ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

ITIL V3 panengah

ITIL v3 panengah Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

ITIL v3 panengah Pelatihan Ihtisar Kursus

nu sertifikasi ITIL v3 panengah nyaeta sadia pikeun saha anu geus lulusujian ITIL Yayasan. Cai mibanda struktur modular kalawan unggal modul nyadiakeun fokus béda dina IT Service Manajemén. Anjeun tiasa nyandak sakumaha sababaraha atawa saloba kualifikasi panengah anjeun butuh. The modul panengah balik kana leuwih jéntré batan sertifikasi Yayasan, sarta nyadiakeun hiji sertifikasi industri-dipikawanoh. The certifications ITIL panengah nu kabagi jadi dua kategori - Service Lifecycle na Service kamampuhan. Sababaraha bisa keukeuh konsentrasi dina hiji susunan modul, tapi anjeun bisa milih pikeun milih modul ti duanana teh Service Lifecycle na Service kamampuhan aliran guna ngagabungkeun manajemén jeung pangaweruh teknis. Eta Dianjurkeun yén Anjeun kudu paparan saméméh konsep dasar dina IT na sahanteuna dua taun 'pangalaman profésional gawe dina IT Service Manajemén sateuacan kalakuan salah sahiji modul ITIL perantara.

Stream Service Lifecycle museurkeun kana amalan ITIL® dina konteks Service Lifecycle. Fokus perdana teh Lifecycle sorangan salaku ogé prosés sarta elemen prakna dipaké dina éta.

Stream Service kamampuhan téh pikeun maranéhanana anu keukeuh ménta hiji di pamahaman jerona husus ITIL® prosés jeung kalungguhan. Fokus primér nyaéta dina kagiatan prosés, palaksanaan prosés sarta pamakéan sapanjang Service IT Lifecycle.

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun ITIL v3 panengah sertifikasi

Grup udagan tina ITIL panengah SO bijil ngawengku, tapi teu diwatesan ka:

  • Émbaran lulugu Patugas (CIOs)
  • Kapala Téhnologi Patugas (CTOs)
  • Gerentes
  • Staf Musyawarah
  • Pamingpin tim
  • désainer Service
  • IT arsiték
  • Planners IT
  • konsultan IT
  • Gerentes IT Inok
  • IT Gerentes Kaamanan

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita