ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Ngebul 20000 ISO-IEC

ISO / IEC 20000 Yayasan Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

ISO / IEC 20000 Yayasan Pelatihan Ihtisar Kursus

Tangtu ISO / IEC 20000 Yayasan accredited Ieu prepares calon kanggo kualifikasi yayasan. Eta nyadiakeun pangaweruh diperlukeun mangtaun hiji pamahaman eusi na syarat ti ISO / IEC 20000-1: 2011 standar internasional pikeun IT manajemén jasa (ITSM). Panggihan kumaha amalan bisa diadopsi ku hiji organisasi pikeun nganteurkeun jasa junun, terus ningkatkeun jasa jelema sarta ngahontal sertifikasi pikeun ISO / IEC 20000-1.ISO / IEC 20000 nyaéta standar internasional pikeun IT manajemén jasa (ITSM). Ieu ngahartikeun sarat pikeun jeung nyadiakeun rinci ngeunaan sistem manajemen jasa IT (SMS) diperlukeun pikeun nganteurkeun jasa junun tina hiji kualitas ditarima bareng jeung hidayah on kumaha demonstrate conformity kalawan standar

Tangtu 3 poé ieu aimed dina pamadegan wishing mun demonstrate a ISO pangaweruh Yayasan-tingkat ngeunaan / IEC 20000 sarta pamakéan na dina organisasi panyadia layanan IT has. kualifikasi ieu teu nyadiakeun tingkat canggih pangaweruh pikeun auditors éksternal, konsultan atawa pamadegan jawab menata palaksanaan baku dina hiji organisasi panyadia layanan. Auditors, konsultan na implementers meureun hoyong mertimbangkeun nu APMG praktisi atawa auditor publik kursus nu nyadiakeun leuwih jéntré kana dipakéna standar. The APMG ujian sertifikasi, anu mangrupakeun ujian sababaraha-pilihan, bisa dipigawé di ahir tangtu.

Tujuan Pelatihan ISO / IEC 20000 Yayasan

Dina ahir tangtu ieu murid bakal bisa ngarti lingkup, tujuan na tingkat tinggi sarat tina standar ISO / IEC 20000, kumaha dinya dipaké dina hiji organisasi panyadia layanan has IT, bareng jeung elemen utama prosés sertifikasi . Husus, murid bakal ngarti:

  • Kasang tukang jeung ISO IEC 20000
  • Ruang lingkup jeung tujuan Bagian 1, 2, 3 na 5 ISO IEC 20000 na kumaha ieu bisa dipaké
  • Istilah konci na definisi dipaké
  • Sarat dasar pikeun SMS jeung butuh pamutahiran sinambung
  • Prosés, tujuan maranéhanana jeung sarat tingkat tinggi dina panyadia layanan IT skenario has
  • Applicability jeung lingkup sarat harti
  • Tujuan audits internal tur éksternal, operasi maranéhna jeung terminologi pakait
  • Operasi ti skéma sertifikasi APMG
  • Hubungan jeung amalan pangalusna sarta standar patali

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun Kursus ISO / IEC 20000 Yayasan

Jumlah pastina geus aimed di staf di organisasi panyadia layanan internal tur éksternal anu merlukeun pamahaman dasar standar ISO / IEC 20000 jeung eusina. Bakal nyadiakeun:

  • Pamilik Service, nu boga proses na séjén manajemén jasa staf kalawan kasadaran jeung pamahaman manajemén jasa dumasar kana standar ISO / IEC 20000
  • Individu kalawan pangaweruh ngartos ISO / IEC 20000 baku na kumaha eta dina organisasi sorangan
  • Gerentes sarta pamingpin tim sareng pangaweruh hiji ISO has / IEC 20000 Service sistem manajemen (SMS)
  • auditors internal, nu boga proses, reviewers prosés na assessors ku pangaweruh hade standar ISO / IEC 20000, eusina tur butuh internal ulasan, assessments na audits
  • Bukti yén delegasi geus kahontal hiji tingkat pondasi pangaweruh standar ISO / IEC 20000

kualifikasi ieu teu nyadiakeun tingkat canggih pangaweruh pikeun auditors éksternal, konsultan atawa pamadegan jawab menata palaksanaan baku dina hiji organisasi panyadia layanan. Auditors, konsultan na implementers meureun hoyong mertimbangkeun nu APMG praktisi atawa auditor publik kursus nu nyadiakeun leuwih jéntré kana dipakéna standar.

Prerequisites pikeun ISO / IEC 20000 Yayasan sertifikasi

Aya henteu pre-requisites pikeun Tangtu ieu misalna, sanajan ITIL® V3 Yayasan Sertipikat niatna dianjurkeun.

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita




bagian 1Ngarti wengkuan ISO / IEC 20000, maksud jeung pamakéan
1 bacaan"Wajib" jeung "Kudu" pernyataan
2 bacaanPrinsip sistem manajemen jasa
3 bacaanISO / IEC 20000 hubungan jeung ITIL sarta standar lianna sarta deukeut
bagian 2Ngarti syarat sistem manajemen ISO / IEC 20000
4 bacaanTujuan sistem manajemen
5 bacaanTanggung jawab di manajemén
6 bacaansyarat dokumen
7 bacaankompetensi staf, kasadaran jeung latihan
bagian 3Ngarti ISO / IEC 20000 jasa syarat prosés manajemén
8 bacaanPerencanaan sarta ngalaksanakeun jasa anyar atanapi robah
9 bacaanProsés Service Taliwang
10 bacaanprosés hubungan
11 bacaanprosés resolusi
12 bacaanProsés kontrol jeung Release
bagian 4Nganut Plan anu, Do, Mariksa, Act siklus pikeun ngaronjatkeun jasa
13 bacaanPerencanaan, ngalaksanakeun jeung Ningkatkeun IT manajemén jasa papanggih standar ISO / IEC 20000
14 bacaanApplicability, scoping sarat jeung lingkup pernyataan
15 bacaanRencana-do-pariksa-polah metodologi tur aplikasi -na pikeun manajemén jasa
bagian 5Review, assessment jeung Inok kagiatan ISO / IEC 20000
16 bacaanRupa ulasan, assessments na audits diperlukeun ku standar
17 bacaanTéhnik sarta deukeut éta bisa dipaké pikeun aranjeunna
18 bacaanNaon anu aub kalawan Inok éksternal