ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

ITIL V3 panengah SOA (kurban jasa jeung pasatujuan)

ITIL v3 panengah SOA - kurban Service jeung pasatujuan Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

ITIL v3 panengah SOA Pelatihan Ihtisar Kursus

The ITIL® 2011 panengah kualifikasi: kurban Service jeung pasatujuan (SOA) bijil téh kualifikasi bébas-ngadeg, tapi oge bagian tina ITIL® panengah stream kamampuhan, tur salah sahiji modul nu ngabalukarkeun Ahli bijil ITIL® dina IT Service Manajemén. Tujuan modul pelatihan ieu sareng ujian pakait jeung sertipikat téh masing-masing nepi ka impart, uji, sarta sangkan méré konfirmasi pangaweruh on lila industri di Manajemén Service sakumaha documented dina publikasi core ITIL® Service Lifecycle.

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun ITIL v3 panengah SOA

The Service kurban na pasatujuan kualifikasi diakalan meh luyu caleg di handap IT profesi atawa wilayah:

  • kapasitas Manajer
  • kasadiaan Manajer
  • robah Manajer
  • Administrator kaamanan
  • aplikasi Rojongan
  • IT Operasi Manajer
  • Control jaringan sarta Operasi
  • Network Rojongan
  • Bisnis continuity Manajer
  • kaamanan Manajer
  • Service portopolio Manajer
  • Supplier Hubungan Manager.
Prerequisites
Calon wishing bisa dilatih jeung nalungtik pikeun kualifikasi ieu kudu geus nyekel bijil Yayasan ITIL dina IT Service Manajemén nu kudu dibere salaku bukti dokumenter mangtaun pangakuan
Calon anu tahan kualifikasi ITIL handap oge layak, sarta bukti sarupa bakal diperlukeun:
• Tadi ITIL (V2) Yayasan tambah Yayasan Sasak
• ITIL Ahli bijil dina IT Service Manajemén (kahontal via Service Manajer atawa praktisi bridging ruteu).
Eta Dianjurkeun yén calon:
• Dupi demonstrate familiarity kalawan IT terminologi jeung ngarti Rojongan Operasional sarta Analisis dina konteks lingkungan bisnis sorangan
• Boga pangalaman gawe dina kapasitas manajemén layanan dina lingkungan panyadia layanan, kalayan tanggung jawab sahenteuna salah sahiji disiplin manajemén handap:
• prosés manajemén Acara
• prosés manajemén Kajadian
• prosés minuhan Request
• prosés manajemén Masalah
• prosés manajemén Aksés
• meja Service
• manajemén Téknis
• manajemén operasi IT
• manajemén Aplikasi
.
Sateuacan attending palatihan pikeun sertifikasi teh eta oge niatna Dianjurkeun yén calon baca publikasi core ITIL Service Lifecycle sarta, hususna, publikasi ITIL Service Operasi

tangtu Outline

  • Tinjauan prosés SOA sarta prinsip dasar
  • Nilai jeung bisnis kagiatan SOA
  • Kumaha prosés SOA ngandelkeun hiji hal bisnis alus
  • Kumaha prosés SOA ngandelkeun hiji pamahaman hade balik dina investasi (ROI)
  • Prosés peuntas lifecycle jasa pertaining ka kurikulum kurban layanan na pasatujuan
    kalungguhan jeung tanggung jawab SOA
  • Téhnologi jeung palaksanaan pertimbangan
  • Tantangan, faktor kasuksésan kritis sarta resiko
pangiriman Modelocationtangtu Lilanangadaptar
Pelatihan kelas Gurgaon 2 Daysenroll Kiwari

Kajadian upcoming

Agustus 2018
18
Agustus 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL panengah Service Transisi (ST - 18th Agustus 2018)

ITIL-panengah-jasa-transisi ITIL v3 panengah SOA (kurban Service jeung pasatujuan)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL panengah Service Transisi ti 18th Agustus 2018 mun 19th Agustus 2018.

Panggihan leuwih »

19
Agustus 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL panengah Service Stratégi (SS - 19th Agustus 2018)

ITIL-panengah-jasa-strategi ITIL v3 panengah SOA (kurban Service jeung pasatujuan)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL panengah Service Stratégi on 19th Agustus 2018.

Panggihan leuwih »

September 2018
22
September 2018

Gurgaon,

B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Google Peta

ITIL panengah sinambung Service pamutahiran (CSI - 22nd Séptémber 2018)

ITIL-panengah-sinambung-jasa-pamutahiran ITIL v3 panengah SOA (kurban Service jeung pasatujuan)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL panengah sinambung Service pamutahiran ti 22nd Séptémber 2018 mun 23rd Séptémber 2018

Panggihan leuwih »

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

  • Jumlah Patarosan: 8 Patarosan per kertas
  • waktu: 90 menit pikeun sakabéh calon dina basa masing-masing
  • ngalirkeun Score: 28 tanda dikudukeun lulus (kaluar tina 40 sadia) - 70%
  • Test Format: sababaraha pilihan

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita




Konci Search istilah

  • ITIL v3 panengah SOA (kurban Service jeung pasatujuan) latihan di gurgaon
  • ITIL v3 panengah SOA (kurban Service jeung pasatujuan) Biaya sertifikasi di Gurgaon
  • Institute pikeun ITIL v3 panengah SOA (kurban Service jeung pasatujuan) dina gurgaon
  • ITIL v3 panengah SOA (kurban Service jeung pasatujuan) dina Gurgaon
  • ITIL v3 panengah SOA (kurban Service jeung pasatujuan) sertifikasi di gurgaon
  • ITIL v3 panengah SOA (kurban Service jeung pasatujuan) Tangtu di Gurgaon
  • Pangalusna ITIL v3 panengah SOA (kurban Service jeung pasatujuan) Latihan Online
  • ITIL v3 panengah SOA (kurban Service jeung pasatujuan) latihan