hiji sistem IT Service Manajemén di garis kalawan sarat standar.

Tangtu ieu nyadiakeun pamahaman cukup ISO / IEC 20000 sarta aplikasi -na pikeun bisa nganalisis jeung nerapkeun pangaweruh massana ka rentang kagiatan anu bakal ngarojong organisasi di conforming kana syarat ti Bagian 1, sarta achieving sarta panahan sertifikasi ISO / IEC 20000 .

kursus nyertakeun édisi kadua standar (ISO / IEC 20000-1: 2011) nu cancels jeung ngagantikeun édisi munggaran (ISO / IEC 20000-1: 2005).

Sababaraha beda utama nyaéta kieu:

  • alignment ngadeukeutan ka ISO 9001
  • alignment ngadeukeutan ka ISO / IEC 27001
  • change of terminologi ngeunteung pamakéan internasional
  • klarifikasi ngeunaan sarat pikeun governance prosés dioperasikeun ku pihak séjén
  • klarifikasi ngeunaan sarat pikeun watesan ruang lingkup SMS ti
  • klarifikasi nu metodologi PDCA manglaku ka SMS anu, kaasup prosés manajemén jasa, sarta jasa
  • bubuka syarat anyar pikeun rarancang jeung transisi Layanan anyar atanapi robah

Siswa anu geus dihadiran tangtu ieu téh suitably disusun hasil nyandak / IEC 20000 praktisi test sertifikasi ISO nu pakait.

tujuanPelatihan ISO 20000 praktisi

Dina ahir tangtu ieu murid bakal bisa ngarti sarta bisa nganalisis jeung nerapkeun eusi ISO / IEC 20000 dina organisasi ayeuna Certified atawa pamadegan wishing pikeun nerapkeun hiji SMS dina préparasi sertifikasi awal.

Husus, murid bakal bisa:

  • Ngartos tujuan, make jeung aplikasi tina sapalih 1, 2, 3 na 5 standar
  • Mantuan jeung mamatahan organisasi dina pencapaian conformance kana ISO / IEC 20000-1 jeung sertifikasi
  • Ngartos, ngajelaskeun jeung mamatahan on isu ngeunaan applicability, eligibility jeung harti wengkuan
  • Ngartos tur ngajelaskeun hubungan antara ISO / IEC 20000 na ITSM lila pangalusna dina pamakéan umum sarta standar patali
  • Ngajelaskeun jeung nerapkeun sarat tina Bagian 1
  • Ngajelaskeun pamakéan téknologi sarta parabot pikeun ngarojong palaksanaan na perbaikan hiji SMS, pencapaian sertifikasi jeung démo lumangsung of conformance ka Bagian 1
  • Mamatahan jeung mantuan dina ISO / IEC 20000 assessments kesiapan sertifikasi
  • Ngahasilkeun analisis gap dirojong ku hiji rarancang pamutahiran sarta palaksanaan
  • Ngartos, nyieun jeung nerapkeun hiji rencana manajemen jasa
  • Mantuan jeung mamatahan organisasi dina palaksanaan prosés perbaikan sinambung
  • Nyiapkeun organisasi pikeun IEC 20000 Inok ISO / sertifikasi ngagunakeun aturan ti skéma sertifikasi APMG.

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun sahiji Kursus ISO 20000 praktisi

kualifikasi ieu aimed di professional, manajer sarta konsultan anu nyekel kalungguhan konci dina produksi jeung / atawa manajemén operasional tina sistem manajemen jasa dumasar kana ISO / IEC 20000.

Prerequisites pikeun sahiji ISO 20000 praktisi sertifikasi

Peserta kudu boga pangaweruh dasar tina prinsip jeung prosés IT Service Manajemén.
Dasar pangaweruh di ieu wewengkon téh kayaning pamadegan kaala di tangtuITIL® YayasanatawaISO / IEC 20000 Yayasan.

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita


bagian 1Bubuka jeung latar ka standar ISO / IEC 20000
bagian 2skéma sertifikasi ISOIEC 20000
bagian 3Prinsip manajemén jasa IT
bagian 4ISO / IEC 20000-1 (Bagian 1) syarat sistem manajemen Service
bagian 5ISO / IEC 20000-2 hidayah dina aplikasi tina Bagian 1
bagian 6Achieving sertifikasi ISO / IEC 20000
bagian 7Applicability, scoping na eligibility dumasar kana ISO / IEC 20000-3
bagian 8Préparasi sertifikasi formal, audits lengkep sareng panjagaan
bagian 9prakték ujian jeung préparasi