ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Kajadian upcoming

  1. CEH V10 (10th December 2018)

    Désémber 10 - Désémber 14
  2. ITIL Intermediate Service Operations (SO XCHARX 15th December 2018)

    Désémber 15 - Désémber 16
  3. 20533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (15th December 2018)

    December 15 @ 9:00 am - December 29 @ 6:00 pm
  4. ITIL Intermediate Service Transition (ST – 22nd December 2018)

    December 22 @ 9:00 am - December 23 @ 6:00 pm
ITIL V3 panengah OSA (operasional ngarojong jeung analisis)

ITIL v3 panengah OSA (Rojongan Operasional sarta Analisis) latihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

ITIL v3 panengah OSA Pelatihan Ihtisar Kursus

nu ITIL® 2011 Kualifikasi panengah: Rojongan Operasional sarta Analisis (OSA) bijil téh kualifikasi bébas-nangtung tapi oge bagian tina ITIL® panengah stream kamampuhan, tur salah sahiji modul nu ngabalukarkeun Ahli bijil ITIL® dina IT Service Manajemén. Tujuan modul pelatihan ieu sareng sertipikat téh, mun impart pangaweruh on lila industri di manajemén layanan saperti documented dina publikasi core ITIL® Service Lifecycle. The ITIL® bijil di Rojongan Operasional sarta Analisis dimaksudkeun pikeun ngaktipkeun Panyekel of bijil panawaran lila OSA dina resolusi sarta rojongan ti Service Manajemén Lifecycle.

Intended Audience for ITIL v3 panengah OSA

The Operational Support and Analysis qualification would suit candidates in the following IT professions or areas:

  • kapasitas Manajer
  • kasadiaan Manajer
  • robah Manajer
  • Administrator kaamanan
  • aplikasi Rojongan
  • IT Operasi Manajer
  • Control jaringan sarta Operasi
  • Network Rojongan
  • Bisnis continuity Manajer
  • kaamanan Manajer
  • Service portopolio Manajer
  • Supplier Hubungan Manager.
Prerequisites
Calon wishing bisa dilatih jeung nalungtik pikeun kualifikasi ieu kudu geus nyekel bijil Yayasan ITIL dina IT Service Manajemén nu kudu dibere salaku bukti dokumenter mangtaun pangakuan
Calon anu tahan kualifikasi ITIL handap oge layak, sarta bukti sarupa bakal diperlukeun:
• Tadi ITIL (V2) Yayasan tambah Yayasan Sasak
• ITIL Ahli bijil dina IT Service Manajemén (kahontal via Service Manajer atawa praktisi bridging ruteu).
Eta Dianjurkeun yén calon:
• Dupi demonstrate familiarity kalawan IT terminologi jeung ngarti Rojongan Operasional sarta Analisis dina konteks lingkungan bisnis sorangan
• Boga pangalaman gawe dina kapasitas manajemén layanan dina lingkungan panyadia layanan, kalayan tanggung jawab sahenteuna salah sahiji disiplin manajemén handap:
• prosés manajemén Acara
• prosés manajemén Kajadian
• prosés minuhan Request
• prosés manajemén Masalah
• prosés manajemén Aksés
• meja Service
• manajemén Téknis
• manajemén operasi IT
• manajemén Aplikasi
.
Sateuacan attending palatihan pikeun sertifikasi teh eta oge niatna Dianjurkeun yén calon baca publikasi core ITIL Service Lifecycle sarta, hususna, publikasi ITIL Service Operasi

tangtu Outline

  • Nilai jeung bisnis kagiatan OSA na kumaha kagiatan OSA ngarojong Service Lifecycle
  • Optimizing kinerja Service Operasi
  • Kumaha prosés di OSA berinteraksi sareng proses Service Lifecycle séjén
  • Kumaha carana make jeung ngukur OSA prosés, kagiatan tur fungsi pikeun ngahontal kaunggulan operasional
  • Pentingna kaamanan IT na kontribusi -na pikeun OSA
  • Ngarti téhnologi sarta palaksanaan nu pertimbangan sabudeureun OSA
  • Tantangan, faktor kritis ayaan (CSFs) jeung resiko pakait sareng OSA
  • tekenan husus dina prosés jeung kalungguhan kaasup di:
    • manajemén acara, ngahartikeun kajadian anu lumangsungna bisa didéteksi kapercayaan pikeun Manajemén infrasturktur IT atawa kiriman hiji layanan IT
    • Kajadian Manajemén, gaduh kamampuhan pikeun mawa jasa deui operasi normal pas mungkin sarta nurutkeun tingkat layanan sapuk
    • Pamundut minuhan, fulfills pamundut a nyadiakeun akses rusuh tur éféktif pikeun layanan baku pikeun ngaronjatkeun produktivitas bisnis atawa kualitas layanan bisnis jeung produk
    • Masalah Manajemén, nyegah masalah jeung insiden ti lumangsung, ngaleungitkeun insiden ngulang jeung ngaminimalkeun dampak insiden nu teu bisa dicegah
    • manajemén aksés, hibah otorisasi pamaké bener ngagunakeun layanan bari
      ngahulag aksés ka pamaké non-otorisasi.
  • Operational activities of processes covered in other Lifecycle stages such as: Change Management, Service Asset and Configuration Management, Release and Deployment Management, Capacity Management, Availability Management, Knowledge Management, Financial Management for IT Services, IT Service Continuity Management.
  • Pangatur pikeun Service Operasi nu ngajelaskeun kalungguhan jeung fungsi anu dipigawé dina Operasi Service jeung ngarojong kayaning Service meja, Manajemén Téknis, IT Management Operasi sarta Manajemén Aplikasi.
pangiriman Modelocationtangtu Lilanangadaptar
Pelatihan kelas Gurgaon 2 Daysenroll Kiwari

Pelatihan upcoming

Désémber 2018

15
Desember 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL Intermediate Service Operations (SO XCHARX 15th December 2018)

Innovative Technology Solutions is conducting 2 days Training on ITIL Intermediate XCHARX Service Operations from 15th December 2018 to 16th December 2018.

Panggihan leuwih »

22
Desember 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL Intermediate Service Transition (ST – 22nd December 2018)

ITIL-panengah jasa transisi

Innovative Technology Solutions is conducting 2 days Training on ITIL Intermediate Service Transition from 22th December 2018 to 23th December 2018.

Panggihan leuwih »

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

  • Jumlah Patarosan: 8 Patarosan per kertas
  • waktu: 90 menit pikeun sakabéh calon dina basa masing-masing
  • ngalirkeun Score: 28 tanda dikudukeun lulus (kaluar tina 40 sadia) - 70%
  • Test Format: sababaraha pilihan

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.

ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) Training in Gurgaon | ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) from our ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) Training. Our ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis).

Innovative technology solutions is well-equipped ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) Training Introduction

ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis). After visualizing the demand of ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis), Innovative Technology solutions started offering ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training in Gurgaon for individual and ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis), Corporate trainer for ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) , Bootcamp for ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training. Best ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training programme. Taking online or classroom ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training from India is always cost effective.


Harita



Are you looking for ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) Certification training in India


✓ ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training in Gurgaon


✓ ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training from India


✓ ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) online training


✓ ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training


✓ ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) classroom training


✓ ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) certification

✓ ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) video tutorial


✓ ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training in India


✓ Enterprise training on ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis)


✓ Use ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) efficiently


✓ ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) guide


✓ best ITIL Intermediate OSA (Operational Support and Analysis) training institutes in delhi ncr