ngetikPelatihan kelas
waktu3 Days
ngadaptar
ITIL praktisi

ITIL praktisi Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

ITIL praktisi Pelatihan Kursus

Padahal ITIL® Yayasan museurkeun kana 'naon' jeung 'naha', ITIL® praktisi nembongkeun 'kumaha' pikeun ngamimitian nganut hiji kerangka ITIL® sarta adaptasi ka dinten-ka poé situasi jeung tanggung jawab, mere individu leuwih kapercayaan dina pangabisa maranéhna pikeun struktur jeung nyumbang kana inisiatif ITSM.

ITIL® praktisi nawarkeun hidayah praktis pikeun ngarojong tujuan bisnis anjeun, ngamekarkeun kaahlian diperlukeun pikeun nerapkeun konsep ITIL® dina organisasi jeung mastikeun nilai bisnis ku delivering jasa fit-pikeun-Tujuan na pas-pikeun-pamakéan. Dina waktu nu sarua, tangtu na kualifikasi méré kapercayaan ka manajer yén lulusan anu siap initiate sarta junun ngalakonan inisiatif pamutahiran diperlukeun. ITIL® praktisi museurkeun kana sinambung Service pamutahiran (CSI) pendekatan salaku jalan ka struktur inisiatif pamutahiran.

ITIL® praktisi ogé nyertakeun tilu wewengkon konci krusial kana kasuksésan sagala inisiatif pamutahiran:

  • Organisasi Robah Manajemén;
  • komunikasi;
  • Ukur na metrics.

nu ITIL praktisi guidance follows 9 Guiding Principles:

  • Difokuskeun nilai
  • Desain pikeun pangalaman
  • Mimitian mana anjeun
  • dianggo holistically
  • kamajuan iteratively
  • niténan langsung
  • jadi transparan
  • ngagawe bebarengan
  • Tetep basajan.

ITIL® praktisi teu ngaganti sagala kualifikasi ITIL aya. Éta lawanna nepi, tur fits di kalayan, skéma kualifikasi ITIL ayeuna. ITIL praktisi sanes a prerequisite keur kualifikasi ITIL panengah Level.

tujuan

Kana parantosan sukses komponén teoritis sarta ujian patali sertifikasi ieu lulusan bisa ngaharepkeun sangkan bisa:

  • Paké layanan IT konsep Manajemén anu drivers penting pamutahiran jasa sinambung;
  • Larapkeun ITSM guiding prinsip dina konteks real-dunya;
  • Larapkeun pendekatan CSI pikeun ngatur kamajuan dina konteks organisasi dibikeun;
  • Paké ukur na metrics pikeun mempermudah pamutahiran jasa sinambung;
  • Komunikasi efektif pikeun mempermudah pamutahiran jasa sinambung;
  • Larapkeun manajemén robah organisasi pikeun ngarojong pamutahiran jasa sinambung;

dimaksudkeun pamiarsa

professional IT, IT ngarojong staf, insinyur aplikasi, proyék jeung bisnis manajer, sagala anggota hiji tim IT aub dina pangiriman jasa IT

Prerequisites

ITIL yayasan v3 sarimbag, v3 atanapi 2011 mangrupakeun sarat wajib.

tangtu Outline

Konsép Service Manajemén

  • Ngadopsi jeung adaptasi
  • VOCR: nilai, hasil, waragad, sarta resiko

guiding Prinsip

  • Difokuskeun nilai
  • Desain pikeun pangalaman
  • Mimitian mana anjeun
  • dianggo holistically
  • kamajuan iteratively
  • niténan langsung
  • jadi transparan
  • ngagawe bebarengan
  • Tetep basajan

Service Approach pamutahiran

  • Naon visi?
  • Dimana urang ayeuna?
  • Dimana do kami rék jadi?
  • Kumaha urang meunang aya?
  • Kumaha bisa nyaho kami geus anjog?
  • Kumaha urang tetep moméntum akang?

Organisasi Robah Manajemén (OCM)

  • Naon OCM?
  • Sumber lalawanan
  • jalma transisi
  • manajemén Stakeholder
  • manajemén sponsor
  • manajemén lalawanan
  • hal nu bisa nguatkeun

Metrics jeung ukuran

  • CSFs na KPIs
  • Kampung Pulo métrik na hierarchies
  • kategori métrik
  • taksiran
    ngalaporkeun

komunikasi

  • Isu disababkeun ku komunikasi goréng
  • Kauntungan komunikasi alus
  • komunikasi kabutuhan poko
  • prinsip komunikasi
  • jenis komunikasi

Pelatihan upcoming

Dec 2018

15
Dec 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL Intermediate Service Operations (SO XCHARX 15th December 2018)

Innovative Technology Solutions is conducting 2 days Training on ITIL Intermediate XCHARX Service Operations from 15th December 2018 to 16th December 2018.

Panggihan leuwih »

22
Dec 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL Intermediate Service Transition (ST – 22nd December 2018)

ITIL-panengah jasa transisi

Innovative Technology Solutions is conducting 2 days Training on ITIL Intermediate Service Transition from 22th December 2018 to 23th December 2018.

Panggihan leuwih »

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.

ITIL Practitioner Training in Gurgaon | ITIL Practitioner Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on ITIL Practitioner as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and ITIL Practitioner Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on ITIL Practitioner from our ITIL Practitioner Training. Our ITIL praktisi Pelatihan di Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on ITIL Practitioner.

Innovative technology solutions is well-equipped ITIL Practitioner Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known ITIL Practitioner Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. ITIL Practitioner labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on ITIL Practitioner Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best ITIL Practitioner Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

ITIL Practitioner Training Introduction

ITIL Practitioner is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using ITIL Practitioner services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on ITIL Practitioner. After visualizing the demand of ITIL Practitioner, Innovative Technology solutions started offering ITIL Practitioner training in Gurgaon for individual and ITIL Practitioner training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on ITIL Practitioner in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for ITIL Practitioner Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for ITIL Practitioner training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • ITIL Practitioner training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on ITIL Practitioner, Corporate trainer for ITIL Practitioner , Bootcamp for ITIL Practitioner training. Best ITIL Practitioner training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on ITIL Practitioner training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online ITIL Practitioner training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online ITIL Practitioner training programme. Taking online or classroom ITIL Practitioner training from India is always cost effective.


Harita



Are you looking for ITIL Practitioner Certification training in India


✓ ITIL Practitioner training in Gurgaon


✓ ITIL Practitioner training from India


✓ ITIL Practitioner online training


✓ ITIL Practitioner training


✓ ITIL Practitioner classroom training


✓ ITIL Practitioner certification

✓ ITIL Practitioner video tutorial


✓ ITIL Practitioner training in India


✓ Enterprise training on ITIL Practitioner


✓ Use ITIL Practitioner efficiently


✓ ITIL Practitioner guide


✓ best ITIL Practitioner training institutes in delhi ncr