ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

ITIL V3 panengah PPO (perencanaan, panyalindungan jeung optimasi)

ITIL v3 panengah PPO Pelatihan Kursus & sertifikasi ((Planning, Protection na Optimasi)

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

ITIL v3 panengah PPO Pelatihan Ihtisar Kursus

nu ITIL® 2011 panengah kualifikasi: Perencanaan, Protection na Optimasi (PPO) bijil téh ngadeg kualifikasi free-, tapi oge bagian tina ITIL® panengah stream kamampuhan, tur salah sahiji modul nu ngabalukarkeun ITIL® Ahli bijil in IT Service Manajemén. Tujuan modul pelatihan ieu sareng ujian pakait jeung sertipikat téh masing-masing nepi ka impart, uji, sarta sangkan méré konfirmasi pangaweruh on lila industri di manajemén layanan saperti documented dina publikasi core ITIL® Service Lifecycle.

The ITIL® bijil di Planning, Protection na Optimasi dimaksudkeun pikeun ngaktipkeun Panyekel of bijil panawaran lila PPO salila Service Manajemén Lifecycle.

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun ITIL v3 panengah PPO sertifikasi

Planning The, Protection jeung kualifikasi Optimasi diakalan meh luyu caleg di handap IT profesi atawa wilayah:

  • kapasitas Manajer
  • kasadiaan Manajer
  • robah Manajer
  • Administrator kaamanan
  • aplikasi Rojongan
  • IT Operasi Manajer
  • Control jaringan sarta Operasi
  • Network Rojongan
  • Bisnis continuity Manajer
  • kaamanan Manajer
  • Service portopolio Manajer
  • Supplier Hubungan Manager.
Prerequisites
Calon wishing bisa dilatih jeung nalungtik pikeun kualifikasi ieu kudu geus nyekel bijil Yayasan ITIL dina IT Service Manajemén nu kudu dibere salaku bukti dokumenter mangtaun pangakuan
Calon anu tahan kualifikasi ITIL handap oge layak, sarta bukti sarupa bakal diperlukeun:
• Tadi ITIL (V2) Yayasan tambah Yayasan Sasak
• ITIL Ahli bijil dina IT Service Manajemén (kahontal via Service Manajer atawa praktisi bridging ruteu).
Eta Dianjurkeun yén calon:
• Dupi demonstrate familiarity kalawan IT terminologi jeung ngarti Rojongan Operasional sarta Analisis dina konteks lingkungan bisnis sorangan
• Boga pangalaman gawe dina kapasitas manajemén layanan dina lingkungan panyadia layanan, kalayan tanggung jawab sahenteuna salah sahiji disiplin manajemén handap:
• prosés manajemén Acara
• prosés manajemén Kajadian
• prosés minuhan Request
• prosés manajemén Masalah
• prosés manajemén Aksés
• meja Service
• manajemén Téknis
• manajemén operasi IT
• manajemén Aplikasi
.
Sateuacan attending palatihan pikeun sertifikasi teh eta oge niatna Dianjurkeun yén calon baca publikasi core ITIL Service Lifecycle sarta, hususna, publikasi ITIL Service Operasi

tangtu Outline

  • Desain Service di PPO jeung Lifecycle kontéks
  • Prosés peuntas Service Lifecycle pertaining ka elemen praktekna dina perencanaan, panyalindungan jeung optimasi
  • Manajemén kapasitas sakumaha kamampuhan pikeun ngawujudkeun Desain Service suksés
  • Manajemén kasadiaan sakumaha kamampuhan pikeun ngawujudkeun Desain Service suksés
  • IT Service continuity Manajemén salaku kamampuhan pikeun ngarojong Manajemén continuity Usaha sakabéh
  • Manajemén Kaamanan informasi salaku bagian tina kerangka corporate governance sakabéh
  • Manajemén paménta
  • Perencanaan, panyalindungan jeung optimasi kalungguhan jeung tanggung jawab
  • Téhnologi jeung palaksanaan pertimbangan
  • kalungguhan organisasi relevan pikeun PPO
  • Tantangan, faktor kasuksésan kritis sarta resiko keur perencanaan, panyalindungan jeung optimasi.
pangiriman Modelocationtangtu Lilanangadaptar
Pelatihan kelas Gurgaon 2 Daysenroll Kiwari

Pelatihan upcoming

September 2018
22
September 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL panengah sinambung Service pamutahiran (CSI - 22nd Séptémber 2018)

ITIL-panengah-sinambung-jasa-pamutahiran ITIL v3 panengah PPO (Planning, Protection na Optimasi)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL panengah sinambung Service pamutahiran ti 22nd Séptémber 2018 mun 23rd Séptémber 2018

Panggihan leuwih »

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

  • Jumlah Patarosan: 8 Patarosan per kertas
  • waktu: 90 menit pikeun sakabéh calon dina basa masing-masing
  • ngalirkeun Score: 28 tanda dikudukeun lulus (kaluar tina 40 sadia) - 70%
  • Test Format: sababaraha pilihan

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita




Konci Search istilah

  • ITIL v3 panengah PPO (Planning, Protection na Optimasi) latihan di gurgaon
  • ITIL v3 panengah PPO (Planning, Protection na Optimasi) Biaya sertifikasi di Gurgaon
  • Institute pikeun ITIL v3 panengah PPO (Planning, Protection na Optimasi) dina gurgaon
  • ITIL v3 panengah PPO (Planning, Protection na Optimasi) dina Gurgaon
  • ITIL v3 panengah PPO (Planning, Protection na Optimasi) sertifikasi di gurgaon
  • ITIL v3 panengah PPO (Planning, Protection na Optimasi) Tangtu di Gurgaon
  • Pangalusna ITIL v3 panengah PPO (Planning, Protection na Optimasi) Latihan Online
  • ITIL v3 panengah PPO (Planning, Protection na Optimasi) latihan