ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Kajadian upcoming

  1. 20533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (15th December 2018)

    December 15 @ 9:00 am - December 29 @ 6:00 pm
  2. ITIL Intermediate Service Transition (ST – 22nd December 2018)

    December 22 @ 9:00 am - December 23 @ 6:00 pm
ISO 20000 praktisi

20000 praktisi Pelatihan Kursus & sertifikasi ISO

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

Praktisi Pelatihan Kursus 20000 ISO

Klién menta yén maranéhanana (internal atanapi éksternal) panyadia ladenan IT bisa ngabuktikeun yén aranjeunna tiasa nyadiakeun kualitas layanan éta diperlukeun tur mibanda prosés manajemén jasa luyu dina tempat. Dumasar prosés, ISO / IEC20000 mangrupa standar diakuan sacara internasional pikeun IT Service Manajemén yen hususna syarat pikeun panyadia layanan rencana, ngadegkeun, nerapkeun, beroperasi, ngawas, review, miara jeung ngaronjatkeun hiji SMS. Sarat ngawengku rarancang, transisi, pangiriman jeung perbaikan jasa pikeun minuhan pasaratan jasa sapuk.

sertifikasi ISO / IEC20000 ieu dileler sanggeus audits dilakukeun ku awak sertifikasi didaptarkeun, nu mastikeun yén layanan panyadia desain, implements na manages hiji sistem IT Service Manajemén di garis kalawan sarat standar.

Tangtu ieu nyadiakeun pamahaman cukup ISO / IEC 20000 sarta aplikasi -na pikeun bisa nganalisis jeung nerapkeun pangaweruh massana ka rentang kagiatan anu bakal ngarojong organisasi di conforming kana syarat ti Bagian 1, sarta achieving sarta panahan sertifikasi ISO / IEC 20000 .

kursus nyertakeun édisi kadua standar (ISO / IEC 20000-1: 2011) nu cancels jeung ngagantikeun édisi munggaran (ISO / IEC 20000-1: 2005).

Sababaraha beda utama nyaéta kieu:

  • alignment ngadeukeutan ka ISO 9001
  • alignment ngadeukeutan ka ISO / IEC 27001
  • change of terminologi ngeunteung pamakéan internasional
  • klarifikasi ngeunaan sarat pikeun governance prosés dioperasikeun ku pihak séjén
  • klarifikasi ngeunaan sarat pikeun watesan ruang lingkup SMS ti
  • klarifikasi nu metodologi PDCA manglaku ka SMS anu, kaasup prosés manajemén jasa, sarta jasa
  • bubuka syarat anyar pikeun rarancang jeung transisi Layanan anyar atanapi robah

Siswa anu geus dihadiran tangtu ieu téh suitably disusun hasil nyandak / IEC 20000 praktisi test sertifikasi ISO nu pakait.

tujuan Pelatihan ISO 20000 praktisi

Dina ahir tangtu ieu murid bakal bisa ngarti sarta bisa nganalisis jeung nerapkeun eusi ISO / IEC 20000 dina organisasi ayeuna Certified atawa pamadegan wishing pikeun nerapkeun hiji SMS dina préparasi sertifikasi awal.

Husus, murid bakal bisa:

  • Ngartos tujuan, make jeung aplikasi tina sapalih 1, 2, 3 na 5 standar
  • Mantuan jeung mamatahan organisasi dina pencapaian conformance kana ISO / IEC 20000-1 jeung sertifikasi
  • Ngartos, ngajelaskeun jeung mamatahan on isu ngeunaan applicability, eligibility jeung harti wengkuan
  • Ngartos tur ngajelaskeun hubungan antara ISO / IEC 20000 na ITSM lila pangalusna dina pamakéan umum sarta standar patali
  • Ngajelaskeun jeung nerapkeun sarat tina Bagian 1
  • Ngajelaskeun pamakéan téknologi sarta parabot pikeun ngarojong palaksanaan na perbaikan hiji SMS, pencapaian sertifikasi jeung démo lumangsung of conformance ka Bagian 1
  • Mamatahan jeung mantuan dina ISO / IEC 20000 assessments kesiapan sertifikasi
  • Ngahasilkeun analisis gap dirojong ku hiji rarancang pamutahiran sarta palaksanaan
  • Ngartos, nyieun jeung nerapkeun hiji rencana manajemen jasa
  • Mantuan jeung mamatahan organisasi dina palaksanaan prosés perbaikan sinambung
  • Nyiapkeun organisasi pikeun IEC 20000 Inok ISO / sertifikasi ngagunakeun aturan ti skéma sertifikasi APMG.

Intended Audience for of ISO 20000 Practitioner Course

kualifikasi ieu aimed di professional, manajer sarta konsultan anu nyekel kalungguhan konci dina produksi jeung / atawa manajemén operasional tina sistem manajemen jasa dumasar kana ISO / IEC 20000.

Prerequisites for of ISO 20000 Practitioner Certification

Peserta kudu boga pangaweruh dasar tina prinsip jeung prosés IT Service Manajemén.
The knowledge base in this area are such as those acquired in a course ITIL® Yayasan or ISO / IEC 20000 Yayasan.

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.

ISO 20000 Practitioner Training in Gurgaon | ISO 20000 Practitioner Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on ISO 20000 Practitioner as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and ISO 20000 Practitioner Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on ISO 20000 Practitioner from our ISO 20000 Practitioner Training. Our ISO 20000 Practitioner Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on ISO 20000 Practitioner.

Innovative technology solutions is well-equipped ISO 20000 Practitioner Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known ISO 20000 Practitioner Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. ISO 20000 Practitioner labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on ISO 20000 Practitioner Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best ISO 20000 Practitioner Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

ISO 20000 Practitioner Training Introduction

ISO 20000 Practitioner is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using ISO 20000 Practitioner services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on ISO 20000 Practitioner. After visualizing the demand of ISO 20000 Practitioner, Innovative Technology solutions started offering ISO 20000 Practitioner training in Gurgaon for individual and ISO 20000 Practitioner training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on ISO 20000 Practitioner in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for ISO 20000 Practitioner Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for ISO 20000 Practitioner training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • ISO 20000 Practitioner training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on ISO 20000 Practitioner, Corporate trainer for ISO 20000 Practitioner , Bootcamp for ISO 20000 Practitioner training. Best ISO 20000 Practitioner training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on ISO 20000 Practitioner training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online ISO 20000 Practitioner training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online ISO 20000 Practitioner training programme. Taking online or classroom ISO 20000 Practitioner training from India is always cost effective.


Harita



Are you looking for ISO 20000 Practitioner Certification training in India


✓ ISO 20000 Practitioner training in Gurgaon


✓ ISO 20000 Practitioner training from India


✓ ISO 20000 Practitioner online training


✓ ISO 20000 Practitioner training


✓ ISO 20000 Practitioner classroom training


✓ ISO 20000 Practitioner certification

✓ ISO 20000 Practitioner video tutorial


✓ ISO 20000 Practitioner training in India


✓ Enterprise training on ISO 20000 Practitioner


✓ Use ISO 20000 Practitioner efficiently


✓ ISO 20000 Practitioner guide


✓ best ISO 20000 Practitioner training institutes in delhi ncr


bagian 1Bubuka jeung latar ka standar ISO / IEC 20000
bagian 2skéma sertifikasi ISOIEC 20000
bagian 3Prinsip manajemén jasa IT
bagian 4ISO / IEC 20000-1 (Bagian 1) syarat sistem manajemen Service
bagian 5ISO / IEC 20000-2 hidayah dina aplikasi tina Bagian 1
bagian 6Achieving sertifikasi ISO / IEC 20000
bagian 7Applicability, scoping na eligibility dumasar kana ISO / IEC 20000-3
bagian 8Préparasi sertifikasi formal, audits lengkep sareng panjagaan
bagian 9prakték ujian jeung préparasi