ngetikPelatihan kelas
waktu2 Days
ngadaptar

ITIL-panengah jasa operasi

ITIL v3 panengah SO - Service Operasi Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

ITIL panengah Service Operasi Kursus Latihan

This qualification provides a complete management-level overview of ITIL Service Operation including all its related activities. The ITIL Intermediate service operation certifications are available to anyone that has passed the ITIL Foundation exam. ITIL Service operation is one of the many Intermediate qualifications as you need. ITS is running ITIL service operations training along with certification in Gurgaon. ITIL service operation examination is also available, you can book your ITIL service operation exam at our Gurgaon location. ITS is providing training on ITIL service operations in India and abroad along with examination. For ITIL service operation trianing at Gurgaon, please contact @ : + 91-9870480053

Dimaksudkeun pamiarsa pikeunsertifikasi ITIL panengah Service Operasi

  • Émbaran lulugu Patugas (CIOs)
  • Kapala Téhnologi Patugas (CTOs)
  • Gerentes
  • Staf Musyawarah
  • Pamingpin tim
  • désainer Service
  • IT arsiték
  • Planners IT
  • konsultan IT
  • Gerentes IT Inok
  • IT Gerentes Kaamanan

Prerequisites

Calon wishing bisa dilatih jeung nalungtik pikeun kualifikasi ieu kudu geus nyekel bijil Yayasan ITIL dina IT Service Manajemén nu kudu dibere salaku bukti dokumenter mangtaun pangakuan
Calon anu tahan kualifikasi ITIL handap oge layak, sarta bukti sarupa bakal diperlukeun:
• Tadi ITIL (V2) Yayasan tambah Yayasan Sasak
• ITIL Ahli bijil dina IT Service Manajemén (kahontal via Service Manajer atawa praktisi bridging ruteu)

tangtu Outline

  • Bubuka keur Service Operasi
  • prinsip Service Operasi
  • Prosés Service Operasi
  • kagiatan Operasi Service umum
  • Pangatur pikeun Operasi Service: fungsi
  • pertimbangan téhnologi
  • Palaksanaan Service Operasi
  • Tantangan, faktor kasuksésan kritis sarta resiko.
pangiriman Modelocationtangtu Lilanangadaptar
Pelatihan kelas Gurgaon 2 Daysenroll Kiwari

Pelatihan upcoming

Oktober 2018

27
Oktober 2018

ITIL Intermediate Service Design (SD XCHARX 27th October 2018)

ITIL-panengah-jasa-design ITIL v3 panengah SO - Service Operasi

Innovative Technology Solutions is conducting 1 day Training on ITIL Intermediate Service Design on 27th October 2018.

Panggihan leuwih »

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

  • Jumlah Patarosan: 8 Patarosan per kertas
  • waktu: 90 menit pikeun sakabéh calon dina basa masing-masing
  • ngalirkeun Score: 28 tanda dikudukeun lulus (kaluar tina 40 sadia) - 70%
  • Test Format: sababaraha pilihan

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita