ITIL-panengah sinambung jasa pamutahiran

ITIL panengah Service sinambung pamutahiran Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

ITIL panengah sinambung Service pamutahiran Pelatihan Kursus

kualifikasi Ieu presents gambaran lengkep CSI kaasup sagala kagiatan nu patali na: ka terus align na realign ladenan IT pikeun ngarobah kaperluan bisnis ku identifying sarta ngalaksanakeun ronjatan ka IT jasa nu ngarojong prosés bisnis. kualifikasi Ieu resensi kagiatan perbaikan sabab ngarojong pendekatan Lifecycle ngaliwatan Service Stratégi, Service Reka, Service Transisi jeung Service Operation.The certifications ITIL panengah nu sadia pikeun saha nu kaliwat ujian ITIL Foundation. Cai mibanda struktur modular kalawan unggal modul nyadiakeun fokus béda dina IT Service Manajemén. Anjeun tiasa nyandak sakumaha sababaraha atawa saloba kualifikasi panengah anjeun butuh. The modul panengah balik kana leuwih jéntré batan sertifikasi Yayasan, sarta nyadiakeun hiji sertifikasi industri-dipikawanoh. The ITIL panengah certifications dibagi kana dua kategori -Service LifecyclejeungService kamampuhan. Sababaraha bisa keukeuh konsentrasi dina hiji susunan modul, tapi anjeun bisa milih pikeun milih modul ti duanana teh Service Lifecycle na Service kamampuhan aliran guna ngagabungkeun manajemén jeung pangaweruh teknis. Eta Dianjurkeun yén Anjeun kudu paparan saméméh konsep dasar dina IT na pangalaman profésional sahenteuna dua taun 'gawe dina IT Service Manajemén saméméh kalakuan salah sahiji modul ITIL perantara.

  • Stream Service Lifecycle museurkeun kana amalan ITIL® dina konteks Service Lifecycle. Fokus perdana teh Lifecycle sorangan salaku ogé prosés sarta elemen prakna dipaké dina éta.
  • Stream Service kamampuhan téh pikeun maranéhanana anu keukeuh ménta hiji di pamahaman jero prosés ITIL® husus sarta kalungguhan. Fokus primér nyaéta dina kagiatan prosés, palaksanaan prosés sarta pamakéan sapanjang Service IT Lifecycle.

Dimaksudkeun pamiarsa pikeunITIL panengah sinambung Service sertifikasi pamutahiran

  • Émbaran lulugu Patugas (CIOs)
  • Kapala Téhnologi Patugas (CTOs)
  • Gerentes
  • Staf Musyawarah
  • Pamingpin tim
  • désainer Service
  • IT arsiték
  • Planners IT
  • konsultan IT
  • Gerentes IT Inok
  • IT Gerentes Kaamanan

Prerequisites

Calon wishing bisa dilatih jeung nalungtik pikeun kualifikasi ieu kudu geus nyekel bijil Yayasan ITIL dina IT Service Manajemén nu kudu dibere salaku bukti dokumenter mangtaun pangakuan
Calon anu tahan kualifikasi ITIL handap oge layak, sarta bukti sarupa bakal diperlukeun:
• Tadi ITIL (V2) Yayasan tambah Yayasan Sasak
• ITIL Ahli bijil dina IT Service Manajemén (kahontal via Service Manajer atawa praktisi bridging ruteu)

tangtu Outline

  • Bubuka keur CSI
  • prinsip CSI
  • prosés CSI
  • métode CSI jeung téhnik
  • Pangatur pikeun CSI
  • pertimbangan téhnologi
  • ngalaksanakeun CSI
  • Tantangan, faktor kasuksésan kritis sarta resiko
pangiriman Modelocationtangtu Lilanangadaptar
Pelatihan kelas Gurgaon 2 Daysenroll Kiwari

Pelatihan upcoming

September 2018

22
September 2018

ITIL panengah sinambung Service pamutahiran (CSI - 22nd Séptémber 2018)

ITIL-panengah-sinambung-jasa-pamutahiran ITIL v3 panengah CSI (sinambung Service pamutahiran)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL panengah sinambung Service pamutahiran ti 22nd Séptémber 2018 mun 23rd Séptémber 2018

Panggihan leuwih »

Oktober 2018

01
Oktober 2018

ITIL Intermediate Service Operation (SO – 2nd October 2018)

ITIL-panengah-jasa-operasi ITIL v3 panengah CSI (sinambung Service pamutahiran)

Innovative Technology Solutions is conducting 2 days Training on ITIL Intermediate Service Operation from 6th October 2018 to 7th October 2018

Panggihan leuwih »

06
Oktober 2018

ITIL Intermediate Service Operation (SO XCHARX 6th October 2018)

ITIL-panengah-jasa-operasi ITIL v3 panengah CSI (sinambung Service pamutahiran)

Innovative Technology Solutions is conducting 2 days Training on ITIL Intermediate Service Operation from 6th October 2018 to 7th October 2018

Panggihan leuwih »

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

  • Jumlah Patarosan: 8 Patarosan per kertas
  • waktu: 90 menit pikeun sakabéh calon dina basa masing-masing
  • ngalirkeun Score: 28 tanda dikudukeun lulus (kaluar tina 40 sadia) - 70%
  • Test Format: sababaraha pilihan

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita