ngetikPelatihan kelas
waktu2 Days
ngadaptar

JB417 - Development SwitchYard kalawan Red Hat JBoss ngahiji Service Works

Kamekaran SwitchYard kalawan Red Hat JBoss ngahiji Service Works (JB417) Latihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Kamekaran SwitchYard kalawan Red Hat JBoss ngahiji Service Works (JB417) kursus

kursus delivers tinjauan JBoss ngahiji Service Works jeung kumaha SwitchYard fits dina komponén anak, dituturkeun ku déskripsi tina sababaraha komponén SwitchYard-disadiakeun anu simplify implementations jasa, kaasup JavaBean, Onta, Aturan, sarta Prosés Usaha Modél na notasi (BPMN). Ieu dituturkeun ku pedaran jeung pamakéan rupa-rupa gateways na bindings nu diturutan pamekar jeung interaksi antara lingkungan SwitchYard jeung "dunya luar". Conto gateway ieu / bindings kaasup HTTP, sabun, SQL, sésana, olahtalatah (JMS), mail, sareng nu sanesna. Topik hareup kaasup pamakéan Validators jeung transformasi kana nyapih eusi pesen saperti eta ngalir ngaliwatan hiji skenario integrasi, kitu ogé téhnik tés / debugging. Kaamanan katutupan dina surah misah tangtu.

Tujuan Pelatihan JB417

  • arsitéktur software aplikasi SwitchYard: komposit, komponén, jasa, palaksanaan, rujukan, sarta mengikat
  • Hubungan SwitchYard ka JBoss ngahiji Service Karya produk
  • Nyieun na Konfigurasi jasa SwitchYard
  • Nyieun rujukan lokal tur jauh ka jasa SwitchYard
  • Komponén téknologi palaksanaan: CDI Bean, Java Panyambung Arsitéktur (JCA), Onta ruteu, manajemén prosés bisnis (BPM)
  • Gateway na téknologi mengikat kana na kaluar lingkungan SwitchYard, kaasup HTTP, sabun, SCA, sésana, Java Pesen Service (JMS), payil, SQL, HTTP, TCP / UDP, Surat, jeung nu lianna
  • rojongan konfigurasi Kaamanan kaasup SSL jeung auténtikasi SAML
  • fitur aplikasi debugging (pesen tracing, Red Hat JBoss rojongan Studio pamekar, SwitchYard runner)

Dimaksudkeun pamiarsa of Kursus JB417

pamekar Java tur arsiték anu kudu diajar kumaha pikeun nerapkeun aplikasi anu make arsitektur jasa-berorientasi (SOA) prinsip dina Red Hat JBoss ngahiji Service Works lingkunganana.

Prerequisites pikeun JB417 sertifikasi

  • pamahaman teguh of XML na Java, kaasup parabot kamajuan Java kayaning Maven jeung Kuwu via JBoss pamekar Studio
  • Familiarity kalawan ditambahan téknologi integrasi / parabot téh desirable, kayaning JMS, Onta, HTTP, JCA, SCA, ftp, SQL

tangtu Outline

Ngembang kalayan SwitchYard

  • Ngartos konsep utama nu underlie lingkungan SwitchYard dina JBoss ngahiji Service Works, kaasup arsitektur tina aplikasi basis SOA.
  • Pamasangan SwitchYard, nyieun hiji aplikasi heula, pamakéan Maven pikeun ngembangkeun sarta nguji, nulis test jUnit.

téknologi komponén SwitchYard

  • Pangalaman pamakéan rupa-rupa téknologi palaksanaan keur sy komponén, kaasup CDI Kacang, Onta ruteu, BPM, sarta Aturan.

gateways SwitchYard na bindings

  • Nitenan loba gateways na bindings disadiakeun ku produk base SwitchYard, kaasup sabun, sésana, HTTP, sarta SCA.

bindings onta

  • Neuleuman loba mékanisme basis Onta keur interacting jeung dunya luar kaasup HTTP, sabun, payil, JMS, TCP / UDP, JPA, SQL, Surat, Jadwal.

Validasi na trafo

  • Paké validasi pesen na make trafo sahiji eusi surat kayaning Java, JAXB, JSON, sarta XSLT.

debugging

  • Diajar fitur debugging lingkungan SwitchYard kaasup tracing dipilampah, SwitchYard runner, debugging hiji aplikasi SwitchYard ti jeroeun JBoss pamekar Studio, sarta nulis auditor publik custom.

kaamanan

  • Mangtaun pangaweruh pikeun ngonpigurasikeun setelan kaamanan, mastikeun karusiahan leuwih kawat pikeun sababaraha bindings, sarta ngonpigurasikeun auténtikasi klien ku Cindekna SAML.

SwitchYard na web aktip

  • jasa rujukan SwitchYard dina komponén aplikasi wéb.

Pelatihan upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita