ngetikPelatihan kelas
waktu2 Days
ngadaptar

Perusahaan Service deployment Beus kalawan Red Hat JBoss ngahiji (JB435) Latihan Kursus & sertifikasi

Perusahaan Service deployment Beus kalawan Red Hat JBoss ngahiji (JB435) Latihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Perusahaan Service deployment Beus kalawan Red Hat JBoss ngahiji Kursus

Hadirin bakal diajar kaahlian diperlukeun pikeun ngatur, nyebarkeun, sarta ngaropea Red Hat JBoss ngahiji sarta ngamekarkeun konsep inti aplikasi basis OSGi ngagunakeun fitur Red Hat JBoss ngahiji urang, di antarana:

  • manajemén kebat
  • manajemén server
  • Deployment via ngahiji lawon, Hawt.io, sarta Red Hat JBoss pamekar Studio

Tujuan Pelatihan JB435

  • arsitéktur Red Hat JBoss ngahiji
  • konsep OSGi fundamental na guna
  • Bundles: struktur, tooling, sarta deployment
  • garis paréntah administrasi panganteur JBoss ngahiji jeung manajemén
  • kaamanan JBoss ngahiji ngagunakeun auténtikasi Java tur Service otorisasina (JAAS)
  • manajemén perusahaan via lawon, maké CLI na panganteur manajemén Hawt.io

Dimaksudkeun pamiarsa of Kursus JB435

Red Hat JBoss pangurus ngahiji jeung pamekar anu kudu diajar kumaha carana install, ngonpigurasikeun, ngatur sarta nyebarkeun aplikasi OSGi-patuh.

Prerequisites pikeun JB435 sertifikasi

  • Java ee pangaweruh administrasi server aplikasi
  • Pangalaman jeung parabot kayaning Maven atanapi Sireum
  • dasar onta pangaweruh

tangtu Outline

Masang sareng ngaropea Red Hat JBoss FuseInstall jeung ngaropea Red Hat JBoss ngahiji
Maluruh, install, sarta familiarize diri kalawan customizations Red Hat JBoss ngahiji.
Ngatur Red Hat JBoss ngahiji
Paké garis sorana laksana loba subsistem tina JBoss ngahiji.
Nerapkeun OSGI dina produksi
Nangtukeun masalah alamat OSGi na kumaha Red Hat JBoss ngahiji solves keur masalah ieu pikeun ngaronjatkeun produktivitas pangwangunan.
Ngartos ngahiji Aplikasi bundles
Ngartos béda jeung kauntungan diantara bundles OSGi tur ngahiji Aplikasi bundles.
Ngatur Red Hat JBoss ngahiji dina skenario deployment badag
Jieun, ngaropea, jeung nyebarkeun server anyar pikeun lingkungan produksi.
Nerapkeun kaamanan di Red Hat JBoss ngahiji
Ngaropea Red Hat JBoss ngahiji nyebarkeun lingkungan aman pikeun manajemén.
Lawon di Red Hat JBoss ngahiji
Ngartos manajemén perusahaan tina solusi integrasi basis ngahiji Red Hat JBoss.
Ngembang kalayan Red Hat JBoss pamekar Studio
Ngartos kaunggulan tina ngagunakeun Red Hat JBoss pamekar Studio jeung tumpukan integrasi pikeun ngaronjatkeun produktivitas pamekar '.

Pelatihan upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita