ngetikPelatihan kelas
waktu3 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

ITIL praktisi

ITIL praktisi Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

ITIL praktisi Pelatihan Kursus

Padahal ITIL® Yayasan museurkeun kana 'naon' jeung 'naha', ITIL® praktisi nembongkeun 'kumaha' pikeun ngamimitian nganut hiji kerangka ITIL® sarta adaptasi ka dinten-ka poé situasi jeung tanggung jawab, mere individu leuwih kapercayaan dina pangabisa maranéhna pikeun struktur jeung nyumbang kana inisiatif ITSM.

ITIL® praktisi nawarkeun hidayah praktis pikeun ngarojong tujuan bisnis anjeun, ngamekarkeun kaahlian diperlukeun pikeun nerapkeun konsep ITIL® dina organisasi jeung mastikeun nilai bisnis ku delivering jasa fit-pikeun-Tujuan na pas-pikeun-pamakéan. Dina waktu nu sarua, tangtu na kualifikasi méré kapercayaan ka manajer yén lulusan anu siap initiate sarta junun ngalakonan inisiatif pamutahiran diperlukeun. ITIL® praktisi museurkeun kana sinambung Service pamutahiran (CSI) pendekatan salaku jalan ka struktur inisiatif pamutahiran.

ITIL® praktisi ogé nyertakeun tilu wewengkon konci krusial kana kasuksésan sagala inisiatif pamutahiran:

  • Organisasi Robah Manajemén;
  • komunikasi;
  • Ukur na metrics.

nu ITIL praktisi hidayah kieu 9 guiding Prinsip:

  • Difokuskeun nilai
  • Desain pikeun pangalaman
  • Mimitian mana anjeun
  • dianggo holistically
  • kamajuan iteratively
  • niténan langsung
  • jadi transparan
  • ngagawe bebarengan
  • Tetep basajan.

ITIL® praktisi teu ngaganti sagala kualifikasi ITIL aya. Éta lawanna nepi, tur fits di kalayan, skéma kualifikasi ITIL ayeuna. ITIL praktisi sanes a prerequisite keur kualifikasi ITIL panengah Level.

Tujuan Pelatihan ITIL praktisi

Kana parantosan sukses komponén teoritis sarta ujian patali sertifikasi ieu lulusan bisa ngaharepkeun sangkan bisa:

  • Paké layanan IT konsep Manajemén anu drivers penting pamutahiran jasa sinambung;
  • Larapkeun ITSM guiding prinsip dina konteks real-dunya;
  • Larapkeun pendekatan CSI pikeun ngatur kamajuan dina konteks organisasi dibikeun;
  • Paké ukur na metrics pikeun mempermudah pamutahiran jasa sinambung;
  • Komunikasi efektif pikeun mempermudah pamutahiran jasa sinambung;
  • Larapkeun manajemén robah organisasi pikeun ngarojong pamutahiran jasa sinambung;

Dimaksudkeun pamiarsa of ITIL praktisi Kursus

professional IT, IT ngarojong staf, insinyur aplikasi, proyék jeung bisnis manajer, sagala anggota hiji tim IT aub dina pangiriman jasa IT

Prerequisites pikeun ITIL praktisi sertifikasi

ITIL yayasan v3 sarimbag, v3 atanapi 2011 mangrupakeun sarat wajib.

tangtu Outline

Konsép Service Manajemén

  • Ngadopsi jeung adaptasi
  • VOCR: nilai, hasil, waragad, sarta resiko

guiding Prinsip

  • Difokuskeun nilai
  • Desain pikeun pangalaman
  • Mimitian mana anjeun
  • dianggo holistically
  • kamajuan iteratively
  • niténan langsung
  • jadi transparan
  • ngagawe bebarengan
  • Tetep basajan

Service Approach pamutahiran

  • Naon visi?
  • Dimana urang ayeuna?
  • Dimana do kami rék jadi?
  • Kumaha urang meunang aya?
  • Kumaha bisa nyaho kami geus anjog?
  • Kumaha urang tetep moméntum akang?

Organisasi Robah Manajemén (OCM)

  • Naon OCM?
  • Sumber lalawanan
  • jalma transisi
  • manajemén Stakeholder
  • manajemén sponsor
  • manajemén lalawanan
  • hal nu bisa nguatkeun

Metrics jeung ukuran

  • CSFs na KPIs
  • Kampung Pulo métrik na hierarchies
  • kategori métrik
  • taksiran
    ngalaporkeun

komunikasi

  • Isu disababkeun ku komunikasi goréng
  • Kauntungan komunikasi alus
  • komunikasi kabutuhan poko
  • prinsip komunikasi
  • jenis komunikasi

Kajadian upcoming

Agustus 2018
18
Agustus 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL panengah Service Transisi (ST - 18th Agustus 2018)

ITIL-panengah-jasa-transisi ITIL praktisi

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL panengah Service Transisi ti 18th Agustus 2018 mun 19th Agustus 2018.

Panggihan leuwih »

18
Agustus 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta
19
Agustus 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL panengah Service Stratégi (SS - 19th Agustus 2018)

ITIL-panengah-jasa-strategi ITIL praktisi

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL panengah Service Stratégi on 19th Agustus 2018.

Panggihan leuwih »

25
Agustus 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL Yayasan - (25-08-2018)

itil-yayasan ITIL praktisi

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL Yayasan ti 25th Agustus 2018 mun 26th Agustus 2018.

Panggihan leuwih »

September 2018
01
September 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL Yayasan - (01-09-2018)

itil-yayasan ITIL praktisi

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL Yayasan ti 01st Séptémber 2018 mun 02nd Séptémber 2018.

Panggihan leuwih »

08
September 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL teleng (8th Séptémber 2018)

itil-yayasan ITIL praktisi

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL Yayasan ti 8th Séptémber 2018 mun 9th Séptémber 2018.

Panggihan leuwih »

22
September 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL panengah sinambung Service pamutahiran (CSI - 22nd Séptémber 2018)

ITIL-panengah-sinambung-jasa-pamutahiran praktisi ITIL

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL panengah sinambung Service pamutahiran ti 22nd Séptémber 2018 mun 23rd Séptémber 2018

Panggihan leuwih »

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • latihan ITIL praktisi di gurgaon
  • Biaya sertifikasi ITIL praktisi di Gurgaon
  • Institute pikeun ITIL praktisi di gurgaon
  • ITIL praktisi di Gurgaon
  • sertifikasi ITIL praktisi di gurgaon
  • Tangtu ITIL praktisi di Gurgaon
  • Pangalusna ITIL praktisi Pelatihan Online
  • latihan ITIL praktisi