ngetikPelatihan kelas
waktu2 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

yayasan itil

ITIL Yayasan Pelatihan & Kursus sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Pelatihan ITIL Yayasan

Tujuan tina sertipikat ITIL Yayasan dina IT Management Service nyaéta pikeun ngajamin yen calon geus miboga pangaweruh ngeunaan ITIL terminologi, struktur jeung konsep dasar sarta geus comprehended prinsip inti lila ITIL pikeun manajemén jasa. The sertipikat ITIL Yayasan dina IT Management Service teu dimaksudkeun pikeun ngaktipkeun Panyekel of sertipikat ka nerapkeun lila ITIL pikeun manajemén jasa tanpa hidayah salajengna.

Tujuan latihan ITIL v3 Yayasan

Calon bisa ngaharepkeun mangtaun pangaweruh jeung pamahaman dina handap kana parantosan sukses komponén pangajaran na ujian patali sertifikasi ieu.
  • manajemén Service sakumaha prakték hiji (pamahaman)
  • Ladenan ITIL lifecycle (pamahaman)
  • konsep umum na definisi (kasadaran)
  • prinsip konci na model (pamahaman)
  • Prosés dipilih (kasadaran)
  • fungsi dipilih (kasadaran)
  • kalungguhan dipilih (kasadaran)
  • Téhnologi jeung arsitéktur (kasadaran)
  • Kompetensi jeung latihan (kasadaran)

Dimaksudkeun pamiarsa of Kursus ITIL Yayasan

  • Individu anu merlukeun pamahaman dasar tina kerangka ITIL na kumaha eta bisa dipaké pikeun ningkatkeun kualitas manajemén jasa IT dina hiji organisasi.
  • professional IT nu gawe dina hiji organisasi anu geus diadopsi jeung diadaptasi ITIL anu perlu informed ngeunaan sarta saterusna nyumbang kana hiji program perbaikan jasa lumangsung

tangtu Outline

perkenalan

  • Perkenalan dasar pikeun ITIL®
  • lila-pangalusna dina domain publik

Service Manajemén sakumaha prakték hiji

  • jenis layanan
  • stakeholder
  • Manajemén Service
  • Prosés & Fungsi
  • modél RACI
  • Kalungguhan generik

Daur Service Kahirupan

  • Bubuka keur Service hambalan Lifecycle
  • strategi Service
  • desain Service
  • Service transisi
  • operasi Service
  • pamutahiran jasa sinambung

Stratégi Service

  • Konsep kreasi nilai
  • Service Manajemén portopolio
  • Manajemén bisnis Hubungan
  • Pengelolaan Keuangan pikeun jasa IT

Service Desain

  • 4 P urang desain jasa
  • aspék utama design jasa
  • desain Koordinasi
  • Manajemén Service Level
  • Service Manajemén Katalog
  • Manajemén kasadiaan
  • Manajemén kapasitas
  • Manajemén supplier
  • IT Management continuity jasa
  • Manajemén Kaamanan informasi

Service Transisi

  • robah Manajemén
  • Manajemén pangaweruh
  • Release & deployment Manajemén
  • Planning & Rojongan transisi
  • Service asset & Konfigurasi Manajemén

Operasi Service

  • Manajemén acara
  • Manajemén kajadian
  • masalah Manajemén
  • Manajemén aksés
  • pamundut minuhan
  • Service meja
  • Manajemén teknis
  • IT Management Operasi
  • Manajemén aplikasi

Pamutahiran Prosés sinambung

  • Ngarti kana 7 Lengkah Prosés pamutahiran
  • CSI Approach
  • Rupa metrics
  • dasar
  • Téhnologi & Arsitéktur
  • Service Automation
  • Dasar automation

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Sertifikasi ITIL Yayasan

  • Jumlah Patarosan: 40 Patarosan
  • waktu: 60 menit pikeun sakabéh calon dina basa masing-masing
  • ngalirkeun Score: 65%
  • Test Format: sababaraha pilihan

Harita