ngetikPelatihan kelas
waktu2 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

ITIL-panengah jasa operasi

ITIL panengah Service Operasi Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

ITIL panengah Service Operasi Kursus Latihan

kualifikasi Ieu nyadiakeun Tinjauan manajemén-tingkat lengkep Service Operasi kaasup sakabeh activities.The patali na certifications ITIL panengah nu sadia pikeun saha anu geus lulusITIL Yayasan ujian. Cai mibanda struktur modular kalawan unggal modul nyadiakeun fokus béda dina IT Service Manajemén. Anjeun tiasa nyandak sakumaha sababaraha atawa saloba kualifikasi panengah anjeun butuh. The modul panengah balik kana leuwih jéntré batan sertifikasi Yayasan, sarta nyadiakeun hiji sertifikasi industri-dipikawanoh. The ITIL panengah certifications dibagi kana dua kategori -Service LifecyclejeungService kamampuhan. Sababaraha bisa keukeuh konsentrasi dina hiji susunan modul, tapi anjeun bisa milih pikeun milih modul ti duanana teh Service Lifecycle na Service kamampuhan aliran guna ngagabungkeun manajemén jeung pangaweruh teknis. Eta Dianjurkeun yén Anjeun kudu paparan saméméh konsep dasar dina IT na pangalaman profésional sahenteuna dua taun 'gawe dina IT Service Manajemén saméméh kalakuan salah sahiji modul ITIL perantara.

  • Stream Service Lifecycle museurkeun kana amalan ITIL® dina konteks Service Lifecycle. Fokus perdana teh Lifecycle sorangan salaku ogé prosés sarta elemen prakna dipaké dina éta.
  • Stream Service kamampuhan téh pikeun maranéhanana anu keukeuh ménta hiji di pamahaman jero prosés ITIL® husus sarta kalungguhan. Fokus primér nyaéta dina kagiatan prosés, palaksanaan prosés sarta pamakéan sapanjang Service IT Lifecycle.

Dimaksudkeun pamiarsa pikeunsertifikasi ITIL panengah Service Operasi

  • Émbaran lulugu Patugas (CIOs)
  • Kapala Téhnologi Patugas (CTOs)
  • Gerentes
  • Staf Musyawarah
  • Pamingpin tim
  • désainer Service
  • IT arsiték
  • Planners IT
  • konsultan IT
  • Gerentes IT Inok
  • IT Gerentes Kaamanan

Prerequisites

Calon wishing bisa dilatih jeung nalungtik pikeun kualifikasi ieu kudu geus nyekel bijil Yayasan ITIL dina IT Service Manajemén nu kudu dibere salaku bukti dokumenter mangtaun pangakuan
Calon anu tahan kualifikasi ITIL handap oge layak, sarta bukti sarupa bakal diperlukeun:
• Tadi ITIL (V2) Yayasan tambah Yayasan Sasak
• ITIL Ahli bijil dina IT Service Manajemén (kahontal via Service Manajer atawa praktisi bridging ruteu)

tangtu Outline

  • Bubuka keur Service Operasi
  • prinsip Service Operasi
  • Prosés Service Operasi
  • kagiatan Operasi Service umum
  • Pangatur pikeun Operasi Service: fungsi
  • pertimbangan téhnologi
  • Palaksanaan Service Operasi
  • Tantangan, faktor kasuksésan kritis sarta resiko.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

  • Jumlah Patarosan: 8 Patarosan per kertas
  • waktu: 90 menit pikeun sakabéh calon dina basa masing-masing
  • ngalirkeun Score: 28 tanda dikudukeun lulus (kaluar tina 40 sadia) - 70%
  • Test Format: sababaraha pilihan

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita